Hladam nejakych ludi v BB ktori su "bike positive" na obcasne vyjazdy. Som len zaciatocnik, bike stara sunka, ale uz sa pracuje na niecom schopnejsom. Nikoho tu takeho nepoznam a jazdit sam to je o nicom... Budem rad ak sa niekto ozve. Dik
tak vsetkym najprv oznamujem ze ma uz v podlaviciach nehladajte s amnzelkou sme uz uspesne prestahovany. Tak v sobotu po tom vsetkom stahovani by som aj isiel niekde prevetrat len treba veru vymysliet trasu ako pola poznam tak to budem musiet vymysliet nieco nad 40km
Jeden kopček krajší ako druhý . Dnes som stihol Kráľová-Badín-Tri kríže-Králiky-a domov. Ten badínsky kopec mi dal zabrať. Na kopci už popŕchalo.
Prajem pekné počasie na víkend. Rád by som sa previezol, ale musím chystať drevo cez víkend ešte aspoň dva týždne. Dovtedy potrenujem aby som stíhal.
takze na sobotu planujem dalsi vyjazd, od stredy by sa malo zlepsovat pocasie tak dufajme ze sa uz tak ne zasvinime, odchod by som teraz posunul o hodinku neskor tj. 11:00
buduci vikend som zavrety medzi 4mi stenami v robote tak nie, co je skoda, ale pocasie by sa mohlo polepsit kua. Pocul som ale ze po okolitych kopcoch je vela cesticiek zatarasenych povalanymi stromami co napachal ten silny vietor.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prajem pekné počasie na víkend. Rád by som sa previezol, ale musím chystať drevo cez víkend ešte aspoň dva týždne. Dovtedy potrenujem aby som stíhal.
pridal.
ak chce niekto ist tak dajme stretko napr. o 10:00 pred Europou (pri fontane)
viac foto tu, dalsie poslem na poziadanie
Inak vám závidím, že ste si ukradli kus slušnejšieho počasia v tomto trápení. Ja som si tiež pojazdil akurát že v aute