Stretnut sa mozeme na Kamziku (niektori uz pod Kamzikom na Ahoji) alebo v Raci pri krcme U troch zajacov. Cas stretnutia bude cca o 14h, miesto stretnutia nechavam na dohode tych co sa vyjazdu zucastnia a podla toho sa aj upravi dalsia trasa (cca 20-30 km).
Ciel vyjazdu resp. samotne stretko je v bufete Horna stanica (http://www.hornastanica.sk). Ak sa pojde aj na vyjazd, tak tym menej znalym terenu odporucam zobrat aj osvetlenie (navrat na biku lesom v noci z Kamzika je super zazitok, ale nie kazdy to vie ocenit).
Kto ma zaujem a v danom termine sa aj moze zucastnit, nech sa prihlasi v tejto teme. Plati to aj pre tych, co by chceli prist len na stretko a bike nechaju radsej doma. Kazdy kto sa bude hlasit pls. uvedte, ci by ste sli aj na vyjazd, alebo len na stretko.
máme aj nejaký približný časovo-organizačný plán? Hlavne bych potrebovala vedieť kedy cca dorazíte na BK - rysuje sa taká alternatíva, že si to tam za vami vybehnem, lebo zajtra si asi nestihnem zadovážiť dušu
Davidku to je skutočne hlboké nedorozumenie!!!
Ináč v nedelu bola po asfalte poriadna kosa.Dutiny sa mi do dnes neroztopili.Ale s medzipristátim v rotunde sme to prekonali!
Kde? Na BK kde sa este aj planuje stat. Dost otvoreny vrchol na dokonale vychutnanie wind chill efektu.
Zima mi v podstate nebola, akurat cestou dolu na nohy, i ked som mal neoprenove navleky...
Ale inak pohoda, kosa je riadna, ale da sa prezit....
Par zaberov na ilustraciu...
P.S. Na fotkach na Bielom krizi je cesta posolena, preto tak malo snehu a tmave flaky...