Veď ja už som tiež rozmýšlal, no nie nad ionťakom, ale nad tým, že si dám do vrecka pár vajec a budem hádzať po takých *****.
Včera sme išli štyria na
biku za sebou v háku , ale keďže fúkalo mierne z boku, tak sme neboli v jednej línii a za nami tri autá začali vytrubovať, sa otočím, že čo chcú a debil šofér mi ukazuje, že máme ísť v jednej línii za sebou. O vetre ani šajnu nemajú.
Ale všimol som si jednu vec. Väčšinou trúbia ľudia, ktorí majú iba priemerné, alebo podpriemerné auto, ešte nikdy do teraz sa mi nestalo, aby zatrúbil šofér, ktorý má luxusnejšie auto. Skúste si to všimnúť. Na to sa mi naskytá iba jediná odpoveď a to psychologická. Ľudia, ktorí majú priemerné, resp. podpriemerné auto sú so svojim životom menej spokojní, ako ľudia, ktorí majú luxusné auto a aj viac peňazí. Čiže sú aj nervóznejší. Šofér na baworáku, mercedesi, alebo audíne pééékne pôjde sa nami koľko bude treba, bez trúbenia až pokým nebude mať možnosť obehnúť nás, popozerá biky, keď je v aute naviac nejaká sympatická šoférka, popozerá si cyklistické vymakané nohy a prdelky a ide ďalej.