Organizátori Fatranského MTB maratonu sa tešia na ukončenie úspešnej sezóny.
Bližšie informácie budú k dispozícii začiatkom septembra na vynovenej web stránke www.cyklo-pozitiv.sk
CYKLOPOZITÍV KLUB ŽILINA
posledný komentár: 6. 6. 2022 o 12:39
posledný komentár: 17. 9. 2019 o 22:00
posledný komentár: 19. 11. 2014 o 14:36
Nemam 100, chýba mi asi 9 kg, keby som to dovážil batohom do 100 ?
Mohol by som startovat ako TIR ?
Nemam 100, chýba mi asi 9 kg, keby som to dovážil batohom do 100 ?
Mohol by som startovat ako TIR ?
No ,môj súhlas by si mal.Fólia pivečka to dorovná
toto je asi najvhodnejší bicykel na túto akciu.
Takže už sa teším Roman na tvojú účasť, ale stale ťa nevidím medzi zaregistrovanými.
Ak nebudeš mať 26" kolieska tak ti zostáva jedine kategoria cestne a crossové bez obmedzenia veku. Ak budeš mať 26" tak podľa veku medzi "mladíkov"
takze vidime sa...
ps: kolko je prihlasenych ludi?
a ešte trochu nostalgie
Po premiére cyklistického ŠPRINTPOLOM-u
Dobrá vec sa podarila ...
V prvú októbrovú nedeľu sa uskutočnil 1. ročník amatérskych cyklistických pretekov „ŠPRINTPOLOM. Napriek chladnému počasiu a rannej hmle sa na štart postavilo 70 milovníkov bicyklov (57 mužov, ktorí súťažili v dvoch kategóriách do 35 a nad 35 rokov dopĺňalo 7 chlapcov, 2 dievčatá a 4 dámy). Náročná trať so stálym stúpaním, so štartom v Stráňavách pri Múzeu SNP merala 5200 m, mala prevýšenie 500 m a končila v cieli na vrchu Polom v sedle Javorina. Organizátori ju nazvali aj traťou „bez oddychu„, na ten jednoducho nebola žiadna príležitosť, avšak slniečko na vrchole bolo za odmenu.
V kategórii do 35 rokov bol najrýchlejší Michal Zbýňovec s časom 21 min. 37 s, dve minútky za ním zaostali druhý Karol Kondek a tretí Tomáš Martínek. V kategórii nad 35 rokov na Polom najrýchlejšie vyšliapal pán Rebro s časom 26 min. 43 s, iba s 29-sekundovou stratou dorazil druhý Ľuboš Gabčík a s 50-sekundovou stratou tretí František Wild.
Medzi chlapcami boli najrýchlejší Martin Slotta a Arnošt Dupal, poklonu si zaslúžia i dievčatá Linda Kmeťová a Lenka Dupkalová ako aj najmladší účastník pretekov a vôbec nie najpomalší, iba deväťročný Matej Oravec. Najrýchlejšou dámou bola Evka Berková s časom 37 min. 59 s.
Všetci účastníci si po pretekoch pochutnali na výbornom guláši v Hostinci pod hradom Strečno, kde sa konalo i oficiálne vyhlásenie výsledkov. Oveľa dôležitejšia však bola úžasná atmosféra, ktorá všetkých prítomných spájala. Preteky za podpory sponzorov: firiem Dema, SodexhoPass, Spectrum, VIP Auto Žilina, Walmark, Topas, Autošport Žilina, Konica Minolta, Gate A, Čierna Hora, Púchovský mäsový priemysel, Gazdovský hostinec, obec Stráňavy, Tvarovanie PCHZ, zorganizovali nadšení cyklisti z Cyklopozitív klubu Žilina.
„Chceli sme urobiť rozlúčku so sezónou pre tých, ktorí majú radi bicykle a tak si mohli vymeniť názory, zmerať medzi sebou sily alebo sa len presvedčiť, na čo majú“, hovorí predseda Cyklopozitív klubu a duša pretekov Ľuboš Dupkala a dodáva: „Hodnotíme to veľmi pozitívne, že si ľudia našli cestu na štart aj napriek tomu, že počasie ráno nevyzeralo najlepšie. Naše očakávania sa naplnili a my veríme, že o rok sa stretne ešte viac ľudí a spolu prežijeme opäť úžasný športový i spoločenský deň“.
Hlavnú cenu pretekov – športový bicykel od výrobcu a predajcu bicyklov - spoločnosti DEMA – sa však rozhodli organizátori darovať tým, ktorí o cyklistike možno len snívajú, ale bicykel si, žiaľ, dovoliť nemôžu. Pri príležitosti Dňa nádeje si ho prevezme pani Anna Halečková, riaditeľka Domova sociálnej starostlivosti pre deti a dospelých LÚČ zchb, na Ul. J. Kráľa v Žiline.
Želaním organizátorov je, aby sa z pretekov stala tradícia, aby bol ŠPRINTPOLOM zapísaný v kalendári žilinských milovníkov cykloturistiky. V budúcom ročníku plánujú otvoriť už oficiálne kategóriu detí a veteránov nad 50 rokov.
Ak by ste sa chceli dozvedieť viac, prípadne stať sa členom Cyklopozitív klubu, navštívte internetovú adresu: www.cyklo-pozitiv.sk
a kdo mi ho pridelil ? neviem o tom že by som mal nejaké meno a heslo pri registrácii.
nechám to až na ráno.
takze vidime sa...
ps: kolko je prihlasenych ludi?
ZAtiaľ 75 ale určite toto číslo nieje konečné.
a kdo mi ho pridelil ? neviem o tom že by som mal nejaké meno a heslo pri registrácii.
nechám to až na ráno.
tak zvol tam pod šprinpolom "Neregistrovaný" a nasledujucu stranku daj povoliť nech ju otvorí, a tam sa už registrovat môžeš bez Loginu.
vďaka! ináč na sao tatry ma niekto zaregistroval už dávnejšie a ja nemám heslo k mojej registrácii.
idem to skúsiť ešte raz tak ako píšeš.
mal by si ! zeber ten uherský jonťák.