v pohode myslim ze su tu 2 obchody jeden v starom meste pri Tescu a jeden priblizne pri Štrkoveckom jazere..chcel som tam kupit Marin este v roku 2008 no nakoniec som sa rozhodol aj tak pre specialized. No teraz nieco k tomu obchodu : Predajcovia sú dobrý radi pomôžu ja ked som si tam chcel kupit ten Marin tam ma ho nehali vyskusat v garazi (bol som tam pri Štrkovci) co som si este vsimol nemaju radi SHIMANO a asi viac uz hovorit nemozem nemam uz ziadne skusenosti ale zatial hodnotim velmi dobre
No tak môj bajk za 300€ (nieje to moc) sa vrátil so servisu s dvoma krásnymi milimeter dačo vyrytými dierami ale ako fajn. Ale aby si vás vážili treba mať drahý bajk!
V ružinove. A foto nemôžem bike je v garáži preč. Ale časom dám, asi je to od stojanu.
Ale nemuseli to byť len oni ale aj rockmachine lebo mi čistili vidlu v rámci reklamácie. Ale nemýslím že to nevedeli (o tom že sú v ráme ryyyhy) ale aj tak nemajú takú tu úctu alebo ako to mám napísať. A doteraz ľutujem to že som si bajk zobral skôr lebo oni chceli aby mi vidlu vymenili ale bol to problém lebo to je ešte jednopalcový krk a také sa už nevyrábajú (to tvrdili). A povedal že sa mi ozve keď sa tá vidla vyrieši, doteraz mi nezavolal. A ani nedal vedieť po uplynutí reklamačnej doby (30 dní) že bike majú oni v obchode, ale nezavolal lebo chcel aby vimenili vidlu. (ktorú nemám doteraz) Asi toľko.
touto predajnou nemam skusenosti, ale dostal som odporučanie do jmk,ktora je v meste a dal som si tam zrepasovať bike,vyšiel z servisu ako novy,dokonca mi zavolali,že treba vymeniť reťaz a kazetu a ešte to stihli rychlejšie ako bola dohodnuta doba a to bola sezona/4 dni/
Hm zaujímavé . no keď sa to tak vezme tak oni boli dosť ochotný! A asi je to od prepravy. Takže to je už od rock machine. Ale sú drahší ako iné obchody!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neni to hnup ten Kaja
Ale nemuseli to byť len oni ale aj rockmachine lebo mi čistili vidlu v rámci reklamácie. Ale nemýslím že to nevedeli (o tom že sú v ráme ryyyhy) ale aj tak nemajú takú tu úctu alebo ako to mám napísať. A doteraz ľutujem to že som si bajk zobral skôr lebo oni chceli aby mi vidlu vymenili ale bol to problém lebo to je ešte jednopalcový krk a také sa už nevyrábajú (to tvrdili). A povedal že sa mi ozve keď sa tá vidla vyrieši, doteraz mi nezavolal. A ani nedal vedieť po uplynutí reklamačnej doby (30 dní) že bike majú oni v obchode, ale nezavolal lebo chcel aby vimenili vidlu. (ktorú nemám doteraz) Asi toľko.