Hladam nejakych ludi v BB ktori su "bike positive" na obcasne vyjazdy. Som len zaciatocnik, bike stara sunka, ale uz sa pracuje na niecom schopnejsom. Nikoho tu takeho nepoznam a jazdit sam to je o nicom... Budem rad ak sa niekto ozve. Dik
sorry ze som neupresnil, ale precitla som si do ked som prisiel domov o 1nej a nebol si na fore tak som to vypol a bežal na bike, sice len 30km ale ke dsom bol sám, stačí... az teraz som si do kelu vsimol ze tu mas zverejnene cislo :/
tak super tesim sa len je taky maly problem ze robim dlhy kratky tyzden a teda 2 vikendy v mesiaci mam volno a 2 robim ale neva tak budem sledovat co sa tyka kategorie do ktorej patrim tak niesom nejaky sprinter tak uvidime jazdim tak rekreacne ale bol som uz 5 krat tohto roku na spanej doline kedze tam mame chalupu a tak sice mi to mozno dlhsie trva ale nikdy som zatial netlacil bike radsej pomaly ale vyslapat.
Bobtailik ja mam tiez dlhy kratky tyzden v praci, cize sme na tom rovnako, ale na vyjzd s chalanmi si najdem cas, a neboj tempo sa prisposobuje. Tsime sa na dalsieho clena do party. Niekedy na tej tvojej chalupe na Španej mozeme zvrtnut nejaky ten gulasik ak budes suhlasit Neboj my bordel nenarobime
Bobtailik na tej Španke to máš na bike ideálne. Len škoda tých chlpatých potvor. Minulý týždeň sme šli zo Španky na Šachtičky a za Katrenkou už bolo nakladené od maca. Zatiaľ som ho tam ale na šťastie nestretol.
caute na dnesnom maratone v hronseku sa mi podarilo uplne rozdrbat klatky na prehadzovacke chalani prosim vas neviete o nejakokom dobrom obchode v bb kde by som to zohnal? najlebsie v okoly stredu mesta. bo nie som z bb tu len studujem.
kazdopadne dikes ak niekto vie
sice neviem ake pocasie bude cez vykend ale uz teraz viem ze by som v sobotu niekde vyrazil, hlavne nejake poriadny teren a nieco dlhsie
dajte vediet kto by sa pridal pripadne navrh na nejaku trasu
Sa mi zdá, že Aladin si niekde zabudol čarodejnú lampu a teraz nevie zmeniť počasie k lepšiemu . V sobotu bude terén asi ešte horší ako bol teraz. Bodaj by som sa mýlil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kazdopadne dikes ak niekto vie
dajte vediet kto by sa pridal pripadne navrh na nejaku trasu