Zaujimave, ze ja som nasiel o dost objektivnejsie porovnanie, ze Dodo? Mozno netreba skreslovat za kazdu cenu. Pozrel som najlacnejsie
sedlovky na Kupkole od danych znaciek co su v ponuke - trvalo to asi 5 sekund:
Ritchey Logic - priemer 27,2 mm, dlzka 350 mm, vaha 292 g, cena 270 Kc
FSA SL-280 - priemer 27,2 mm, dlzka 350 mm, vaha pre dany priemer neuvedena, ale tipujem ze velmi podobna, cena 390 Kc
Len tolko k tym nezmyslom co sa tu zatial popisali.
A co sa tyka znacky Ritchey - je to len vec vkusu, tak isto ako kazda ina znacka a nic viac. Podla mna je to spickova znacka so spickovymi produktami a dobrymi cenami. Preco by aj inak bola tak dobre znama sirokym masam cyklistov, ze? A ked napise niekto, kto dokaze co i len uvazovat o kupe termoplastoveho pokusu od Meridy, ze Ritchey je pre buzikov, tak sa fakt dobre bavim.

Ti, co trochu poznaju historiu (zda sa, ze zial snad nikto z prispievatelov v tejto teme) sa sklanaju pred menami ako Fischer, Kelly a Ritchey a vedia ocenit inovacie, ktore priniesli do MTB aj vdaka tomu, ze su to skutocni bajkeri s nadsenim pre tento sport. No a ti ostatni si kupia hocico a ziju si v sladkej nevedomosti a potom sem z dlhej chvile vypisuju pichoviny...