Dnes večer, som sa bol prevetrať na Podstavke. Trocha tepla, a už komáre a iná háveď lieta jak šalená Hore som myslel že ma zožerú, tak som rýchlo palil dole.
Včera bul pri mne DivjTatar a zvestoval že MajoS bere dodávku-ja by som teoreticky išiel ,len nemám natrenovane-a nechcem še zahanbic...
No do 05.06.2010 ešče coška potrenujeme...takže pravdepodobne by som šiel,ak mi do toho niečo prednejšie nenabúra Treba sa dohodnút a íjst sa zúčastnit-dat nejaku bojovu poradu ohladom maratonov
nechcel by isť sobotu dakto zomnu do Novej Sedlice ? Ja znam to budem mat 180km za deň.Sobotu sebe dam pokoj od učenia bo my už praska z toho ta treba se vybicyglovac.
Joj Matuš ...nerozpisuj tu somariny aj tak na to neni podľa mňa nikto zvedavi.... A tiež sa nechváľ s tou Čergovskou stopou...Veď tam ani poriadny pretekár nebol a pochybujem či aj ty poriadny pretekári o niečim takým vedeli
A keď chceš isť aj na ten dajaký maratón tak to by si musel aj do lesa zavítať aspoň na tu techniku
Jak nebol ? Piaty v poradi bol skoro 50 rocny biker, ktory skoncil minuly rok celkovo v CMS na 12. mieste vo svojej kategorii A bolo tam dalsich 30 pretekarov a pretekariek. Ale mas pravdu trosku skromnosti by Matusovi nezaskodilo
Jak nebol ? Piaty v poradi bol skoro 50 rocny biker, ktory skoncil minuly rok celkovo v CMS na 12. mieste vo svojej kategorii A bolo tam dalsich 30 pretekarov a pretekariek. Ale mas pravdu trosku skromnosti by Matusovi nezaskodilo
no ako ja sa nechválim len veľa ľudí sebe duma že keď ma niekto obyčajní bik tak nemože nič dokázať .No sak len počkajte na dalšiu čergovsku stopu!
nechcel by isť sobotu dakto zomnu do Novej Sedlice ? Ja znam to budem mat 180km za deň.Sobotu sebe dam pokoj od učenia bo my už praska z toho ta treba se vybicyglovac.
Ked si este stale rozhodnuty ist tak ja by som sa v Snine ku tebe pridal. Jediny problem vidim v tom ze nevladzem, takze ak mas v plane nejake extra svizne tempo tak asi potom nic.
Ked si este stale rozhodnuty ist tak ja by som sa v Snine ku tebe pridal. Jediny problem vidim v tom ze nevladzem, takze ak mas v plane nejake extra svizne tempo tak asi potom nic.
no co matus bol si v novej sedlici.
ja som bol vo vihorlate a perfektne som si zajazdil.50 km ani cloviecika perfektny vlhky vzduch .
kamene,strk,hlina,blato a aj asfalt.vela vody je v lesoch ale paradota tam hore to vyzera!
My dnes s Anderovským sme boli na Sninskom kameni cez Podstávku, Janičkovú skalku, Tri Table a dole po hrebeni - skratkou. Dole je to paráda, technické, krása užili sme si to kompletne. Dole na gazdovom dvore pivko aj zapraška Super bolo. V lese kľud, akurát sme stretli jednú rodinku, ktorá schádzala zo Sninského.
Dnes sme boli s Matusom v Novej Sedlici. Zvolili sme menej znamu trasu smerom zo strany Uble cez Rusku Volovu do Ulica a dalej do NS. Nazad klasika cez Starinu. Z volakedy asfaltovej cesty spajajucej Ublu a Ulic ktora sa vinula cez horu do dnesneho dna vznikol ozajstny tankodrom, vhodny tak akurat pre bikovanie a lesnu techniku. Par km pred NS Matus dostal rovno dva defekty po sebe vdaka comu sme stratili poctivu hodinu a tak aj s ohladom na dlhu cestu ktora ho cakala domov sme prisli do Sedlice iba na skok a hned ako som mu spravil foto sme to otocili a isli nazad do Sniny. Tam sme sa rozlucili a Matus uz pokracoval sam do Vranova. Celkovo to bol pekny vyletik, par poctivych kilometrov cez kopce odjazdenych - Matus tusim az cez 190. Klobuk dolu .
No včera sme to ešte z Jonkym vistihli,prišiel som domov a o chvílu pršačka jak z krhly a ešte teraz prší istoho z toho budu dajake záplavy ak neprestane-intenzívne prší a neprestáva
Včera do obedu ma boli navštívit Joe.doe a matus89-šli do Novej zemli-Nová sedlica-road ridery pekné chalani
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Marek muší buc ne
Jasne
No do 05.06.2010 ešče coška potrenujeme...takže pravdepodobne by som šiel,ak mi do toho niečo prednejšie nenabúra
A keď chceš isť aj na ten dajaký maratón tak to by si musel aj do lesa zavítať aspoň na tu techniku
no ako ja sa nechválim len veľa ľudí sebe duma že keď ma niekto obyčajní bik tak nemože nič dokázať .No sak len počkajte na dalšiu čergovsku stopu!
ta tak budem ist do 30km /h
ja som bol vo vihorlate a perfektne som si zajazdil.50 km ani cloviecika perfektny vlhky vzduch .
kamene,strk,hlina,blato a aj asfalt.vela vody je v lesoch ale paradota tam hore to vyzera!
Včera do obedu ma boli navštívit Joe.doe a matus89-šli do Novej zemli-Nová sedlica-road ridery