akurat mi pisal kamarat zo stupavy, ze isiel na
biku po
VASOM chodniku a zastavil ho jeden z vas a pytal sa ho ci ide tadeto prvy krat, on ze ano, tak mu povedal aby si nabuduce priniesol lopatku a zahrabaval jamky na vasom singli
No v pohode napis viac detailov, kedy a kde to bolo. Je v zaujme vsetkych, aby sa take pripady nestavali.
Ja mam skor opacnu skusenost, tuto nedelu sa ma jeden chalan co siel okolo pytal, ci nemam hrable navyse, ze hned pomoze.
Tak som mu povedal, ze teraz mam len jedny, ale ked pride nabuduce, tak zabezpecime.

Ked bikeri prechadzaju jasne, ze prehodime slovko dve. Pytame sa, ci trat poznaju a ako sa im paci.Padaju aj navrhy, nech sa niekedy ukazu, ak maju chut.
Ale nepamatam jediny navrh v imperativnej rovine.
Dalej pises o objektivnosti, ale ju tam nevidno:
uz som vam povedal, ze po vasom chodniku nepojdeme, takze neprislo ku ziadnej dohode ale k donutenemu ustupku....neviem na co sa vlastne hrate?
Keby si objektivny, tak spomenies, ze Laco Vam minuleho roku suhlas dal, napriek tomu, ze singel nebol dokonceny. Bolo dohodnute, ze potom date singel do povodneho stavu.
Po maratone ste sa nikomu neozvali, ani nic neopravili.
Vsimni si, ze predtym bola nejaka dohoda, bohuzial zostala nedodrzana. Nazyvas ustupkom to, ze Vam ludia neveria, ze sa to tento rok nezopakuje?
Takisto sa mi nepaci slovko "donutenemu"? Jasne bolo prezentovane, ze mate splnit vsetky oficialne povinnosti a potom tade mozete ist.
Mate problem s tym, ze teraz je to od Vas ziadane oficialnou cestou, kedze ustna dohoda sa neosvedcila?
Stale mi tu chyba, preco ste minuleho roku po preteku nekontaktovali Laca. To ze si singel presiel je chvalyhodne, ale na zaklade coho si dospel k nazoru, ze tam nie je co opravovat?
Singletrack nie je polna cesta, parametre ktore ma splnat su dost prisne a po minulorocnom preteku mal na niektorych miestach k tomu hodne daleko. Co vidno aj na fotkach. (prvy link, dolne fotky))
K singlu je cele vlakno, o ktorom vies. Sleduje ho vela ludi, nie je problem si dohladat, aky je ozajstny zaujem a filozofia ludi, ktory na nom pracuju a aky stav bol po minulorocnom preteku. Ak by z Vasej strany bol zaujem dat veci do poriadku, urcite by sa teraz mnoho ludi stavalo k veciam inak.
Takze stranky s fotkami a reakciami po prejazde maratonu:
sukromne-akcie-vyjazdy-treningy/ba-obnova-stareho-singletracku-v-dlzke-7-9-km-t18547-375.htmlsukromne-akcie-vyjazdy-treningy/ba-obnova-stareho-singletracku-v-dlzke-7-9-km-t18547-390.htmlsukromne-akcie-vyjazdy-treningy/ba-obnova-stareho-singletracku-v-dlzke-7-9-km-t18547-405.html Kiez by sa takto dali prezerat rokovania vsetkych organizacii

A posledna vec, ktoru mam na srdci.

o apropo precitajte si ako sa stavaju nasi bratia cesi k novovzniknutym chodnikom na maratone sela
http://www.selasport.cz/aktuality/aktual.php?id=156Ten link si teda poslal prikladny! Preco sa teda nespravate tak isto? Ako myslis, ze ten chodnik vznikol? Prislo par dobrovolnikov z celych ciech a uprostred lesa postavili drahu a potom ho ponukli Sela maratonu nech sa jazdi?
Verim tomu, ze myslienka vznikla u Sely, vyzvali dobrovolnikov, komunikovali s lesmikmi a ostatnymi vlastnikmi.A nakoniec sa im aj podakovali. Proste iniciativa a aj cast materialneho zabezpecenia bola na ich pleciach.
Som za, aby ste si z takeho usporiadatela brali priklad! Ja pridem pomoct aj Vam, ked Vas napadne budovat nejaku cast trate. Len pri tom planovani trate, treba mysliet aj na miesta na predbiehanie a pod. Ved pojde o pretekarsky singel a nie rekreacny, akym je Cerova draha.