Ta ja so svojou kondickou momentalne neviem ci do Runiny by som dosiel ..a chcem zobrat aj polovicku. Peso chcem ist a mozno zajst po hrebeni smer Plasa alebo Jaraba skala. Este sa dohodneme ..info na outdoor fore
Ako vidim, tak v robote asi nuda, ked tu fungujes cely den
No jo Robo lem ja by radšej dačo na bikoch my tiež nemame natrenovane...na bikoch je to zaujímavejšie V zamestnani nuda-šak už je skoro po sezone,šak še zaš neroztarham,treba sebe robotu šporic na dlhe zimne večare Akedz ne ta ne ozveme sa kdyby neco-číslo na mna máš
nazdar ludze.jak???Ja od utorka doma ,bo chripkove mame v skole ta se nudzim doma ondro chcela som cez tyzden zabehnut pozriet dodika a tak ale nevislo .nevadi..a v stredu som bola v kosiciach na vylet, taze tak.johnky ten bike je cool...
Majo to sa mi páči je to perfektne že Ta take vobec napadlo a že máš tolko času...Hi-Hi.Tak čo sobota ,nedela? ideme do lesa?...
No jasné že sa pýtaš, mušime Dnes som chcel zajsť no niečo mi do toho prišlo už aj cesťak som si pripravil vonku no musela ho mama odložiť tak zajtra ideme dnes bolo krásne škoda že som to nestihol
Ahoj Pan Ondrej a bikery čekav jem vas dneska v zemplinskych hamroch pri studničky do 13:20 hod kolij prijdete dnlov a vas negde tak išov uš domu a zavtra idu po vydlu foxu vanillu do staruj ľubovňi ta škoda že nebudu z vamy na durkovcy ale zato budu mati vidlu a svuj trans missin poskladanij z pozdravom divj tatar
Matus89 boli sme dnes za slnkom na Sninskom kameni ale ta inverzia už nebola mlieko jak sviňa. tie fotečky su paradne ale zimné inverzie su najkrajšie Dnešná zostava Bača Ondrej, Palino, Čegevara, Marienka a ja. Dnes som už okoštoval fula paradička idze jak hodzinky a to zásluhou Anderovského dik. Vyrazili sme za hustej hmly do Hámrou, už pod Podstavkou svietilo slniečko tak sme sa tešili že bude pekne a inverzia no po asi pol hodine sa to zatiahlo a už bolo mlieko len hore. Keď sme pozjazdovali dole už hmla nebola. Palina dnes bilo jak kameň v mišačke najprv hodzil dvoch tigroch pod kameňom a potom dostal šmik asi v takej 40-50 ked som išiel za nim ta som myslel že sa rozbije na cucky ale zazrakom to zrovnal a zapichol to v hlbokom šancu no ukažkove vyzeral od hliny jak keby bol na bandurkovej brigáde
Jonsaku jak bilo na kamiňu bo ja vas čekav kolo studničky a vas negde tak išovem het
Seeeeeeeeeeeeeeerus Ďurku ta ši mau zaklykaty škoda preškoda ta kec chlopy zo Sniny še vybrali tak neskoro ale o jedenastej sme boli v Hámroch ja som bol ešte po fula u Kaktusa. Škoda že sme sa nestretli druhy raz daj znac že prideš ale bolo dobre
Ludze včera bulo perfektne v leše a neške zaš...perfektne a SUPER parta še zišla -parádička atmoška,lem foto až jutre u roboce bo kabel od mobila mi tam zochabil...
Dnes nedeľňa pohodička v zložení Bača Ondrej, Majo Čegevara, Palino, Orim Pe, Miloš, David a ja trasa Hamra, Podstavka, Kotlík a späť. Počko gut na kotliku partia chlapcov a dva babenky na opekačke tak si chlapci hned pri nich opiekli. No a po paradnom zjazde a oprave defektu sme to zakončili u Ferija na čaj s................. a dom. Kec už Ander nema ten kabel tak som ako záchrana záložnik
a my vcera buli na Plasi a Durkovcu a nadherne jasno, akurat v dolinach uplne nizka oblacnost.
Inak, kedz patrim na tote fotky ta vcera vam muselo byt super. Musim uz aj ja niekedy ist s vami niekde poopekat, ale najprv dokoncim byt.
p.s: vcera som mal telefonat od extremistickej,teroristickej kminovej bunky - Divj Tatar ..kupila sa nova - jazdena vidla ..nejaka FOX-ka , som zvedavy ci vydrzi do leta
No ludze ta aj ja pridávam dajake to bidne foto z výkendu Tote co buli u Tatroch na vylece ta im kuščičko závidzim ale bicygel prednejši jak tura-na turu pojdzem jak še na bicyglu nebudze dac...Hi-Hi No ale šumne bulo isto jak tak kukam tote vašo fotky zos totych Ta3och
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako vidim, tak v robote asi nuda, ked tu fungujes cely den
Ondrik a taketo uz môze byt???....s tym svejkom si to vystihol
No jasné že sa pýtaš, mušime
Matus89 boli sme dnes za slnkom na Sninskom kameni ale ta inverzia už nebola mlieko jak sviňa. tie fotečky su paradne ale zimné inverzie su najkrajšie
Seeeeeeeeeeeeeeerus Ďurku ta ši mau zaklykaty
Som rad že sa ti páči no nieje to nič moc ale vo vyšľapoch, zjazdoch je lepší ako HT
http://outdoorhumenne.webgarden.cz/fotogaleria/zapadne-tatry-bystra-21-11-2009.html
a my vcera buli na Plasi a Durkovcu a nadherne jasno, akurat v dolinach uplne nizka oblacnost.
Inak, kedz patrim na tote fotky ta vcera vam muselo byt super. Musim uz aj ja niekedy ist s vami niekde poopekat, ale najprv dokoncim byt.
p.s: vcera som mal telefonat od extremistickej,teroristickej kminovej bunky - Divj Tatar ..kupila sa nova - jazdena vidla ..nejaka FOX-ka , som zvedavy ci vydrzi do leta