Lokalizácia
Formulár sa odosiela
dnes prvy bike vyjazd:D-HE-Kosarovce-Radvan-D.islo sa ok az na ten vietor(prisiel som domov spoteny nezastavoval som nikde).vecer pozriem pocasie a ked nebudem chory tak zajtra niekam mozno pojdem sa previest,ale urcite len tak uplne pomaly.pockam co vymyslia chlapci z SV.inak zima bola fajn nabehali sme s mojim bubu 8) :devil: cez 500km takze som spokojny.je nejaka sanca ze aj ML vytiahne bike ci nie?
Zobraziť komentár 19.03.2010 - 15:38:07
00
:handshake: . , :sun: fajne svieti, cely deň ma tu tarha na bajk :lol: ale antibiotika ;( . Takže ja môžem fakt len vytiahnuť bajk, popatreť a šturiť nazad do stajni, ale možno koncom buduceho tyždna by som niekde vybehol. Ale uvidzim či mi už z tych tabletkoch :u: (šerdco nepukne :D )
Blue je zatim v Nitre, dneska ryľuje :muscle: bo mu treba :cash: na :beer: :d: :ninja: :rofl: né srandujem šumne špori a potom dava do cirigľa :)
Zobraziť komentár 19.03.2010 - 15:48:00
00
Ja som dnes bol v Certiznom, smerom spat dost silny protivietor. Povodne som chcel ist smer Olsinokv, ale v Nagove som to otocil kvoli tomu vetru v spojeni s kopcami :) . Zajtra poobede idem zase \o/ . Uz len nech sa roztopi sneh a vyschne teren na lukach i v lesoch a bude fajn, ale to asi tak skoro nebude
Zobraziť komentár 19.03.2010 - 22:40:58
00
Joooooooj už tak fajne sucho boloo ta muselo snehu zas nakydať :D a zas sa to topíííí ale dufam že už nenasneži bo ma pepka klepne :@ :rofl:
Zobraziť komentár 19.03.2010 - 22:43:41
00
dnes prvy bike vyjazd:D-HE-Kosarovce-Radvan-D.islo sa ok az na ten vietor(prisiel som domov spoteny nezastavoval som nikde).vecer pozriem pocasie a ked nebudem chory tak zajtra niekam mozno pojdem sa previest,ale urcite len tak uplne pomaly.pockam co vymyslia chlapci z SV.inak zima bola fajn nabehali sme s mojim bubu 8) :devil: cez 500km takze som spokojny.je nejaka sanca ze aj ML vytiahne bike ci nie?

Vaaaaaaaau Bodka nam vycahnul cirigel....tak to uz potom budze urcite jar :lol:
Zobraziť komentár 20.03.2010 - 09:27:18
00
ani bars nee :rofl: dnes ten isty okruh ako vcera,ale opacne.slnka malo vietor silny tak odkladam bike este na nejaky ten tyzden a idem naspat do slovenskych lesov 8)
Zobraziť komentár 20.03.2010 - 12:52:32
00
Ja som dal dnes ML-Radvaň-HE-MI a späť .... bodka, ti poviem ten vietor je hnusny teraz ... tak mi z autom nametovalo :rofl: :rofl: :rofl:
Zobraziť komentár 20.03.2010 - 14:22:31
00
a o kolkej si isiel autom cez Lubisu?mozno som ta na bicykli predbehoval... :lol:
Zobraziť komentár 20.03.2010 - 17:09:17
00
. nesranduj :D .. ako mmnt, neviem kolko mohlo byt :o: ale dajakeho bikera som pred Ľubišou predbiehal, ale buď si to nebol ty alebo si sa zabudol pochvaliť s novym bajkom 8)
Zobraziť komentár 20.03.2010 - 21:06:22
00
novy bike nehrozi.kukni BJ armstrong otuzuje :muscle: az ma zamrazilo :rofl: no nic idem spat.hlasia dazde.cau a vyliec sa uz konecne.kup si probiotika napriklad biopron,ja si take kupujem su ok.
Zobraziť komentár 20.03.2010 - 21:27:15
00
kokooos, Robo je dobrýýý :sun: tabletky už došli, ale žeby som sa mal dajak lepšie :?: ... kuknem sa na tie probiotika :)
Zobraziť komentár 20.03.2010 - 22:19:44
00
Vybodnice še na pirulky a na probiotika...Radšej sebe šlahnice zo 2 pulky dobrej 52%...ampere to isce pomože :y:a kedz nepomože ta neublíži-prevencia muši buc,,, :y: :sun: \o/
Zobraziť komentár 20.03.2010 - 22:35:55
00
Chlopi nerobte paniku :D To ráno na mňa slnko pieklo, nefúkalo a ešte 8 km kopec, tak človeku fajne teplo, potom som sa obliekol :P
Bodka: neuveríš, no zdalo sa mi že som Ťa videl, čistá podoba :lol:
Zobraziť komentár 21.03.2010 - 13:30:16
00
no vidis :rofl: a potom ze clovek nemoze byt na dvoch miestach naraz :lol: vsetko sa da.aj jedna znama mi zdravila minuly rok v blave a cudovala sa ze ja jej nie :devil: tiez tvrdila ze uplna podoba.no nic toho roku sa chystam pozriet na ten prechod cez kurov tak dufam ze mi budes robit doprovod.ono celkovo asi zmenim taktiku svojich vyjazdov toho roku..hodim bike do vlaku pobeham po okoli 150km a vecer sa vratim domov alebo druha verzia vlakom tam najst si lacne ubytko tak 7-10euro max.na jeden dva dni a domov.v podstate mi staci postel+sprcha.uz som aj behal prstom po mape kade tade :angel: tak uvidim co z toho bude.chcel by som hlavne pohranicie madarska a samozrejme moje milovane polsko kde sa citim naj 8) a keby sa este dalo vybehnut na kojsovku,kralovu h. okruh okolo tatier cez pl tak by som bol uplne najstastnejsi chlapcek roka 2010 :party: len keby tych penazi nebolo tak malo.tak aspon snivam uvidim co sa podari,ale to wolosate musim aj keby neviem co bolo.ideale by bolo stanovat len tak hoci kde pod bukom v spacaku ale to si uz v dnesnych casoch sam nedovolim ako kedysi.samy zlodej alkoholik bezdomovec tulave psy.. tak by sa dalo usetrit a viac pojazdit len koho zohnat a kde??
Zobraziť komentár 21.03.2010 - 14:52:56
00
V okolí BJ poslúžim veľmi rád ako sprievodca ;)
Zobraziť komentár 21.03.2010 - 15:22:22
00
keyboard_arrow_up