keby som mohol zmenit moj nazor...tak na to CTM-ko mozete zabudnut nasiel som toto:
Tak ja urcite s tebou naplno suhlasim a som velmi rad,ze takehoto tatosa budem tento rok osedlavat kazdy den!:)
A co sa tyka toho dropovania,tak urcite bol z partie tych,co sa bali aby ich pri dopade neprehodili cez rajdy,tak volil istotu cize dopad na zadne....ale nie vzdy to vijde podla ocakavania:)
Kubad. Asi ešte nevieš že týpkovia ktorý majú keš naviše. Si kupujú biky aj keď o funkčnosti je tam ďaleko! Hlavne že bol drahý a vyzerá dobre a bikujú veľmo priemerne. Toľko že keď je zlý čap tak o dizajn nejde. No ak je to tak ako si povedal tak by som bike nebral aj keď sa mi páči. Ale poznám taký čo hej
Fungovať by to malo v pohode. Treba sa pozerať na uhly spojníc čapov. Uhol nepríde najrozumnejší ani mne, designovo je to už úplne mimo, (podľa mojho oka) napokon je to designový odvar 150tky.
Ta fotka je uplne odveci. Ram neni otoceny tak ako bude v reale(myslene vodorovne) a je akoby vytiahnuty zo zdvihu- oko tlmica je az na hornej trubke. Myslim ze s tlmicom bude aspon o centimeter nizsie a este potom klesne o sag. Pravdou ale je ze by som ho aj tak nechcel
Ked uz sa bavime o umiestneni capov, co takto svoje tvrdenie nejako podporit argumentami (napr. z programu Linkage) a az potom vynasat sudy? A pritom som tiez odporca Meridy.
Ked uz sa bavime o umiestneni capov, co takto svoje tvrdenie nejako podporit argumentami (napr. z programu Linkage) a az potom vynasat sudy? A pritom som tiez odporca Meridy.
byl to muj nazor, a já nemám důvod kupovat přepákovaný jednočep, myslím že si Merida může dovolit investovat do lepšího systému
u XC fullů to ještě pochopím, ale pokud to má směřovat k AM tak nic pro mě
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak ja urcite s tebou naplno suhlasim a som velmi rad,ze takehoto tatosa budem tento rok osedlavat kazdy den!:)
A co sa tyka toho dropovania,tak urcite bol z partie tych,co sa bali aby ich pri dopade neprehodili cez rajdy,tak volil istotu cize dopad na zadne....ale nie vzdy to vijde podla ocakavania:)
a kde byvas? mohli by sme sa stretnut
Byvam v okoli PO....ale napr.budem chodit na nejake treningy,kedze este tento rok nemam vybavenu licenciu...
http://www.mtbs.cz/Biketech/Technews/merida-one-twenty-carbon-prew.html
nauč se číst
píšu jasně za mě, a týpky s pěnězma přenechme marketingovým expertům Meridy
nauč se číst
A hneď potom aj písať...
zalezi do akej polohy da to vahadlo tlmic.. ak to vyrazne nezmeni bude to au
byl to muj nazor, a já nemám důvod kupovat přepákovaný jednočep, myslím že si Merida může dovolit investovat do lepšího systému
u XC fullů to ještě pochopím, ale pokud to má směřovat k AM tak nic pro mě