No dneška parádička výjazdik -taka lajtka co by som doma v chiži nešedzel...Ja,Jonsak,partáčka Marienočka-buli sme kuščičko na žiletkoch pokrucic-Stakčín,Starina,Gazdoran,Jahodovy verch,spet Starina ,Jalova a domu smer Snina-perfektne bulo-Super odreagovane zo Správnyma ludzama Foto jutre bvo kabel u zamestnanu...
Vidim ze ani vy ste vcera tiez neotalali doma a vyrazili ...my s Palinom sme tiez boli,no drtili sme asfalt,ale na MTB - Pichne,Zubne,Papin,Jablonka ....Hostovice,Pčoline,Snina...dobre nas prefukalo aj sme ti chceli volat Ondro no ty by si s nami nesiel drtit asfalt na MTB,takze sme ani nevolali
Inac Ondro teraz vsetko naj k meninam a neskôr k narodeninam
Ja som dnes gratuloval osobne mojmu druhemu bratovi no ale esťe raz šicko najlepšie. Včera bolo super Ondrej s tym jahodovým vrchom si ma prekvapil bol som tam prvýkrát. Dalo to nejakých 44 km ani sa nezdalo rychlovka. Ondrej dajak še ci pri tých fotkoch tresli ruky foto ale ne veľo žeby sce nehvareli ani še neoplaci davac bo som mal zadžubany kuker na mobile
Veru,šicko najlepši k totim nemeninam, naj še ci šicko podarí co do ruky zobereš, nech toto zdravíčko ci služí jak betelka v kapse A nech še ce humor a vtip trime zubami a nochcami .Ta ešci raz šicko najľepši
Ondro hoci som ti uz blahozelala osobne ale este raz vela zdravia,stastia,vela stastnych kilometrov a vyhratych maratonov.
a diki este raz za tie veci gate su mi dobre a dres netreba zuzovat je mi dobry,len trochu dlhy no do leta bude OK.
Ešte raz díky všetkým za gratulácie som rád že na mna myslíte... Stevka nemáš začo-dostala si odo mna predčasného ježíška a máš aspon motiváciu do budúcej sezony-viac papat a trénovat čo by ši z namy furt bicyglovala Bajk Ti už čoskoro začnem tuningovat-nové zadne koleso na Novatecu,ráfik DT-SWIS,biele kotučove brzdy Formula K-18 a tak potom už len si to zaslúžit a Bikovat
Katko dík za pripojenie ku gratulácii,doras budze okrúhle...Jak predne koleso na bicyglu:rofl: foto už sa snažím fotit v čo najmenšom rozmazanom formáte
Nazdar ludze jak še čujece...? No co z výkendom nikto tu nezabludzi na toto foro-každy tu lem patri a nič neprida... Tak šup z dajakym navrhom na dajaku bajkovačku bo čas ešči paradny
Ja som dnes nemohol som ale liečim sa niekedy na buduce a dik za návštevu pan Ander dnes si bol One Mann Show vieš keby som nebol chorý tak by som išiel
Nazdar ludze jak še čujece po totym Mikulášoj? Ja včera Mikulašovsky menší výjazdik sam partia bo nikto še nepridal No nevadi,mne jedno ja aj sam pojdzem...No škoda že Jonky še lieči doma von by isce zomnu pošol keby nemarodoval.DivjTatar chcel ijsc zo mnu ale z rana kosa a z HE po leše nesranda a pak nazat.No dobre bulo vydalo to nejakych 35 km aj s opekačku,:y:,pridávam aj zopár foto
No šTEVKA na Mikuláša bola aj flaša No aj tak v lese bola parádička dúfam že ešte do konca roka aspon jeden spoločny výjazd dáme a to pozývam všetkých Sninskych i nesninskych nadčencou cyklistyky- 20.decembra-oficiálna rozlúčka Sninskich bikerov zo starým rokom a cyklistickou sezonou 2009 stretávka jak minulého roku v Snine na námesti pred Ančou.info na: 0905 960 308
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inac Ondro teraz vsetko naj k meninam a neskôr k narodeninam
a diki este raz za tie veci gate su mi dobre a dres netreba zuzovat je mi dobry,len trochu dlhy no do leta bude OK.
http://forum.mtbiker.sk/sukromne-akcie-vyjazdy-treningy/cyklo-camp-poracska-dolina-2009-t18524-975.html
A jak ste včera oslavovali?Držali ste sa motta:Na sveteho MIkuláša nesmie chybat v dome fľaša?