kolesa som kupoval od kamosa ktory ich dal dolu z biku lebo tam dal DT Swiss karbonove a to to nechcel... takze uvidim ci sa to bude dat nejak ale pochybujem
ak by boli kupovane samostatne a nie ako sucast biku tak by sa to dalo lahsie
Plast mal rozmery od 2.0 po 2.1
Prevazdne Racing Ralph ale bol tam aj Hutchinson Python
Myslím, že by sa to malo dať. Proste to donesie do predajne kde kupoval bike a donesie len kolesá. Teda ak ho kupoval v kamennom shope nemal by byť problém, ak sú predavači aspoň trochu ústretoví a majú rozum. Celkovo nosiť celý bike len kôli kolsám sa mi zdá byť hlúposť, a to i pri nákupe zo zahraničného e-shopu.
Treba zisťovať a tlačiť na pílu, ak nechceš zháňať koleso za cca 200-250 € z nejakého obchodu. Prípadne sa obráť na www.kastar.cz ... neviem či vedia zohnať aj SLR ráf ako ND ale so š*****mi mi vedeli ochotne pomôcť.
Na celé Šurany a uja Nagyho by som kašlal. Nevie poslať ani jeden špic, jednie som mu mal posalť koleso. Z Kastaru Ti budú ochotní poslať aj samotný ráf, takže sito budeš môcť prepliesť sám, takže to vyjde o niečo lacnejšie. Najprv však skús reklamáciu.
Nechapem, ze sa vobec cudujete. Podla mna je hento pri Al orechu a blbej kazete uplne bezne. Proste tam treba kazetu so spolocnym unasacom a poriadne zatahovat. Kto chce Al orech ktory sa len tak neozuje mal by pozerat po niecom takomto...
pastorky na tej kazete su spojené 3 kolíkami - jeden kovový, dva plastové, každý pastorok má svoje "vnútorné ozúbenie" - tie plastové kolíky sa časom zlomili a tak pri zábere každý pastorok zaberal iba svojim ozubením do orecha nie všetkými naraz ako by to malo byť, tak sa tam otlačil a ledva som tu ***** kazetu stiahol dolu
potom som trochu googlil a zistil som, že toto je pri SRAM bežné až na najvyššiu radu 990 ale tá je drahá a ťažká, tak som tam teraz dal XT ktorá má spoločný unášač (tie zubky som opilnikval do roviny...)
Este k tym Mavicom SLR - Jakubovi praskla ta "klasicka" verzia o com sa davno vie. Ja sa ale velmi tesim na praskanie modelov 2009 a novsich, kedze tie su odfrezovane este viac. Kolko este budeme cakat na oznam o prvom prasknutom SLR rafiku 2009?
Pre Al orechy plati presne co napisal Zigo - XT kazeta a no problem (naco sa vobec hrate na gramy na naboji/orechu, ked tam potom date low end tazku kazetu typu 970)?
Jezus asi to bude skor tym, ze sa hraju na farby tela naboja a z coho je orech si moc nevsimaju. Inak hope znesie aj vyssie zatatzenie a tvrdsie zaobchadzanie, napr. Riso by mohol potvrdit
No ale to je otlacene od tych najmensich pastorkov, ktore nie su na spolocnom unasaci a na tych pastorkoch väcsina nejazdi velke tlaky na rozdiel od Teba. XT kazeta je na tom velmi dobre co sa tyka rozlozenia tlakov ak si odmyslime najmensie pastorky, ktore väcsina radi az pri rychlosti 25 km/h a vyssie, cize rovina a dolekopec. Ja zas mam problem, ze mne by stacila kazeta s najmensim pastorkom 13, lebo 11 a 12 v podstate vobec nevyuzivam...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
do 3Bar maximalne
Podľa tabuliek Mavic môžeš na 3 Bar (44psi) fúkať max. 2,5" plášť. 2,0" môžeš fúkať až na 4,3 bar (63psi).
kolesa som kupoval od kamosa ktory ich dal dolu z biku lebo tam dal DT Swiss karbonove a to to nechcel... takze uvidim ci sa to bude dat nejak ale pochybujem
ak by boli kupovane samostatne a nie ako sucast biku tak by sa to dalo lahsie
Plast mal rozmery od 2.0 po 2.1
Prevazdne Racing Ralph ale bol tam aj Hutchinson Python
Treba zisťovať a tlačiť na pílu, ak nechceš zháňať koleso za cca 200-250 € z nejakého obchodu. Prípadne sa obráť na www.kastar.cz ... neviem či vedia zohnať aj SLR ráf ako ND ale so š*****mi mi vedeli ochotne pomôcť.
potom som trochu googlil a zistil som, že toto je pri SRAM bežné až na najvyššiu radu 990 ale tá je drahá a ťažká, tak som tam teraz dal XT ktorá má spoločný unášač (tie zubky som opilnikval do roviny...)
Pre Al orechy plati presne co napisal Zigo - XT kazeta a no problem (naco sa vobec hrate na gramy na naboji/orechu, ked tam potom date low end tazku kazetu typu 970)?
Ja by som tiež rád chcel tento náboj ako zadný, ale mám zatiaľ kazetu len deore. Ako sa dá zistit, ktoré kazety majú spoločný unášač ?
viewtopic.php?f=10&t=12630&p=284844&hilit=novatec#p284844
xt kazeta na novatec alu orechu po ani nie dvoch mesiacoch