no vidis

a potom ze clovek nemoze byt na dvoch miestach naraz

vsetko sa da.aj jedna znama mi zdravila minuly rok v blave a cudovala sa ze ja jej nie

tiez tvrdila ze uplna podoba.no nic toho roku sa chystam pozriet na ten prechod cez kurov tak dufam ze mi budes robit doprovod.ono celkovo asi zmenim taktiku svojich vyjazdov toho roku..hodim
bike do vlaku pobeham po okoli 150km a vecer sa vratim domov alebo druha verzia vlakom tam najst si lacne ubytko tak 7-10euro max.na jeden dva dni a domov.v podstate mi staci postel+sprcha.uz som aj behal prstom po
mape kade tade

tak uvidim co z toho bude.chcel by som hlavne pohranicie madarska a samozrejme moje milovane polsko kde sa citim naj

a keby sa este dalo vybehnut na kojsovku,kralovu h. okruh okolo tatier cez pl tak by som bol uplne najstastnejsi chlapcek roka 2010

len keby tych penazi nebolo tak malo.tak aspon snivam uvidim co sa podari,ale to wolosate musim aj keby neviem co bolo.ideale by bolo stanovat len tak hoci kde pod bukom v
spacaku ale to si uz v dnesnych casoch sam nedovolim ako kedysi.samy zlodej alkoholik bezdomovec tulave psy.. tak by sa dalo usetrit a viac pojazdit len koho zohnat a kde??