Lokalizácia
Formulár sa odosiela
:D všimnite si AZEN, v niektorom prieskume minulý týždeň mala 6,2% alebo tak nejak a nakoniec sú úplne poslendný s 3tis hlasmi :D

celkovo ale krása, Ficko dostal dosť vysoké % čím sa nemôže sťažovať na médiá ani nikoho iného že prehral volby, kvôli očierňovaniu a kampani.. Zároveň sa odpísal úplne sám svojou kampaňou, pretože jediný kto s ním môže ísť sú SNS (čím priamo vylučuje maďarov, aj keď toto ani maďari moc niesú, narozdiel od extrémistickej SMK posedné roky)

som ale ešte zvedavý ako si podelia ministerstvá.. SaS a KDH sa môžu posekať, ale mám pocit že homosexuáli a marihuana budú prvé ústupky Sulíka z programu..
Zobraziť komentár 13.06.2010 - 10:06:30
00
Pre Sulíka je prioritou odvodový bonus, tomu iste podriadi všetko, aj trávu, aj homosexuálov.
Zobraziť komentár 13.06.2010 - 10:12:49
00
Len dufam, ze Mufty a spol. prichodom o imunitu bude mat s dychanim problemy o dost vacsie.

to dufat nemusis. Tam "hore" to nie je tak ako si myslis......tuto republiku riadi 5 ludi, ktori su v uzadi. A funguje to tak, ze kazda strana ktora pride sa podriadi urcitemu systemu a do urcitej miery ma volnost. vlado mal a ma svoj piesocek velmi dobre zaisteny proti comukolvek, tak ako aj ostatni velki hraci. Toto nie je o imunite.....imunita je slovicko, ktore sa pouziva pred volicmi. Toto je o vyssej moci a verejnost o nej nema ani len potuchy. A vsetky reci o "spravodlivostii" su prazne reci pre volicov 8) 8)
Zobraziť komentár 13.06.2010 - 10:38:36
00
Jeden rozdiel tam predsa len je. Iste, každá politická strana je len "politickým krídlom" záujmových skupín za ňou, ale predsa len každá strana (a vláda zložená zo strán) má fakticky aj iné ciele svojho vládnutia. Teda keď už sa budem musieť zmieriť s tým, že aj nová vláda bude dojiť štát ako dojnú kravu, tak očakávam že "aspoň" zastavia zadlžovanie štátu pre budúce generácie, zlepšia podmienky pre malé a stredné podnikanie, postavia sa zodpovednejšie k životnému prostrediu, aspoň trochu zvýšia nejaké zábezpeky mojej penzie, prípadne mi nechajú väčšiu právomoc rohodovania o tom, čo budem robiť s mojimi peniazmi a pod.
Teda nemôžeme sa na to pozerať len optikou "kradol Fico, bude kradnúť aj Dzurinda", ale optikou, čo zmena prinesie mne ako bežnému človeku, čo zarába peniaze, má rodinu a deti, chce sa dožiť dôchodku atď. A tam, ako povedal Sulík, "hocijaký zlepenec je lepší ako Fico"... :-)
Zobraziť komentár 13.06.2010 - 10:48:56
00
V podstate nečakaná podpora pre Fica keď po tom všetkom si dokázal ešte posilniť pozície.Nechať si Fica v opozícií s takouto podporou bude znamenať len jeho ďalšie posilňovanie a,aby nemal v krátkom čase aj ústavnú väčšinu...Som prekvapený,že vyhral v Ke a v Ba druhý.
Mečiarove perc. mu chýbajú ,aby to bolo presne naopak.
Sdkú s Radičovou stratila vyše 100 tisíc hlasov čo je ťažký prepadák a určite budú na ňu velké tlaky,pretože strane nič nepriniesla oproti dz.
sas veľká neznáma kto vlastne za nimi stojí...
Fico bude teraz kdhakom a maďarom ponúkať hory doly,aby spravili dvojku..
Zobraziť komentár 13.06.2010 - 11:11:09
00
iste, ibaze Ivetka uz rano avizovala tvrde reformy a cize odvodova a danova povinnost porastie - zhorsene podmienky pre malych a strednych a ich zamestnancov.
A na nejake utvaranie pracovnych miest mozeme zabudnut. Modri zase vsetky financie budu tocit v BA a na zvysok Slovenska sa vyprdnu. Teda, ten zvysok im bude tvrdo plnit pokladnu ;)
Investori na vychod nepojdu, lebo ich modri zase presunu na zapadne Slovensko a vychod poskytne BA zase len lacnu pracovnu silu. Zakonnik prace sa zmeni tak, aby ta lacna pracovna sila nemohla vyskakovat.
Inac MODRI zacinaju vzdy rovnako - zase slubuju len tvrde reformy a zase budu len zdierat zvysok Slovenska. To fakt sa nedokazu nazrat z mala? To vzdy musia mat hrniec naplneny po okraj aby mohli zacat zrat?

Podla mna je dobre, ze HZDS a SMK poleteli z politickej sceny, no patria tam aj: SNS, SMER, SDKU-DS!

Slovensko potrebuje uplne novych ludi, nove strany, potrebuje omladit. Tak ako odchadzaju Meciarovi volici (nech im je zem lahka), tak je potrebne aby mlada generacia zacala postupne preberat kormidlo v politike. Len mlada generacia sem moze priniest sviezy vietor.

Dufam, ze si to uvedomia, zahodia CD-cka Rytmusa a zacnu sa zaoberat normalnymi vecami! :y:
Zobraziť komentár 13.06.2010 - 11:20:57
00
muhehe :^: :party: :party:
Zobraziť komentár 13.06.2010 - 11:42:10
00
2angel : s tymi meciarovcami mas svatu pravdu niektory umieraju na starobu ale dost sa ich kynozi pri boji o uzemia v podsveti :lol:
Zobraziť komentár 13.06.2010 - 11:46:34
00
Nemyslím si,že tu budú uťahovať ako v roku 02 na to nie su ekonomické dôvody.
Predpokladám ďalšiu privatizáciu zníženú ochranu zamestnancov,nové poplatky.
Nič nové.Nevyvádza ma to nejak z úžasu.Dá sa to predpokladať.
Nový ľudia nemusia byť vždy len to dobré aj na sas sa časom niečo nalepí tak ako na každého.Bolo by naivné si myslieť,že nie...
Zobraziť komentár 13.06.2010 - 11:48:59
00
no hej ale ti starsi co uz vedia ako nato budu odstaveni snad , inak som zvedavy na tu koaliciu ak sa budu hadat (o nejaku posranu vatikansku hovadinu ) ako v case ked ich porazil fickot tak to bude velmi zle ako pre nich tak pre nas .... ja by som zacal s velkym upratovanim na miestach odkial najviac utekaju prachy a to su davky , dochodky a samozrejme uzasne ppp projekty ....
Zobraziť komentár 13.06.2010 - 11:54:33
00
SaS som nemyslel. To je vykvet sam o sebe a budeme velmi prekvapeni, co za nimi stoji 8) 8)

Ale fajn ;) aj my sa vieme prisposobit vlade ;)
Zobraziť komentár 13.06.2010 - 12:04:21
00
dnes je vonku tak krasne, a vy tu riesite take hovadiny :D

edit: ja som na biku uz bol... a este idem von :-P
Zobraziť komentár 13.06.2010 - 12:15:16
00
kimlo
mas uplnu pravdu! Dost bolo politiky!
Zobraziť komentár 13.06.2010 - 12:58:08
00
Nový ľudia ...

Od gramatickeho policajta tohto fora by som toto necakal ani v politike :)
Som rad triki, ze lavica dostala po papuli. Verim, ze grecka cesta je navzdy slepou ulickou.
Zobraziť komentár 13.06.2010 - 13:56:58
00
heh ale som zvedavý ako sa zmení postoj Fico a noviny, Fico a diskusie v TV.. predpokladám že teraz už sa bude tlačiť kam sa len dá aby mohol trepať svoje bludy..

neviete či je niekde zoznam prekrúžkovaných?
Zobraziť komentár 13.06.2010 - 14:15:50
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up