Organizátori Fatranského MTB maratonu sa tešia na ukončenie úspešnej sezóny.
Bližšie informácie budú k dispozícii začiatkom septembra na vynovenej web stránke www.cyklo-pozitiv.sk
CYKLOPOZITÍV KLUB ŽILINA
posledný komentár: 6. 6. 2022 o 12:39
posledný komentár: 17. 9. 2019 o 22:00
posledný komentár: 19. 11. 2014 o 14:36
Preco by mala byt poorana? Co tam aktualne vo velkom prebieha drevotazba?
dobre, ze mam len MTB a blato mu nevadi
No bol som to v auguste na ziletke a dier tam teda proti minulemu roku naozaj pribudlo. Paci sa mi ako sa tam ta cesta opravuje :
diera z roku 2008 je obkreslena zelenou farbou
diera z roku aktualneho = farba oranzova ( a pritom momentalne frci biela
Ved je to lacnejsie ako to zaplatat asfaltom
ale vyzera to otrasne
Prezradim že stránku vytvoril, poskladal a stara sa o ňu Stic...
Tešíme sa na stretnutie s priatelmi na ŠPRINTPOLOME 10.10.09....
Výborný nápad, účasť by potom bola rekordnááááá.
Nemal by potom každý účastník hodnotnú cenu v tombole, ale ako poznám Terryho ten by sa vynašiel. Kúpil by napríklad vrece lízatok...
Co sa tyka hodnotenia povrchu trete tak z mojho pohladu je Smrekovica "velmi dobra" zatial co Polom "dostatocny". Preto ak sa ti zda smrekovica rozbita, tak na polom si priprav aspon 14 cm zdvihy
Pozri si radšej svoju fotku so "140 mm zdvihmi" a všetky príspevky z roku 2008. A rozmýšľaj čo píšeš....
ved pridem, odjazdim, odidem ... ako aj vsade inde
Pozri si radšej svoju fotku so "140 mm zdvihmi" a všetky príspevky z roku 2008. A rozmýšľaj čo píšeš....
Jaroza vidim ze si ma vobec ale vobec nepochopil. Skus si najprv precitat cely moj pripevok, nie len posledne 3-4 slova a samozrejme aj ten co som citoval.
PS: ja tam dam co tam mam cely rok a nic ine ani nemam, ale ked tu to niektory tak radi riesia
Ale, ale Duracerko...brzdi. Ja citam Tvoje postrehy od zaciatku a dovoľ mi nezainteresovaný
názor. Tak v prvom rade , ide o MTB časovku, takže akékoľvek zametanie či iné nezmysly sú absurdné.
O akej rozoranej smrekovici hovoríš. Pripadá mi, ako by si tam ešte nejazdil, nemýliš si to náhodou s niečim? Povrch na Polom je jasný. Vedie tam po celej trati asfaltovo štrková cesta, miestami po krajnici je povrch trochu rozbitý, no tieto miesta sa dajú krásne obísť, alebo ísť stredom.
Prosím Ťa neplaš tu prípadných záujemcov o tento pretek.
No a nakoniec nikto ťa nenúti aby si to absolvoval. Ak Ti tá naša "rozoraná smrekovica" nevonia, prepáč ale môžeš ostať sedieť aj doma na riti.
Veta so 14cm zdvihmi bola samozrejme len ironicka k tvrdeniu, ktore vyslovil pavelenko. Z cisla ktore som tam uviedol ale aj z kontextu predoslej vety to jasne vyplyva. A v danom prispevku som nijako dane dve trate nekritizoval ale len subjektivne porovnal tak ako chcel pavelenko tak tu zbytocne uz nestresujte. Ale nevadi, aspon ste mi dali jaroza a alenka moznost opat po dlhsom case pouzit moju oblubenu frazu:" Troska dovtipu by vam fakt nezaskodilo"
Uz ti len poviem, ze ak planujes ist na start s tou kobilou na ktorej sedis na obrazku, tak si daj pozor, aby si sa neocitol v jednom vreci so ziletkarmi.