Jonky, vsetko najlepsie k narodenim Ti aj ja prajem ..vela najazdenych km bez nehody, nech sa Ti v zivote dari a nech uspesne ukoncis to trapenie so skolu
Tak ďakujem všetkým a čo dodať k včerajšku super akcia len to, že sme neopekali spolu, nejak sa to rozdelilo, ale Robovi som vysvetlil že prečo sme tam ostali. Nevadí šak ešte sa pôjde niekedy v takom počte na nejakú tu opekačku.
Robo máš pravdu-ešte len sezona pred nama...
Keby bolo na mne-mne aj 5 párne číslo ja sa viem prisposobit,no na takej akcii treba brat ohlad aj na tých najslabších,ale nakonec každy spokojný... Všetci si chválily,že dobre bulo Aj moja neter Stevka si pochvalovala-že vobec niekde bola
Zas nam trošku polieva no nevadí aj to patrí k tomu
HEJ BICYGLARE SNINA NA OUTDOOR SOM UZ NAPISAL ALR NIC KONKRETNE LEM PREDSTAVU.
POLONINU RUNU CO SME NEZROBILI MINULY ROK TAK JU PODZME BUC 12-13 JUN NAVRHUJEM ABO 19-20 JUN!HORE PRESPAC A NA DALSI DZEN MOZEME ISTE ISC A SKUSIC INSU TRASU SE DOSTAC DO BEREZNOHO.
UPOZORNUJEM ZE AKCIA MOZE BUC KLUDNE HROMADNA A POCEKA SE NA KAZDOHO.ALE TREBA ABY LUDZE MALI ASPON TYCH 300 KM NAJAZDENE NEZE DACHTO ZOS PUJDA DA DOLOU BICYKLU A ZAHLASI ZE CHCE ISC BO MU TAKOJ POVIM ZE NAJ IDZE DOMU!
JONSAKU ANDRISU ODPISCE CI BY TAK MOHLO BUC TEN DATUM.DAVAM NAROKOM DOPREDU ABY SEBE MOHLI LUDZE ZARIADZIC VOLNO.
ME NEROZJIDAJ .VELKY VIHORLATSKY OKRUH SME ROBILI KAZDOROCNE DONEDAVNA ISTE AJ MY DVOJO !NACO DO MNE NERVU DAVAS!
Robili sme, ale cez Kamienku, nestalo nas to 15 eur a isli sme spolu vylet so zachadzkou do Inovca a pod. Tu ta uvidim na starte a potom sa mozem bicyklovat sam 120 km. To mozem ist aj na druhy den a zadarmo..
Ďuri77 ja neviem čo a jak so školou ale teoreticky aj hej, šak sa stretneme na maratóne, keď bude pršať tak ideme autami a keď nebude tak na bajkoch. Ako idete vy a koľky od vás idú? Či nejdete?
Ďuri77 ja neviem čo a jak so školou ale teoreticky aj hej, šak sa stretneme na maratóne, keď bude pršať tak ideme autami a keď nebude tak na bajkoch. Ako idete vy a koľky od vás idú? Či nejdete?
my na aute ideme a sme styria ale ta urcite pojdu aj ziletky z humenneho ale ja s nimi v kontakte nie som.
Robili sme, ale cez Kamienku, nestalo nas to 15 eur a isli sme spolu vylet so zachadzkou do Inovca a pod. Tu ta uvidim na starte a potom sa mozem bicyklovat sam 120 km. To mozem ist aj na druhy den a zadarmo..
no robcu vidno ze to len o peniaze ide o nic ine.radsej sa nevyjadrim uz k tomu lebo mam na to alergiu .15 eura dnes uz nie su velke peniaze.
no robcu vidno ze to len o peniaze ide o nic ine.radsej sa nevyjadrim uz k tomu lebo mam na to alergiu .15 eura dnes uz nie su velke peniaze.
Dudros, dudros, dudros ..este tu ta nepoznaju Keby to bola akcia, kde chcem ist tak zaplatim aj viac ..mne ide o cyklovylet s partiou a zastaveni sa na peknych miestach, pekna priroda, ci uz peso alebo na bicykli. Ale ty si uz asi zabudol co to je..
Tak dnes sme spartou absolvovali SUPER akcijku na Vinnom jazere-Zemplín tour 2010-v zostave Ja ,Jonsak,Ringo a Palino-aj Lenka ako diváčka vo Vinnom-No boli aj HUMENSKY pretekári aj žiletkári,aj MTBečkári-JanikDURIANIK,DivjTatarik,šIFER,PetošATKA atd-Díky chlopi že sce še zúčastnily a podporili taku parádnu akciu tu na dalekym východze
Hodnotím to v krádkosti-SUPER akcia-SUPER organizácia-SUPER ludia na okolo_SUPER účastníci...a klobuk dole pred účastničkamy Mne sa to všetko VELMI páčilo-jedno obrovské VDAKA organizátorovy a jeho skvelým pomocníkom čo sa o nás počas preteku staraly
Ej ale nám pekne prší burkoce jak lusk-ešče že idzem dneška na hoscinu,bo rano me už karalo na bicygel...
Ešte že včera Jožko"cipolo" zajednal NO1 počasie-lebo dnes by nás kvalitne plukalo
no paráda bolo ja som bol včera z Ferom a my včera dali 120km naspat sme sli cez HE domov.Pozerám že v kamenici Burka no vo VT slnko.ale barz sa my lubi ten kopec z jazera smerom na HE dobre miesto na makane do kopca bo to moja srdcova zalezitost.Ini jak vidia kopec placu, ale ja sa tesim:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nase fotky z nedele :
http://outdoorhumenne.webgarden.cz/fotogaleria-2/opekacka-na-kotliku-2-5-2010.html
Keby bolo na mne-mne aj 5 párne číslo ja sa viem prisposobit,no na takej akcii treba brat ohlad aj na tých najslabších,ale nakonec každy spokojný...
Zas nam trošku polieva
A dúfam že sa pripravujete na Zemplínsky maratón. Naleštiť mašiny a ide sa v sobotu
ME NEROZJIDAJ .VELKY VIHORLATSKY OKRUH SME ROBILI KAZDOROCNE DONEDAVNA ISTE AJ MY DVOJO !NACO DO MNE NERVU DAVAS!
POLONINU RUNU CO SME NEZROBILI MINULY ROK TAK JU PODZME BUC 12-13 JUN NAVRHUJEM ABO 19-20 JUN!HORE PRESPAC A NA DALSI DZEN MOZEME ISTE ISC A SKUSIC INSU TRASU SE DOSTAC DO BEREZNOHO.
UPOZORNUJEM ZE AKCIA MOZE BUC KLUDNE HROMADNA A POCEKA SE NA KAZDOHO.ALE TREBA ABY LUDZE MALI ASPON TYCH 300 KM NAJAZDENE NEZE DACHTO ZOS PUJDA DA DOLOU BICYKLU A ZAHLASI ZE CHCE ISC BO MU TAKOJ POVIM ZE NAJ IDZE DOMU!
JONSAKU ANDRISU ODPISCE CI BY TAK MOHLO BUC TEN DATUM.DAVAM NAROKOM DOPREDU ABY SEBE MOHLI LUDZE ZARIADZIC VOLNO.
my na aute ideme a sme styria ale ta urcite pojdu aj ziletky z humenneho ale ja s nimi v kontakte nie som.
Dudros, dudros, dudros ..este tu ta nepoznaju
Hodnotím to v krádkosti-SUPER akcia-SUPER organizácia-SUPER ludia na okolo_SUPER účastníci...a klobuk dole pred účastničkamy
Ešte že včera Jožko"cipolo" zajednal NO1 počasie-lebo dnes by nás kvalitne plukalo