Lokalizácia
Formulár sa odosiela
slovenská politika je špičkou Európy ;)

Naposledy upravil angel1 dňa 07.06.2010 - 12:11:31, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 05.06.2010 - 00:20:35
00
angel: uff tak to fakt neviem čo si čítal a kde to žiješ alebo z kade máš tieto informácie.. ale fakt by som si rád prečítal aj ja toto.. lebo blud za bludom :)

baroncek: teba už ani nejdem komentovať, tých tvojich invalidov sme už preberali a vyparil si sa.. tak seď doma a čakaj že ti každým dňom už musí príjsť tá zlatá tehlička..
Zobraziť komentár 05.06.2010 - 06:02:44
00

Naposledy upravil angel1 dňa 07.06.2010 - 12:11:45, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 05.06.2010 - 07:34:11
00
a na základe tohto ich vyhlásili za najhoršiu vládu? v tých dobách drvivá väčšina ekonomických magazínov a svetových ekonómov obdivovali a ospevovali nastolené reformy a smerovanie práveže.. a to je vec ktorú považujem teraz u Fica za pozitívum že ich všetky nezrušil tak ako sluboval (veď ani on neni debil)
čo sa týka privatizácie, tiež sa mi úplne celkovo nepozdáva, ale nevidím to celé ako negatívum, niekde to inak nešlo..
provízie a úplatky to je úplne no comment, toho sa nezbavíme asi u nikoho.. možno sa len zníži %
ale čerpanie eurofondov teraz je katastrofické, a ešte aj čo sa vyčerpalo tak sa bude možno vracať :tmi:

btw čo sa týka životnej úrovne v BA: áno sú tu vyššie platy a teoreticky lahšie zohnatelná práca, ale ludia uvedomte si že sú tu aj iné životné náklady! porovnajte si už len cenu pohonných hmôt v BA a na východe, cenu za MHD, nájomné, alebo cenu bytu (o dome tu môžu bežní ludia snívať)..
Zobraziť komentár 05.06.2010 - 23:03:56
00
politici maju jedno spolocne, chcu viac penazi, nic viac nic menej a je jedno ci to niekto zakryje naucenymi frazami alebo prazdnymi vyrokmi stale je to to o tom istom. Privatizacia je cista ryza:) najprv sa necha podnik akoze padnut a potom sa akoze musi predat. To, ze vladne strany tam dosadia svojich ludi na tunelove techniky je druha vec ale napriklad take SPP nechapem ako taky podnik mohol byt v strate, monoplny podnik, to bolo zapredanie sa par statom a potom sa napisalo aj par peknych clankov o reformach.
Ti takzvani odbornici a experti su vacsinou niekym plateni a napise to co mu povedia a co sa zrovna hodi aby sa bezny lud teda stado upokojilo alebo rozurilo, takzvana manipulacia :) .
SaS sa mi pozdavala, ale opat velke vyhlasenia, nova strana nove pomery, vsetci clenovia su cestni a bezuhonni a ako vidiet pomaly polovica z nich budu byvali podvodnici.
Bezni ludia sa do politiky nedostanu lebo tie kurvy ich tam nepustia, media su tiez napojene na financie takze nejako zahadne teraz sa vsade clovek docita iba prehlasenie co si o danej situacii mysli Sulik a jeho nazor a co by on zmenil ako kedysi ked tlacili media Fica. Takze zmena ziadna akurat novy biely kon.
Zobraziť komentár 06.06.2010 - 09:31:31
00

Naposledy upravil angel1 dňa 07.06.2010 - 12:12:02, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 06.06.2010 - 09:39:02
00
čo sa týka nabalovania sa: to je tak, keď vám hodia na stôl milión za nič, nezoberiete? :x
v zahraničí je iná mentalita národa a to dáva možnosť iného fungovania.. tam kým sa dostane postkomunistická európa to potrvá..

nechápem skôr obohacovanie podobnými praktikami keď máte na účtoch desiatky miliónov, akcie firmy za 600 miliónov, plat 300tis mesačne (prípad jedného manažéra ČEZu pred 2 rokmi)
u politikov obdobne, šak nech si nahrabú (každý by si nahrabal byť tam) ale zas odtial potial, netreba byť nenažraný..

že posuniem nejakú štátnu zakázku kamarátovi aby mal zisky, no nech sa zadrhne, ale hlavne aby tie zisky mal zaslúžené a reálne, nie milióny bez výsledku..
z určitého pohladu mi je jedno či sa budú napr dialnice budovať za 100tis €, alebo 110tis. € u známeho.. ale nech to známy stavia poctivo a načas..
Zobraziť komentár 06.06.2010 - 09:50:18
00
......ale neviem si predstavit, ze by si USA predali telekomunikacie ..

Ani ja. Tie sú odjakživa v súkromných rukách. Niečo o tom viem, niekoľko rokov som bol platený AT&T.

.......v Nemecku alebo inom civilizovanom svete sa to nedeje.

By si sa divil.
Zobraziť komentár 06.06.2010 - 09:59:27
00
Chlapci už si to konečne uvedomte,že politiku riadia bábkari a nie bábky v parlamente...snád si nemyslíte,že keď sa tu objaví nejaký Sulík,že dobrovolne dáva údajne vlastné miílióny,aby sedel v parlamente. :D :D :D Zobuďte sa už konečne...
Je to len ďalšia figúrka v rukách úplne iných ľudí ktorí nikdy nzískali moc riadť štát cez volby.
:sun: :beer:
Zobraziť komentár 06.06.2010 - 10:53:12
00
Niečo na oprášenie vedomostí, keď už sa hraje touto kartou....

http://www.cez-okno.net/clanok/slovensko/cie-bolo-uhorsko
Zobraziť komentár 07.06.2010 - 08:50:01
00
Ked uz by som bol velmi ustretovy tak by som hovoril o hypotezach. Ale skor by som to dal na policku vedla Danikena: Spomienky na buducnost. Nestacilo by jednoducho prijat, ze Uhorska historia je aj nasou historiou? A ze ci ju pred vyse tisic rokmi nacali predkovia madarov alebo slovakov - to su uz len hratky pre historikov a politikov co potrebuju namiesto povodni riesit Svatopluka.
Zobraziť komentár 07.06.2010 - 09:04:14
00
tadeasko:
madarsko-slovenskse spory a historia su pre mna uz prilis vysoka filozofia. Uspesne sa tomu vyhybam ako i inym narodnostnym problemom. Ja si myslim, ze je tu Slovensko a Madarsko ....su to dva rovnocenne staty, kazdy ma svoje uzemie a basta! Politici (na oboch stranach) by si mali dat pohov od vasni a provokacii alebo pomahat utuzovat dobre susedske vztahy.
Nas ozran a sef jobiku by sa mali ist povozit na stihacke, napalit to do nejakej skaly a pokoj.
V Kanade zije stovka narodnosti, ktore si nazivaju v pokoji a nikto si tam nechce zakladat autonomiu a pod.
Zobraziť komentár 07.06.2010 - 10:39:13
00
no neviem, par rokov dozadu, mali Quebecania v referende moznost vyslovit suhlas s odtrhnutim sa od zvysku Kanady...a nepreslo to len tak-tak...

edit:tu o tom nieco je

Naposledy upravil dotm dňa 07.06.2010 - 11:00:23, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 07.06.2010 - 10:51:39
00
tiež mám pocit že frankofónna a anglická časť kanady sa moc nemusí.. tak ako aj belgičania majú problémy medzi sebou..
Zobraziť komentár 07.06.2010 - 10:57:11
00
Ten link som dal pre všetkých ktorých zaujíma historia ;) aj tak si ju každý vysvetľuje po svojom :rofl:
Mne osobne je monemtálna situácia SVK/HUN úplne ukradnutá .....
Zobraziť komentár 07.06.2010 - 11:06:41
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up