Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Novy Zeland je lepsi, nie su tam pavuky, hady a ine chobotnice a tusim tam neklesa teplota pod 15 a max. 30 alebo tak nejak, plus su tam aj hory, a staly sneh .. proste raj , teda, myslim
Tam by som siel
som mal namale minuly rok...kamarat volal - byval v AU a bolo to na skok a za babku. Novy Zeland je super destinacia na treky a poznavacky. Raz tam pojdem, o rok by sa mozno dalo...Teraz Patagonia
Táto a predchádzajúca zima je bežný štandard,aký v naších zemepisných šírkach fungoval stáročia.
Je to furt lepšie,ako keď v januári kvitnú stromy,vyhúknu snežienky a potom sa to celé dogrcá snehom v marci. VYTRIMAŤ
Nie je. Pamatam si zimy za mojho detsva, jesen, jar aj leta. Takto to rozhodne nefungovalo.Proste su neustale vykyvy teplot, ktore predtym neboli. Uz nefunguju stre pranostiky, teda vypozorovane meteorologicke javy, stabilne dlhe desatrocia. Cim to je netusim, ale urcite nie co2 z aut a globalne oteplovanie ako ho prezentuju je tiez nezmysel. Ale klimaticke zmeny su brutalne v kazdom pripade.
kurňajz chlapi, ved som neskaj dostal do oka prvu mušku, neznašam to ale tato ma normalne potešila
radšej vytahovať mušky z oči jako mať zamrznutý sopel pod nosom, alebo radšej v okuliaroch ako v neoprene
Pockajte. Pride leto, 30 °C v tieni, uz sa tesim Ale pred teplom sa da ujst do lesa no na TOTO /pocko/ nemam recept. A uz nie som najmladsi aby som v ramci vyzitia krutil flatovy bike niekde pod mostom, pekne na suchu
Včera okrem krásneho jarného počasia namiesto prvej lastovičky- bocian!
Keď som čakala dcéru z krúžku, preletel mi pár metrov nad hlavou, pristál asi 20m odo mňa na trávniku a tam sa kľudne pásol. Tváril sa veledôstojne, bol na ruch a ľudí zjavne zvyknutý, na psíčkarov prechádzajúcich okolo vždy len zaškúlil a pásol sa ďalej. Dnes ráno sa pásol tri metre od frekventovanej križovatky, kľudný ako päť peňazí.
U nas podobne doobeda hmla, vietor vonku +5 okolo 13:00 vyslo slniecko na hodku dve ? Skoda este som tvrdo makal a teraz uz len cakam na dazd. No niet sa co cudovat april + predlzeny weekend to nevyjde nikdy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
By si sa nacakal, kym by sa zase Santa unuval.
Tam by som siel
Je to furt lepšie,ako keď v januári kvitnú stromy,vyhúknu snežienky a potom sa to celé dogrcá snehom v marci.
VYTRIMAŤ
Nie je. Pamatam si zimy za mojho detsva, jesen, jar aj leta. Takto to rozhodne nefungovalo.Proste su neustale vykyvy teplot, ktore predtym neboli. Uz nefunguju stre pranostiky, teda vypozorovane meteorologicke javy, stabilne dlhe desatrocia. Cim to je netusim, ale urcite nie co2 z aut a globalne oteplovanie ako ho prezentuju je tiez nezmysel. Ale klimaticke zmeny su brutalne v kazdom pripade.
kde si kukal predpoved?
lebo co web, top ina predpoved
takze treba robit priemer a aj tak to bude na 30%
Hovoril som hlavne o tejto zime,nie o jari,lete atď. ... a od decembra neboli žiadne výkyvy.
radšej vytahovať mušky z oči jako mať zamrznutý sopel pod nosom, alebo radšej v okuliaroch
http://slovak.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=bratislava
http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_predpoved_sk#tab
Keď som čakala dcéru z krúžku, preletel mi pár metrov nad hlavou, pristál asi 20m odo mňa na trávniku a tam sa kľudne pásol. Tváril sa veledôstojne, bol na ruch a ľudí zjavne zvyknutý, na psíčkarov prechádzajúcich okolo vždy len zaškúlil a pásol sa ďalej. Dnes ráno sa pásol tri metre od frekventovanej križovatky, kľudný ako päť peňazí.
ako minuly rok
tyzden pekne - vikend skaredo