Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
739 €
MOC 869 €
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
Akcia -10% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 619 €
-10%
MOC 779 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
Výpredaj -17% Endura FS260-Pro Thermo návleky na nohy, čierna
28,99 €
-17%
MOC 49,90 €
a prides mi ukazat tu cestu aj ked budem iba sam???
v piatok kto ide na to otvorenie novej c-trasy?zatiaľ mám voľno
...a to už neplatí zákaz vjazdu cyklistov na všetky lesné cesty , okrem cyklochodníkov ?
konare poodhadzovane, listie poodhrabavane a daco aj zdemolovane.........
kukajte v demolaciach:)
asfaltka nad Sokoľom
miestami bolo aj vlhko
povedzte chlapci, kadiaľ?
stromy su fajne nahusto
vrchol uz nemoze byt daleko
na vyhliadkovu vezu? spravne som pochopil? kade si to ty chcel ist na vyhliadkovu preboha? ukaz nam na mape, lebo ja okolo vyhliadkovej ziadnu cervenu a zltu nevidim. jedine zeby som mal nejaku staru mapu.
winprog: po zltej si siel, zrejme ale opacnym smerom
Ja?No!: chystal som sa k vam pripojit, aj som manzelku pripravil, ze bude mat odomna doma klud, ale alergia opat rano uradovala. mas z toho vyletu gps zaznam? ta trasa ma dost zaujima. dik
winprog15 uved nas do obrazu kade si to vlastne isiel na tu vyhliadkovu
http://maps.google.sk/maps?q=48.744948,21.23698&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=%2B48%C2%B0+44'+41.81%22,+%2B21%C2%B0+14'+13.13%22&gl=sk&ei=skbMS9v5KIz2Oc7xmaMG&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CAcQ8gEwAA
Neviem ako je niečo takéto možné
Úplne jednoduché riešenie.
Stačí aby si nabehal okolo Košíc aspoň toľko kilometrov, koľko máš príspevkov a budeš v tom mať jasno
máš to vo vlákne slomba a košice:
dna 30.04. /piatok/ o 11:00 pred obecnym uradom v Sokoli bude otvorenie novej cyklotrasy Sokol - Kralova studna - Hresna - Kavecany, pojde sa na bicykloch, ucastny budu aj zodpovedny pracovnici Mestskych lesov /namestnik, resp. namestnici a dalsi
pocas 6km pomerne nenarocneho stupania a pri kofole v Kavecanoch bude casu dost rozpravat sa priamo s "pachatelmi" na vsetky temy, co nas trapia
nebojme sa povedat kompetentnym co si myslime a sucasne nebojme sa pocuvat aj ich
inak tú značku na modrej smer na alpinku už niekto zrušil.je tam po nej iba diera
asi si sa mal dohodnúť vtedy na mieste lebo dotyční tu ani nemusia byť zaregistrovaní.
Ako obvykle - cesty, znacky a ine objekty v terene sa casto odmietaju riadit mapami
Zlta znacka v oblasti Schuster-Hradova je toho dobrym prikladom.
V mapke som vyznacil dva vyseky z tras, ktore urcite vedu po zltej znacke (z realnych PLT).
Tusim su hore prepojene cez vyhliadkovu vezu a dole ten fialovy vysek pokracuje (tiez iba tusim) kus dole po hlavnej a potom zase k Schusterovi asi po Atletickej (?) a Leteckej.