Ake pocasie mas na mysli? Lebo ja som dnes isiel po ceste a nemal som pocit, ze by som hazardoval.
K teme: koliziu s autom som nastastie este nemal, ale nikdy nepochopim vodicov, ktori na rovnom useku s viditelnostou min 100 metrov sa ani centimeter nevychylia z jazdnej drahy smerom k stredu pocas obiehania cyklistu. Take situacie riesim a
Ake pocasie? Pozriem z okna a vidim vrstvy kasoviteho polozmrznuteho snehu na cestach,na ktorom idem priposrato aj na aute, nieto este na biku... Kolkokrat mi uz tito "cyklisti" skoro spadli pod predne kolesa napriek tomu,ze som ich oblukom obchadzal,v tomto pocasi dakujem bohu za trenazer a ked sa da,tak hura na polne cesty,ale tie su teraz u nas prakticky neprejazdne,pred tyzdnom som hodil na nich 3x drzku,tak stacilo...
Aha myslel som si ze narazas na sneh. Ja len ze v Ke bolo vcera krasne sucho, tak som si nebol isty, neviem ako je v SI momentalne.
Ak je sneh tak na biku jedine tam, kde nie su auta. Trenazer ma nebavi, to idem radsej behat
Aha myslel som si ze narazas na sneh. Ja len ze v Ke bolo vcera krasne sucho, tak som si nebol isty, neviem ako je v SI momentalne.
Ak je sneh tak na biku jedine tam, kde nie su auta. Trenazer ma nebavi, to idem radsej behat
Aj ja chodím teraz v zime dosť behávať + aj posilka, a je to super na udrziavanie sa v zime
ja chodim kazdy druhy den do posilky a kazdy druhy den behavat, takto to striedam v takomto pocasi sa neodvazim ist na cesty medzi auta ani na mtb, nieto este na cestaku.
ja chodim kazdy druhy den do posilky a kazdy druhy den behavat, takto to striedam v takomto pocasi sa neodvazim ist na cesty medzi auta ani na mtb, nieto este na cestaku.
jj presne aj ja tak + plavanie tak raz do tyzdna tam vopchám, napr. v sobotu sme mali dobre pocasie tak som siel na cestu s horskym a spravil som si 26 km, ale riadne ten pocit vynikajuci
jaaaj judia viete co mne sa minule stalo ... na troch kraloch som sa vybral troska pojazdit po ceste na horskom (bolo mokro ale ziaden sneh) a ked som sa vracal domov tak asi 100m pred kruhacom sa za mna priplazila zenska na nejakom bielom aute(citaj srote) ale nepredbiehala aj ked ziadne auto neslo. No na moje pocudovanie sa pustila do predbiehania prave pocas toho ked som prechadzal kruhacom ... ako kukal som jak puk a s rajdami skoro na jej spetaku som sa modlil nech ju alebo mna nahodou nesmikne. ... za kruhacom samozrejme zase ziadne auto ... proste ten najlepsi cas si vybrala.
To je zvyčajne tak, keď vodič nemá "oči", prehľad a odhad vzdialenosti a poprípade má problém nájsť šaltpáku, vytlačiť spojku, podradiť a poprípade aj potočiť volantom a k tomu všetkému aj sledovať cestu. smutné
jaaaj judia viete co mne sa minule stalo ... na troch kraloch som sa vybral troska pojazdit po ceste na horskom (bolo mokro ale ziaden sneh) a ked som sa vracal domov tak asi 100m pred kruhacom sa za mna priplazila zenska na nejakom bielom aute(citaj srote) ale nepredbiehala aj ked ziadne auto neslo. No na moje pocudovanie sa pustila do predbiehania prave pocas toho ked som prechadzal kruhacom ... ako kukal som jak puk a s rajdami skoro na jej spetaku som sa modlil nech ju alebo mna nahodou nesmikne. ... za kruhacom samozrejme zase ziadne auto ... proste ten najlepsi cas si vybrala.
na takychto usekoch treba ist stredom vodic za tebou ci chce alebo nie musi pockat,ale treba byt pripraveny na sprsku nadavok v tom lepsom pripade
no schyluje sa k casom ked k povinnej vybave na biku bude aj bubienkac s 12 nabojmi ,samozrejme aj spetak aby sa clovek mohol stihnut ubranit rutiacemu sa autiaku
Najvasci kreteni maju na SPZke pismena BN a NM. Od takych sa nic dobre neda cakat . Pri ziskavani vodicaku by som nariadil povinne cca 10 hodin jazdy na bicykli. To by sa v tych plechovych obludach potom inac spravali a kamionistom 20 hodin, autobusarom 30!!!
mozno dedo padol na cestu a tipek ho presiel..v 71r. sa da cakat hocico, taky stary, je tak isto nebezpecny jak tak stary sofer auta...a tak isto si myslim, ze lepsiu smrt pre seba nemal vymyslenu
Neviem ci uz mam aj ukazovat rukou ked som ja na hlavnej a aj tak pokracovat chcem lebo debil co ma minuly tyzden skoro sejmul v lamaci musel byt pekny kretena tosom este nanho pozeral..idem si od zel. stanici v lamaci smer tesco lamac na svetelnej krizovatke kde sa da este odbocit na dubravku sa po zelenej vyberam rovno a vtedy kreten vo firemnej felicii co isiel zamnou ma obieha a snazi sa este predomnou odbocit v pravo na co ja fleky ledva som to vytocil chybalo asi tak 20cm od predneho kolesa. to ze ja idem po hlavnej to ho nezaujima by som chcel vidiet jeho reakciu ak by ma zhodil a presiel po biku ze bude musiet predat minim. este jednu feldu aby mi mohol uhradit skodu. vodic co stal na cervenej od smeru z dubravky len nechapavo krutil hlavou.a ten kreten nic ako keby mu ta cesta patrila.dostat ho doruky spoznali by jeho gule tvrdost tretier.a ty co len vytrubuju maju vzdy len reci lebo ked sme skamosom na jedneho kricali nech zastaviaby sme pokecali tak len pribrzdil a ked sme spurtovali knemu rychle dal jednotku a prchal prec.asi zacnem polievat vodicov v autach iontakom.pokial policia nebude aroganciu vodicov patricne trestat nikdy to nebude u nas ako v rakusku.
Veď ja už som tiež rozmýšlal, no nie nad ionťakom, ale nad tým, že si dám do vrecka pár vajec a budem hádzať po takých *****
Včera sme išli štyria na biku za sebou v háku , ale keďže fúkalo mierne z boku, tak sme neboli v jednej línii a za nami tri autá začali vytrubovať, sa otočím, že čo chcú a debil šofér mi ukazuje, že máme ísť v jednej línii za sebou. O vetre ani šajnu nemajú.
Ale všimol som si jednu vec. Väčšinou trúbia ľudia, ktorí majú iba priemerné, alebo podpriemerné auto, ešte nikdy do teraz sa mi nestalo, aby zatrúbil šofér, ktorý má luxusnejšie auto. Skúste si to všimnúť. Na to sa mi naskytá iba jediná odpoveď a to psychologická. Ľudia, ktorí majú priemerné, resp. podpriemerné auto sú so svojim životom menej spokojní, ako ľudia, ktorí majú luxusné auto a aj viac peňazí. Čiže sú aj nervóznejší. Šofér na baworáku, mercedesi, alebo audíne pééékne pôjde sa nami koľko bude treba, bez trúbenia až pokým nebude mať možnosť obehnúť nás, popozerá biky, keď je v aute naviac nejaká sympatická šoférka, popozerá si cyklistické vymakané nohy a prdelky a ide ďalej.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
K teme: koliziu s autom som nastastie este nemal, ale nikdy nepochopim vodicov, ktori na rovnom useku s viditelnostou min 100 metrov sa ani centimeter nevychylia z jazdnej drahy smerom k stredu pocas obiehania cyklistu. Take situacie riesim
Ake pocasie? Pozriem z okna a vidim vrstvy kasoviteho polozmrznuteho snehu na cestach,na ktorom idem priposrato aj na aute, nieto este na biku... Kolkokrat mi uz tito "cyklisti" skoro spadli pod predne kolesa napriek tomu,ze som ich oblukom obchadzal,v tomto pocasi dakujem bohu za trenazer a ked sa da,tak hura na polne cesty,ale tie su teraz u nas prakticky neprejazdne,pred tyzdnom som hodil na nich 3x drzku,tak stacilo...
Aj ja chodím teraz v zime dosť behávať + aj posilka, a je to super na udrziavanie sa v zime
jj presne aj ja tak + plavanie tak raz do tyzdna tam vopchám, napr. v sobotu sme mali dobre pocasie tak som siel na cestu s horskym a spravil som si 26 km, ale riadne ten pocit vynikajuci
na takychto usekoch treba ist stredom vodic za tebou ci chce alebo nie musi pockat,ale treba byt pripraveny na sprsku nadavok v tom lepsom pripade
http://www.cyclingnews.com/news/wilier-triestina-owner-killed-while-riding-in-italy
http://www.cyclingnews.com/news/wilier-triestina-owner-killed-while-riding-in-italy
smutné...
Na druhej strane, chcel by som zomrieť na kole ako 71-ročný...
Včera sme išli štyria na biku za sebou v háku , ale keďže fúkalo mierne z boku, tak sme neboli v jednej línii a za nami tri autá začali vytrubovať, sa otočím, že čo chcú a debil šofér mi ukazuje, že máme ísť v jednej línii za sebou. O vetre ani šajnu nemajú.
Ale všimol som si jednu vec. Väčšinou trúbia ľudia, ktorí majú iba priemerné, alebo podpriemerné auto, ešte nikdy do teraz sa mi nestalo, aby zatrúbil šofér, ktorý má luxusnejšie auto. Skúste si to všimnúť. Na to sa mi naskytá iba jediná odpoveď a to psychologická. Ľudia, ktorí majú priemerné, resp. podpriemerné auto sú so svojim životom menej spokojní, ako ľudia, ktorí majú luxusné auto a aj viac peňazí. Čiže sú aj nervóznejší. Šofér na baworáku, mercedesi, alebo audíne pééékne pôjde sa nami koľko bude treba, bez trúbenia až pokým nebude mať možnosť obehnúť nás, popozerá biky, keď je v aute naviac nejaká sympatická šoférka, popozerá si cyklistické vymakané nohy a prdelky a ide ďalej.