Rusko prekvapilo, škoda. Nad Kanadou asi nevyhráme, ale aj tak je to úspech. Len pri bránení by naši mohli na nich aj útočiť, nie len pozerať sa ako si vytvárajú šance
je to super, ak podame vykon aj proti ako dnes a proti rusku a budeme mat trochu stastia tak mozme prekvapit. Veril som ze vyhrame ale dat im az 4 goly som necakal.
SUPER!!! Gratulejem nasim k vyhre a tesim sa na dalsie zapasy. Vyhrat aspon jeden z nich tak mame medailu
Keby nebola suseda po nocnej tak revem ako blazon
Tak u nás sa revalo, že dovidenia. Ja som hulákal, priateľka na mňa pozerala, že či mi nešibe a mamča od šťastia plakala. Olympiáda mnohým ľuďom zdvihla pochmúrne nálady.
Videl niekto ako hrali rusi? Či Kanada bola naozaj taká drtivá?
skoro ma kleplo dneska ráno doma ked som pozeral hokej. ze 4:3 ale mohlo byť aj 4:2 alebo dokonca 4:1 lebo spravili dost velké chyby vtedy a ten vlastenec čistá smola.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
este rozbit kanadu!
mat pulzmeter, v 3tej tretine mi pod 160 ani neklesne
Keby nebola suseda po nocnej tak revem ako blazon
...ináč super, že hráme v sobotu až 3:30 SEČ,každá hodina spánku
... aj ským ti napísali ?
...ináč super, že hráme v sobotu až 3:30 SEČ,každá hodina spánku
mám pocit, že Záruba to nekomentoval, ale bolo to celkom ok, také bez emócií
Videl niekto ako hrali rusi? Či Kanada bola naozaj taká drtivá?