Ubytovanie sa bude riešiť na chate Fatranke. Je to už tretí ročník tejto akcie.
Termín je jasný z názvu theradu.
TU nájdete fotodokumentáciu k navigácií na chatu a TU nájdete v sekcií "Kde nás nájdete" presnú mapu polohy Fatranky.
No a ešte TU je znázornená poloha chaty na turistickej mape. Šťastnú cestu ...
- kto má záujem nech sa mi ozve cez PM alebo nech sa prihlási na FB k tejto akcii alebo [email protected]
> http://www.facebook.com/event.php?eid=253357409562&ref=nf <
Tak začnem pekne poporiadku, už mám informácie o ubytovaní cenách za stravu a podobne.
Už dávnejšie bolo oficiálne, že akcia sa bude organizovať na chate Fatranke, tak aby to bolo všetkým jasné, je to definitívne.
S cenami je to takto:
- ubytovanie na viac ako jednu noc vyjde 7,- € (za dve noci teda 14,- €)
- ubytovanie len an jednu noc vyjde 9,- €
Strava: v ponuke sú plná penzia a polpenzia. Jedlá sú klasické varené domáce, musíme sa sami dohodnúť, čo chceme jesť vopred. Jedlo musí byť pre všetkých jednotné (kapacity kuchyne sú predsalen obmedzené a variť 5 druhov jedál sa nedá naraz). Ak máme nejaké špeciálne požiadavky na pitie, jedlo, je dobré dať dopredu vedieť, na chate nedržia nejaké špeicálne drahé pitivá a podobne ... čo je jasné.
Ceny stravy:
- raňajky 2,- €
- obed 5,- €
- večera 3,- €
Zálohu vo výške polovice celkovej sumy musíme zaplatiť do 28. apríla 2010
Preto by som poprosil všetkých aby už postupne začali posielať peniaze na tento účet: 0425071373/0900
Do správy pre adresáta mi napíšte o koho ide, v prípade ak platíte viac ľudí naraz, uveďte aj ostatných, alebo mi dajte formou PM alebo mailu vedieť, za koho ste zaplatili. Rovnako by som poprosil aby ste mi napísali aj o aké jedlá máte záujem, či len polpenzia alebo plná a podobne.
O peniaze sa báť netreba, môžete mi dôverovať, najradšej by som bol, ak by ste už rovno posielali plnú sumu, potom budú len zbytočné komplikácie s posielaním na 2x. Ak sa niekto chystá na jednu noc, rovnako napísať správu na ktorý deň ide a ostatné vyššie spomínané detaily.
Izieb je tam 11, po štyri postele 9x, po tri postele 1x a po dve postele 1x. Myslím, že tie 3 a 2 mieste sú už obsadené. Ak by nestačilo miesto pre všetkých (41 ľudí) je tam možnosť aj prístelky na každú izbu +1, takže 50 ľudí vedia ubytovať. Potom sa samozrejme cena ubytovania zníži, čiže dokopy bude 4+1 stáť ako keby tam boli len 4ria ľudia. Bude tam však potom nutnosť nejakého spacáku a podobne.
Ak by sa náhodou našlo pár ľudí čo by mali záujem o ubytko po 28. apríli, dá sa doplniť, len pozor aby bolo kam. Ak by sa náhodou hlásilo prekvapivo viac ľudí ako 50 budem sa snažiť vyriešiť ešte neajké ubytovanie. No o týchto veciach je dobré vedieť čo najskôr, nie na poslednú chvílu.
To by bolo k ubytovaniu všetko, ak má niekto nejaké otázky, kľudne píšte, najlepšie asi mail na [email protected]
Prosím nenechávajte si platenie na posledný termín, tiež som len človek a mám svoje povinnosti.
Telefónny kontakt: 0910 433 083 / Miro, Lp
Ubytovaní:
Ubytovanie na 2 noci > záväzne
Ubytovanie na 1 noc > záväzne
Bez ubytovania
Neupresnili
Zoznam prihlásených:
izba č.1 (4)
Sogi
izba č.2 (4)
kesalp
izba č.3 (4+1?)
drotar
izba č.4 (4+1?)
Dana
izba č.5 (4)
Broko
izba č.6 (4)
Specka
izba č.7 (4)
romanx
izba č.8 (4)
hajmi
izba č.9 (4)
Vladol
izba č.10 a 11 (2+3)
jfab +4
ivanm
Mafo22
scypho
ROpa
Paldo
PatrikL
vincfeld
=> 46 osôb
mar_tin
stqeno
bobris
Berco
iceman
misko_hrasko
Juraj H.
Anička H.
Lapierre
Janiak
sylvatic
Nelly89
Skull
bobo_MT
ivo08
MTBikerka
+1
donmiso
Matheos
mliecko
cauapistemi
N2O
dusan3322
bikeeer + 1
macikr
Tričká sú v ponuke od veľkosti M po XXL kvalita je 180 g/m2, mal som ich v ruke a myslím, že kvalita aj strih sú veľmi dobré. Cena trička je 7,- € za kus, kto má záujem pošlite mi PM alebo mail, viem poslať aj dobierkou, treba však rátať +dobierku nejaké €.
posledný komentár: 18. 11. 2008 o 18:23
Ja nema problema pridat sa kamkolvek. Ak sa povie napohodu, tak sa ide napohodu a 80 km nie je nic moc...
ja idem každopádne s babami
bude to odychový výlet, nahánať sa budem týždeň pred v partizánskom a týždeň po v stráňavách
mozno blba poznamka ale netusim vobec o com to je:-) a 3 skupiny zneju fajn aspon trosku pozitivneho myslenia
edit hehe
XC sú chrti čo dupú do pedálov, a malú pílu v predu zaradia len keď idú po schodoch na 15. poschodie.. tých 80km dajú za 4 hodiny..
AMEN budú terenejší jazdci, na kopec sa vytlačí pešo, spustia sa dole po nejakom mega bordeli, podla času sa vytlačí znova.. v km to bude tak max 30-40km očakávam.. terén však moze byť dosť o hubu, a tak sa može stať že budeš tlačiť hore aj dole
edit: Large:
inac profily tras tu niekde nemate???
žihadlo si robí srandu
žihadlo si robí srandu
trosicku,
ale sme ludia a vieme sa prisposobit,
Takže zhrnul by som to takto.
Skupiny AM.EN potom AM.XC a pohodové XC.
Všetci pôjdu pohodové tempo, kto bude chcieť naháňať kilometre dostane mapu
Hlavný rozdiel medzi takou AM.EN a AM.XC je cesta ktorou sa pôjde dole. Takže smerom hore si to musí každy vyjsť rovnako, ide sa na Martinky čo je 1450 m.n.m. Začína sa v úrovni cca 340 m.n.m. Ale kým sa pomaly vytiahneme až na Martinky, nebudeme sa naháňať, bude sa čakať aj na posledného (v každej skupine budú minimálne dvaja domáci, jeden bude na čele a druhý na chvoste, ďaľší budú medziľahlý a keby bolo nutné skupinu časom roztrhnúť, tak sa proste rozdelia ale stále bude niekto v danej skupinke).
Smerom dole pôjdu AM.ENáci ťažší technickejší zjazd, ktorý má navyše ešte po ceste aj nejaké kopce a XC.AM si pôjdu pohodovejšiu trasu, o niečo menej náročnu ale od šotoliny to bude mať ďaleko, tam sa pôjde viac menej len dole.
Tretia skupina pohodové XC pôjde asi úplne iným smerom a to trasou minuloročných stretnutí, ktroú podaktorí už poznajú. Sú tam miernejšie kopce max. okolo 900-1000m.n.m. a je tam menej technických úsekov. Do tejto skupiny by sa mali zaradiť ľudia, čo si netrúfajú prvé dve tri hodinky (aj keď v pohodovom tempe) šlapať do kopca, pokým nemajú zámer zísť si terén smerom dole.
Takže dúfam, že to trochu pomôže pri zatrieďovaní sa a hlavne, ideme si dať pohodový výjazd, plný kecania a spestrený jazdením. Takže netreba sa báť, každý by si mal násjť svoju skupinu.
Profily a mapky trás sú bezpredmetné, potvrdilo sa to z 1. ročníka, radšej nech je v skupinách viacero domácich navigátorov.
uz viem ze patrim do am-xc