Hnusny kram, zo zastaranymi technologiami, slabym vykonom a astronomickou cenou.
Kto dnes pouziva Nimh baterie? Ved Li-pol su asi 3x lahsie pri rovnakom vykone. A max prud maju tiez uplne inde. A 250W motor je na smiech.
nejde len o motor, ale o celý ten elektorbike čo spomínaš..
načo sú takéto biky určené? tak na jazdu po meste, čím nižšia váha a nižšia cena tým lepšie.. okrem toho nepotrebuje to ísť po meste 100km/h, voziť palety tehiel ani nič, tak mi povedz načo tam potrebuješ mega motor?
naprriklad v klbovom trolejbuse su elektromotory 2x 120KW cize vykon 240KW a ide to krasne. Netreba zabudat ze elektromotor ma ovaea lepsiu ucinnost ako klasiky spalovaci motor preto si myslim ze ten vykon na tych elektrocykloch uplne postacuje.
Aby sa to dokoazalo plnohodnotne rozbehnut a aby bola vykonova rezerva. Ved vecsi vykon neznamena mensi dojazd. Ja som len apeloval na to, ze ten elektro bike je uplne mimo. Hlavne pouzitim nimh akumulatorov a ceny
edit: jasne elektromotor ma ten vykon v celom rozsahu otacok. Takze sa to neda vykonovo ani len porovnavat.
Estéti, potrebujem poradiť! Na tieto kľuky prídu iné prevodníky, no nie som si istý farbami - buď čierna (strieborné zuby) alebo celo-strieborná. Skrutky na uchytenie chcem použiť červené. Som naklonený ku variante strieborných píľ. Aké by ste dali vy? Ešte treba zvážiť aj fakt, že kľuky raz odídu a už LX nebudú, čiže budú buď XT (+- bez zmeny), no v prípade SLX by zmena farby bola. Hmm...
ja by som zacal tym ze dam doprdele tu nalepku raceface a tu ciernu stvorcovu vlavo od nej a zozeniem si dva rovnake kosiky na flasu
az potom nastane cas na risenie farby prevodnikov
RF sa uvidí, štvorcová tam ako lacná ochrana rámu ostane (je ich tam viacero) a 2 rovnaké košíky nebudú, lebo hlavný (spodná rámovka) sa mi páči viac a keď ho dám na sedlovú rúru, je problém s vyťahovaním fľaše. Preto keď potrebujem 2, vozím ich takto. Aj tak mám zväčša 1, 2 len pri jazdách nad 70km.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kto dnes pouziva Nimh baterie? Ved Li-pol su asi 3x lahsie pri rovnakom vykone. A max prud maju tiez uplne inde. A 250W motor je na smiech.
Choď si dať zmerať výkon, možno ti bude aj tvoj motor na smiech...
načo sú takéto biky určené? tak na jazdu po meste, čím nižšia váha a nižšia cena tým lepšie.. okrem toho nepotrebuje to ísť po meste 100km/h, voziť palety tehiel ani nič, tak mi povedz načo tam potrebuješ mega motor?
edit: jasne elektromotor ma ten vykon v celom rozsahu otacok. Takze sa to neda vykonovo ani len porovnavat.
Merida a estetika sa vzájomne vylučujú!
az potom nastane cas na risenie farby prevodnikov