Trik je v tom, že tie spojky sa dajú vyrábať takmer sériovo, sú unifikované pre tých 22 veľkostí rámu. V čomkoľvek, najkritickejšie miesta sú spoje 2 súčastí alebo materiálov. Takto spravený rám bude tuhší ako monocoque asi jedine za cenu vyššej hmotnosti.
Vieš koľko foriem by bolo treba na výrobu 22 rôznych monococoquov? 22. Nemusíme sa hádať o tom, že TOP modely sú monocoque, stačí si pozrieť ponuku aj ostatných výrobcov.
Len tak medzi rečou, spolupráca medzi Colnagom a Ferrari funguje už dlhé roky. Možno nespolupracujú a nevymýšľajú priamo Ernesto s Enzom, ale ich konštruktéri určite... A táto spolupráca posúva dopredu tak autá (neviem síce ako, ale určite) ako aj bicykle (tiež neviem ako, ale tiež určite). Stačí, keď jedni otestujú vlastnosti nejakého nového materiálu a tí druhí dostanú výsledky ako na tácke. Takže určite aj tie mufne s vlepovanými rúrkami majú svoj dôvod. Predpokladám, že niečo podobné používajú s úspechom u Ferrariho na rôznych pomocných rámoch (nerobia len monoposty F1) a asi s lepšími výsledkami ako monokoky.
trošku mimo, ja som myslel že sa bavíme o carbone spochybnil si konštrukciu toho rámu a ten je z dielne Colnaga, takže argumenty typu SR Suntour a pod. len potvrdzujú to čo som napísal vyššie
neznamena ze ked je tam napisane ferrari tak vsetky componenti musia byt top skrej ide o deasing a jjedinecnost ale colnago ram hovori za svoje to celo pero som skusal na vystave a mne sa pacili tie bajky
Ja nevravím, že to carbonové Colnago je šmejd, ktorý nevydrží ani jeden etapák. Vravím, že to podľa mňa nie je ich NAJ výrobok. A NAJ výrobok by som očakával, keď je na ňom logo Ferrari. Ale tak je to s každou automobilkou. Škoda, BMW, Mercedes ... biky, ktoré by si si asi nekúpil, predovšetkým nie za tú cenu!
Ja nevravím, že to carbonové Colnago je šmejd, ktorý nevydrží ani jeden etapák. Vravím, že to podľa mňa nie je ich NAJ výrobok. A NAJ výrobok by som očakával, keď je na ňom logo Ferrari. Ale tak je to s každou automobilkou. Škoda, BMW, Mercedes ... biky, ktoré by si si asi nekúpil, predovšetkým nie za tú cenu!
asi ťa sklamem ale je to ich NAJ výrobok...stačí si pozrieť stránku Colnaga model EPS Di2, dizajn Ferrari je len čerešničkou na torte...aj vyššie spomenuté automobilky môžu bez problémov osloviť ktoréhokoľvek výrobcu bikov a mať TOP model vo svojom dizajne...ale malo by to jednu "malú" chybičku...Nemec ani Čech nie je Talian..., ak si nikdy nezažil cestnú cyklistiku v Taliansku, tak to ťažko pochopíš
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trik je v tom, že tie spojky sa dajú vyrábať takmer sériovo, sú unifikované pre tých 22 veľkostí rámu. V čomkoľvek, najkritickejšie miesta sú spoje 2 súčastí alebo materiálov. Takto spravený rám bude tuhší ako monocoque asi jedine za cenu vyššej hmotnosti.
Vieš koľko foriem by bolo treba na výrobu 22 rôznych monococoquov? 22. Nemusíme sa hádať o tom, že TOP modely sú monocoque, stačí si pozrieť ponuku aj ostatných výrobcov.
Len tak medzi rečou, spolupráca medzi Colnagom a Ferrari funguje už dlhé roky. Možno nespolupracujú a nevymýšľajú priamo Ernesto s Enzom, ale ich konštruktéri určite... A táto spolupráca posúva dopredu tak autá (neviem síce ako, ale určite) ako aj bicykle (tiež neviem ako, ale tiež určite). Stačí, keď jedni otestujú vlastnosti nejakého nového materiálu a tí druhí dostanú výsledky ako na tácke. Takže určite aj tie mufne s vlepovanými rúrkami majú svoj dôvod. Predpokladám, že niečo podobné používajú s úspechom u Ferrariho na rôznych pomocných rámoch (nerobia len monoposty F1) a asi s lepšími výsledkami ako monokoky.
Kua, o kúsok si ma predbehol!!
http://www.colnago.com/bikes/2010/cf-7
inak k tomu rámu...spochybniť prácu dvoch legiend vo svojom fachu, to chce guráž...
Zvláštne. Taiwanská vidlica SR Suntour, ktorú veľa ľudí ani tu "nemá rado", na tak premiovej značke. Cena 2600eur
Iné MTB za 1940eur
City bike alebo ? Cena 2990eur
Takže aj tak vyzerá tá spolupráca a "výmena knowhow" medzi Ferrari a Colnagom.
"The latest made in Italy masterpiece from Colnago, the new EPS Di2 advances the state of the art in road racing bicycles."
asi ťa sklamem ale je to ich NAJ výrobok...stačí si pozrieť stránku Colnaga