Kto si pride zmerat sily z duracerom bez prilby?
posledný komentár: 6. 9. 2019 o 22:59
posledný komentár: 10. 7. 2016 o 14:14
posledný komentár: 13. 9. 2011 o 21:44
posledný komentár: 6. 9. 2019 o 22:59
posledný komentár: 10. 7. 2016 o 14:14
posledný komentár: 13. 9. 2011 o 21:44
Ja sa s takymto postojom plne stotoznujem a po sobotnajsom vyjazde musim skonstatovat, ze nove zaplaty v miestach kde boli pred tym jamy su jasnym dokazom jeho slov.
Juuuj Katko takze ty zajtra nakoniec neprides? Aka skoda.
Tiež si myslím, že to všetko moc prežívaš a riešiš.Podmienky sú vždy rovnaké pre všetkých.
A nejaké tie nerovnosti na ceste??? Čo je to oproti svetovému mieru.
skusil som si to ale je to riadna morda kua 1h3min
nebol to nahodou haring martin ??
Ak si nevsimla jedine veci co tu ja berem troska vaznejsie su umiestnenia, casy a trate na krorych sa dosahuju, teda pre vykonostnych sportovcov celkom podstatne zalezitosti. Turistov a akozecyklistov co tu riesia svoj image, farby a miligrami na bikoch....., teda uplne trapnosti je tu nespocetne vela. Tych vsak nikto nebuzeruje, neohovara, nenapomina kedze taketo debaty o fakt "vaznych" veciach na tomto fore su a este aj dlho ostane IN. A tvoje reakcie len potvrdzuju, ze ked niekto nekraca s komunitou alebo nebodaj ide nejakej uzsej skupine ludi proti srsti, tak hor sa don aj keby mal neviem ake padne argumenty.
No dost bolo OT!
Poprosil by som dalsich prispievatelov aby pisali uz len k teme!!!
myslim ze na forum nechodi ani jeden profik a vsetci sme tu len amateri :) niektori su ale amateri co moc riesia...gratulujem k tretiemu miestu