Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Pozorne čítam všetky komentáre. To všetko ma nakopáva a motivuje.Určite v budúcnosti chceme na skalke poriadať preteky. Ani vo sne by ma nenapadlo ,že to dopadne takto. Sú veci ktoré keď doladíme tak to bude pekný maratón. už dnes mám v hlave množstvo nápadov a plánov ako to všetko vylepšiť a predísť problémom ktoré boli 26.9 na Skalke.
Pokiaľ to na budúci rok budeme robiť,tak tieto preteky mi dali lekciu akú by som ani vo sne nečakal.
Pokiaľ o rok, tak štartovné radšej menej,ako tu niektorí píšu, pretože aj u nás v klube sú pretekári a jazdia každý víkend.
30 eur ? kde to bolo?

Vrátim sa nazad ku komentárom. zvlášť ten od montbb. Pripadá mi to ako keby sa tam motal za účelom zaviesť pretekárov inde. Dosť ma to znepokojuje.Snáď je to ozaj nevedomky. Nakoniec píše že to tam aj poznal. A propo montbb prečo si potom neohlásil tých ktorí išli za tebou a neposlal späť. Ináč ďakujem že niečo si pochválil. Viac sa k tomu vracať nebudem. Pozorne si prečítam každý komentár.
Zobraziť komentár 01.10.2009 - 15:29:08
00
Len taky maly postreh k tomu všetkemu čo sa tu popisalo. Majstrovstvá Slovenska by mali byť vyvrcholenim bikerskej sezóny, nielen kvalitnou pretekárskou účasťou ale aj organizáciou. Ak to tak nieje treba sa pýtať kompetentných z vedenia SZC prečo to tak nieje. Ak zväz taketo preteky nevie zastrešiť, tak načo ho potom máme ? Roman držím ti palce, aby si aj na budúci rok mal chuť na organizovanie preteku. A samozrejme pevné nervy :y:
Zobraziť komentár 01.10.2009 - 16:06:37
00
Roman tu sa tak veľa platilo: http://www.bielastopakremnica.sk/bike-and-roll.html

Ináč Roman ak budete robiť niečo na tej Skalke tak Rád pomôžem, keďže som domáci a nadšenie pre MTB u mňa rastie
každým dňom viac a viac 8)
Zobraziť komentár 01.10.2009 - 19:49:15
00
Roman tu sa tak veľa platilo: http://www.bielastopakremnica.sk/bike-and-roll.html

Ináč Roman ak budete robiť niečo na tej Skalke tak Rád pomôžem, keďže som domáci a nadšenie pre MTB u mňa rastie
každým dňom viac a viac 8)

Nazdar! Ďakujem za podporu. práve som umyl bicykel ,auto, bol som aj z petrom čistiť stromy od značiek.Je s tým robota aj po pretekoch.

Drotárovi tak isto, a k zväzu: to by bolo len o M Elit+ U23 -jedna kategória a ženy elite + U23 druhá kat. ostatné bolo na nás čo s ostatnými kategóriami. SZC zastrešoval len 2 kat. Preto rozdielne dresy a aj medajle.
Dúfam že sponzori ktorích nieje dosť. neoskočia.

Zajtra cestujem na Mlynky, idem moderovať. Hotel mlynky poriada maratón.
Zobraziť komentár 01.10.2009 - 20:32:29
00
Len taky maly postreh k tomu všetkemu čo sa tu popisalo. Majstrovstvá Slovenska by mali byť vyvrcholenim bikerskej sezóny, nielen kvalitnou pretekárskou účasťou ale aj organizáciou. Ak to tak nieje treba sa pýtať kompetentných z vedenia SZC prečo to tak nieje. Ak zväz taketo preteky nevie zastrešiť, tak načo ho potom máme ? Roman držím ti palce, aby si aj na budúci rok mal chuť na organizovanie preteku. A samozrejme pevné nervy :y:

Zväz máme, ale aj veľa bikerov ktorí majú na zväz názor všelijaký a nechcú byť členmi a držiteľmi licencie. Je to aj o členstve a potom je treba prísť na konferenciu kde sa rozhoduje. Veteráni na ceste už majú celkom slušné zázemie a aj pohár ktorí je dotovaný ,aj keď nie v plnej výške, ale už čosi majú.
Chuť som nestratil .
Zobraziť komentár 01.10.2009 - 20:39:26
00

Zajtra cestujem na Mlynky, idem moderovať. Hotel mlynky poriada maratón.
Fajn budem tam aj ja :-) hoci ta organizacia ma tiez velke medzery, tak im daj nejake rozumy, nech to bude na buduci rok tip top nech sa tam bikeri radi vratia.
Zobraziť komentár 01.10.2009 - 21:20:17
00
Fajn budem tam aj ja :-) hoci ta organizacia ma tiez velke medzery, tak im daj nejake rozumy, nech to bude na buduci rok tip top nech sa tam bikeri radi vratia.

Idem tam predviesť moderátorske umenie a beriem aj ozvučenie. samozrejme že budem nápomocný .už preto idem dnes.
Zobraziť komentár 02.10.2009 - 08:02:43
00
V Ozdine sme skupina bikerov cakali na dojazd poslednej vysmiatej pretekarky z dlhej :) aj napriek tomu, ze uz bolo vsetko zbalene. Mal som tu cest tej babe potriast rukou za to, ze to dobojovala :f: . Hold vsetci sme nejaky ^_^

...boli ste fakt uzasni a este raz vdaka :clap: bol to moj zivotny vykon :$

...k maratonu-prekvapila ma slaba ucast,ale ten stan v pripade dazda ma dostal :y:
zvlastna komorna atmosfera bola prijemna , ako aj stretnutie s bike pozit.ludmi :)

a klobuk dole pred RB," isiel s kozou na trh"...a jeho reakcia na nedostatky maratonu :y:
Zobraziť komentár 02.10.2009 - 21:26:27
00
...boli ste fakt uzasni a este raz vdaka :clap: bol to moj zivotny vykon :$

...k maratonu-prekvapila ma slaba ucast,ale ten stan v pripade dazda ma dostal :y:
zvlastna komorna atmosfera bola prijemna , ako aj stretnutie s bike pozit.ludmi :)

a klobuk dole pred RB," isiel s kozou na trh"...a jeho reakcia na nedostatky maratonu :y:

No keby som bol vedel ze si to ty... tak to by som uz bol pockal.. po mne v Ozdine prisli len traja ludia.. Ty ako posledna
Zobraziť komentár 02.10.2009 - 22:51:12
00
Škoda, že nie sú nejaké fotečky :(
Zobraziť komentár 04.10.2009 - 18:43:11
00
Škoda, že nie sú nejaké fotečky :(

Nazdar, niečo je :
http://picasaweb.google.com/peter.schneidgen/MajstrovstvaSlovenskaVMTBMaratoneSkalkaPriKreminici#
Zobraziť komentár 04.10.2009 - 19:19:57
00

To som jediny "viacej" fotil???? :^)
Zobraziť komentár 06.10.2009 - 18:50:03
00
Chcel by som sa opýtať, či budú ešte nejaké fotky z trate. Je to už skoro dva týždne a stále nič. Prosím info, kedy a kde. Dík.
Zobraziť komentár 08.10.2009 - 12:25:39
00
Chcel by som sa opýtať, či budú ešte nejaké fotky z trate. Je to už skoro dva týždne a stále nič. Prosím info, kedy a kde. Dík.

Niečo mám aj ja, ale ešte to fotil aj fotograf z MTbikeru ,ale neviem kde ich uverejní.
tu je zopár:http://www.cyklistika-sk.com/galeria/thumbnails.php?album=29

Naposledy upravil RBpro dňa 08.10.2009 - 15:02:35, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 08.10.2009 - 14:52:56
00
http://www.cyklistika-sk.com/galeria/

bol fotograf z MTbiker ale kedy a kde to uverejní neviem, niečo je aj tu.
Zobraziť komentár 08.10.2009 - 14:59:24
00
keyboard_arrow_up