no chlopi kedz nepujdzem ja u sobotu do zahradky tak se pridam gu vam na vihorlat.
ja vam drahu ukazem aj inse zaujimavosci.
dam znac do piatka na 100% jak je to zo mnu
Nazdar bando cyklistu,ak by bolo zajtra počasie tak by sme niekam vyrazily-upozornujem že v lesoch po tych daždoch cez týžden určite bude pekne rozmoknuto
Takže ak tak navrhnite niečo-rád sa pridám
DURI77-A Tebe všetko najlepšie k narodeninám,hlavne Véelo-Veééélo zdravíčka,ščescíčka a naj še ci darí aj nadalej-nech ci to šlape jak v živoce,tak u roboce,tak aj na bicyglu
No dnes celkom fajn den za mnou-z rána to vyzeralo na dážd,no potom sa pekne vyčasilo
Ja dnes len tuna po okolí,Ribníky Umarty a po okolí Sniny,na Ribníkoch zraz motorkárov-tak to tam riadne rinčalo-perdzelo a vyhrávalo
Dnes sme boli s Jožkom Bellom na Vihorlate. Stretli sme sa na jazierku Aljaška, šlapali sme cez Poľanu na Vihorlat tam sme stretli zopár turistov a z južnej strany sa sem tam prevaľovala parádna hmla. Vracali sme sa cez Valaškovce a Stupaňovú do Kamenice tam sme dali a Jožko išiel do He a ja domov. Videli sme aj dosť zveri srny, jelenice, ale najlepšie boli diviaky, stará s mladými. Super bolo aj som nafotil ale nejakým zázrakom sa nič neuložilo, tými otrasmi sa posunula pamäťová karta tak z dneška ani jedna fotka no čo už.
Pekne Jonky,len tak dalej-aspon niekto bikoval v okolí Sniny-škoda že som nemohol-a nebol s vamy a škoda aj foteček,rád by som niečo mrknul a potešil sa...
Nevadí,možno na budúce rád sa pridám
Dnes po výdatných dažďoch som sa bol prevetrať, aby sa nepovedalo, že v Snine či na Hamre skapal pes. Dnes Hamra, Umarty, Kolonické observatórium, Kolonica, Stakčín, Sninské rybníky, Snina a Hamra. Vydalo to nejakých 40 km. Na asi 4.5 km pred Umartym defekt prvý tohto roku, ešte že som nezabudol dušu doma Pri oprave mi asistovali komáre, aby som to rýchlo spravil V plášti som našiel pekné malé ostré sklo. A pri fúkaní som ešte stratil koncovku z rýchloupinaka, tak som to hľadal v lístí a komáre, že rýchlo rýchlo, svine jedne, máju trochu viac vody a už ich je plno V lese dosť vody, ale toho blata po ťažbe je oveľa viac ale ešte že su tie mláky po ktorých sa bajk umýva A na vrchnej ceste zo Sniny bolo zase vidieť obrysy Tatier
Jonky pekne si si včera zabikoval
No my sme si dali na Pindove narodky aj za Teba
Len škoda že som musel íjst večer na hostinu do Lenky na narodky,ináč by sme šli s Tebou,určite by som prehovoril aj MajaCegevaru možno aj Palina...ak dnes nebude pršat-tak večer niečo možme dat okolo tej 17stej
jonsak: vau .. viem, ze z Krivostanky niekedy vidiet Tatry, ale z cesty na Sninu ..
Ito, ale z cesty zo Zemplínskych Hámrov do Sniny, ale to málokedy vidieť, hlavne keď je bez oparu večer alebo ráno. Ale najlepšie ich vidieť v jeseni a v zime zo Sninského kameňa je to krása.
dnesna psychiatria 9,5 hodiny prilepeny k sedadlu hore sa islo tazko bo stupane od zacatku az po Krosno aj vietor dul jak naschval severny,ale s tym som pocital...takze fajne som si zanadaval a vytesoval sa,ze spat to pojde jak ma za rokytovcami me dozralo bo makke gumy ta davaj fukac,ale sa mi rozpadla pumpa ta este mi vecej spusil a bolo vesel hresil som tak ze urcite aj hriby zacali rast .vracat sa mi uz nechcelo tak vravim si bude ako bude ide sa dalej.pri ceste spat som v rokytovciach stretol na navsteve jozka bell tak sme dali kec.domov to islo paradne s vetrom.stretol som kopec PL bikerov zdravili vsetci ved co im aj nakoniec ostavalo ked uz z dialky som po nich vrieskal...a navyse jazdim v bielom takze som neprehliadnutelny.s niektorymi som sa dal aj do reci ta pokecali sme fajne bo ja ked mam dobru naladu ta papula mi beha jak nasim polovickam vychliptal som 2,5 litra mandarinkovej. ..pri ceste spat uz dosla tak som kupil v komarniku 3 litre pepsi bo mensiu nechladenu nemali takze zataz bola na cestu domov jak ma byt. videl som medveda ale iba dreveneho v zahrade-barvinok..nefotil som lebo som bol rozbehnuty a nachcelo sa mi hamovat,dam modre,len tak ked prijdu letne horucavy a bezvetrie k tomu vyfukove plyny bude veselo policajtov bolo kopa vsade a kamionov na hranici az az kolona..aj kilo.ta ze hej ze dobre bulo som chcel ist povodne na jasliska a potom palota ale to uz otrepane tade som uz isiel velakrat mp3 som sa napocuval na tyzden dopredu takze bicyglujme bo ma prijsc dazd zase staci ne? ta co prida še dachto nabuduce,ale ja jazdim pomaly,klidek pohoda bike sloboda
jama:idem tam ledze za policajnu pasku stoja a patria..idem nazat furt tak akurat ich vecej...ta berem fotak prekrocim idzek ku jamoj focim ....a šiccke ludzéé hufne za mnu
zvysok
ondro šumne ce pytam surne potrebujem kvalitnu pumpu na bike...ta vber mi daco jak odbornik ked tam tam mace naj nehupujem zaš sam daky šmejd potom prijdzem und zaplacim naj mam uz pokoj
robo ma kvalitnu ale nechce mi ju predat uz me nebavi jazdit na pol atmosfery mac nafukane
Bodka ty ši herec som sa zase trochu pobavil na tvojom príspevku a komentároch ku fotkam ...tak si si pekne zajazdil, fotky zaujímavé - čistý reportér z teba kostolíky pekne, už sa najbližšie chystám pozrieť si ich z blízka, možno o týždeň alebo dva - ešte neviem kedy sa vrátim domov tak potom dam znac...majte sa bicyklisti P.S. ja čakám že kedy napíšeš do nášho vlákna a ty tu napisal, ale nevadí, Sninských chlapcov furt monitorujem či dačo jazdia či ne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja vam drahu ukazem aj inse zaujimavosci.
dam znac do piatka na 100% jak je to zo mnu
kto by sa na toto dal?ja by som sa v Strazkom pridal:)
Takže ak tak navrhnite niečo-rád sa pridám
DURI77-A Tebe všetko najlepšie k narodeninám,hlavne Véelo-Veééélo zdravíčka,ščescíčka a naj še ci darí aj nadalej-nech ci to šlape jak v živoce,tak u roboce,tak aj na bicyglu
Ja dnes len tuna po okolí,Ribníky Umarty a po okolí Sniny,na Ribníkoch zraz motorkárov-tak to tam riadne rinčalo-perdzelo a vyhrávalo
Nevadí,možno na budúce
No my sme si dali na Pindove narodky aj za Teba
Len škoda že som musel íjst večer na hostinu do Lenky na narodky,ináč by sme šli s Tebou,určite by som prehovoril aj MajaCegevaru možno aj Palina...ak dnes nebude pršat-tak večer niečo možme dat okolo tej 17stej
Ito, ale z cesty zo Zemplínskych Hámrov do Sniny, ale to málokedy vidieť, hlavne keď je bez oparu večer alebo ráno. Ale najlepšie ich vidieť v jeseni a v zime zo Sninského kameňa je to krása.
zvysok
ondro šumne ce pytam surne potrebujem kvalitnu pumpu na bike...ta vber mi daco jak odbornik ked tam tam mace naj nehupujem zaš sam daky šmejd potom prijdzem und zaplacim naj mam uz pokoj
robo ma kvalitnu ale nechce mi ju predat
No konečne prestalo pršat a vyšlo
Aj pivečko bolo po výjazde na výbornú