Lokalizácia
Formulár sa odosiela
no toto niekto sa mi pokuša verbálne siahať na mojho miláčika :D
s tou reklamaciou....ak je ozaj problem na reklamáciu.......rieši sa , čo ja viem velmi promptne, najlepšie priamo cez dovozcu v KE,, jasnačka, že ak to náhodou ide cez nejakého predajcu niekde inde....a on napríklad nemá zaplatené fa, alebo niečo podobné ..potom nemá odvahu reklamovat....a vyhovára sa ved to poznáme....
najlepši žart minuleého roka : Vaša fa bola včera zaplatená.... :-)
jasnačka že servis je nutný....asi ani na aute keby ste nemenili olej dva roky a potom išli reklamovat napr...motor nastal by pravdepodobne problém....
vždy po sezone ide moj bajk do servisu ...urobí sa čo treba....a inak je to OK....
a s tou jazdou....prizabiť sa da aj na 3 kolke ak je človek blbec......:-)
ja som si napriklad utrhol šlachu v kolene RAZ :twisted:
za zranenie nemôže NIKDY bajk......

Naposledy upravil LL dňa 30.05.2006 - 09:06:07, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 27.05.2006 - 20:05:46
00
Nezlomim to? :D
Zobraziť komentár 27.05.2006 - 20:12:41
00
za zranenie nemôže NIKDY bajk......

To je dosť odvážne tvrdenie. Vadou materiálu ti môže prasknúť hocičo. Keď mi praskne vidlica a ja sa následkom toho doráňam, tak som si akože sám na vine, že som naň vôbec sadol, nie?
Zobraziť komentár 27.05.2006 - 20:22:13
00
Tu si dovolim oponovat. Tu sa da vysudit skoda na zdravi. V Amerike je to bezna vec. U nas sa to len rodi. Problem vidim u nas v dokazovani. Vada materialu sa vsak dokazat da. Nato su sudny znalci.
Zobraziť komentár 27.05.2006 - 20:34:13
00
debata o vade materiálu a vidlici tu už bola........
a asi všetci vieme ako ten prípad dopadol....
v archive sa to da násť....... :idea:
nahladajme všade len extreeem...
predpokladám, že sa bavime o nadšenom hobby bikerovy......
nie o "formule 1"
Zobraziť komentár 28.05.2006 - 20:48:40
00
Pripojím pár postrehov.

1. Ste na Slovensku, a tak nečakajte, že niekto bnude kritizovať svojho bika, keď za neho zaplatí 50 a viac litrov.

toto som nepochopil akosi..
Zobraziť komentár 28.05.2006 - 21:03:02
00
chlapci taqk mi uz konecne poradte....kupit ho ci ssa poobzerat po niecom inom.... http://aplikacie.slovenska.sk/wobj/deta ... 35-06.html
Zobraziť komentár 20.06.2006 - 16:01:55
00
asi už trošku neskoro, ale ja ho mam už mesiac a nemožem si ho vynachváliť. akurat len teraz šetrim na hydrauliky a budem už úplne spokojny
Zobraziť komentár 15.10.2006 - 12:56:56
00
...ja osobne jazdim v partii gde je 6 scottov...

1. Treba si vsimnut, ze vacsina Scottov jazdi v KE. Je tam totiz dovozca...
2. Ramy 2006 su konstrukcne dobre, 4-cap s HorstLinkom.
3. Tlmic nestandardny a nezamenitelny. Zo zakulisia viem od isteho predajcu, ze dovozca ma kus skladom pre pripad reklamacie na vymenu. V pripade vaznejsieho problemu tazko povedat. Predsa len ZA nie je blizko KE.
4. V porovnani so Specialized Stumpjumper 120 je Scott RC-30 citelne tvrdsi, menej komfortny aj pri plnom otvoreni tlmica, skor urceny pre race/maraton. Toto je ovsem moj subjektivny dojem z test. jazdy.
Zobraziť komentár 15.10.2006 - 17:19:21
00
veď preto je označený RC, musíš vyskúšať MC a potom porovnávaj.....
Zobraziť komentár 15.10.2006 - 17:22:32
00
1. Treba si vsimnut, ze vacsina Scottov jazdi v KE. Je tam totiz dovozca...

napr. v Blave sa predáva ovela viac scottov ako v KE, ... asi sa tam lepšie :-( žije
V pripade vaznejsieho problemu tazko povedat. Predsa len ZA nie je blizko KE.

predpokladám, že všetko je vec spolupráce predajcu a dovozcu...ak su "normalne" vztahy nemôže byt problém...
4. V porovnani so Specialized Stumpjumper 120 je Scott RC-30 citelne tvrdsi, menej komfortny aj pri plnom otvoreni tlmica,

nezabudni na to, že tlmič sa "fuka" na váhu jazdca.... tak, že aj tam mohol byt Tvoj problém... (pocit)
Zobraziť komentár 15.10.2006 - 19:44:48
00
veď preto je označený RC, musíš vyskúšať MC a potom porovnávaj.....

Ja nechcem menit bike, to som len uviedol, aby informacia bola uplna!
Zobraziť komentár 16.10.2006 - 09:02:25
00
nezabudni na to, že tlmič sa "fuka" na váhu jazdca.... tak, že aj tam mohol byt Tvoj problém... (pocit)

Bike je kamosov a on je lahsi ako ja, takze by to bolo naopak a mal by byt maksi. On jazdil zas na mojom a konstatoval to iste, takze to uz nebude celkom len o pocite. Spesl sa mu zdal byt moc "makky", pohodovy.
Zobraziť komentár 16.10.2006 - 09:06:18
00
keyboard_arrow_up