chcem sa spytat ci sa daju hydraulicke brzd nejako nastavit aby lepsie brzdili...myslim tak ako ze ked mate lankove brzdy ze sa dotiahne lanko a brzdia lepsie
dakujem
Ok ja len ten zapach mam v pameti ked sa u nas pouzival trichloretylen ( neviem ci je to spravny nazov ) a musim ti dat za pravdu, ze to bolo riadne svinstvo. Oblial si si ruku, okamzite to vyprchalo a ruka ostala biela vysusena. Co sa tyka toho konkretneho typu, pozriem co to vlastne obsahuje, malo by to tam byt uvedene. Ale mam dojem ze tie sajrajty na odmastovanie kotucov ***** rovnako.
Viete chlapci strapati, co je to majoneza?
Mix vody a vazeliny, alebo oleja.
Najlepsi magnet na vodu a zaroven odmastovac je prave IZOPROPYLALKOHOL.
V lekarni je cenotvorba typu, bojujes o holy zivot, zaplat.
Elektro-obchody su stredna trieda. Vysusovanie plosakov je tiez nudzova zalezitost.
Obchody s chemikaliami su to prave. AFT Bratislava, roh Galvaniho a Bocnej 4€/l.
Pri tejto cene si v tom uz pomaly mozete ultrazvukovat retaz, a tu uz potom len tak lahko neroztahate, ani keby ste sa dvojfarebne posrali.
Co nejde silou, ide este vacsou silou.
BTW - Ak chcete epoxid nanasat stetcom v tenkych vrtsvach IPL je to prave riedidlo.
Keby som tu vec z lidla pouzival v gumenych rukaviciach v dobre vetratelnom priestore malo by to byt ok nie?
Teda hlavne sa chcem spytat ci to nespravi nieco s tymi rukavicami... nie ze ich budem potom budem davat dole aj s kozou
Elektro-obchody su stredna trieda. Vysusovanie plosakov je tiez nudzova zalezitost.
Obchody s chemikaliami su to prave. AFT Bratislava, roh Galvaniho a Bocnej 4€/l. Pri tejto cene si v tom uz pomaly mozete ultrazvukovat retaz, a tu uz potom len tak lahko neroztahate, ani keby ste sa dvojfarebne posrali.
BTW - Ak chcete epoxid nanasat stetcom v tenkych vrtsvach IPL je to prave riedidlo.
Majsterko vedel by si mi dešifrovať červeným označený text? Píšeš ako tatár z Honkongu krížený sliepočkou liliputkou. hehe
Clovek sa Vam snazi poradit, kde zohnat matros, ktory Hayes doporucuje v kazdej prirucke, ale do pozornosti sa dostava, len blba poznamka. Co uz. Ultrazvukova cisticka sa pouziva na cistenie vselicoho, napr. ja si v nej cistim v izopropylalkohole svojich 16 Inlinovych SKF micro lozisk po kazdych 6 maratonoch a neviem ich znicit. Naznacoval som, ze keby sa tak cistila retaz /a to by bol ***** luxus/, ze by sa len tak lahko neroztahala. That's all.
Prosim posudte niekto, spravne som tie podlozky/poistky dal pod sroby? (Poistky nahnute este nemam keby to bolo zle.) Namazat zavity? Tie umelohmotne poistky tam davat ci nie? (Na vidlici je jedna na obrazku). Brzdit brzdia, ale ucinkovat zacnu skoro v polovici, a su dost makke podla mna (mozno to je v poho, som laik). copyrightwww.ulozisko.sk www.ulozisko.sk
Prosim posudte niekto, spravne som tie podlozky/poistky dal pod sroby? (Poistky nahnute este nemam keby to bolo zle.) Namazat zavity? Tie umelohmotne poistky tam davat ci nie? (Na vidlici je jedna na obrazku). Brzdit brzdia, ale ucinkovat zacnu skoro v polovici, a su dost makke podla mna (mozno to je v poho, som laik).
ak sa ti zdaju make... daj paku do rovna (kritka nadrzky do vodorovnej polohy)aby sa ti olej nevylial.. odsrobuj srobiky na kritke, pod nou je gumove tesnennie... to opatrne vyber.. potom..parkrat postlacaj paku.... zacne sa skracovat chod paky... ked ti bude vyhovovat ,o5 daj gumove tesnenie a kritku ,zasrobuj a je to
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tank na zajace. OK
Obchody s chemikaliami su to prave. AFT Bratislava, roh Galvaniho a Bocnej 4€/l.
Pri tejto cene si v tom uz pomaly mozete ultrazvukovat retaz, a tu uz potom len tak lahko neroztahate, ani keby ste sa dvojfarebne posrali.
Teda hlavne sa chcem spytat ci to nespravi nieco s tymi rukavicami... nie ze ich budem potom budem davat dole aj s kozou
Tank na zajace. OK
Majsterko vedel by si mi dešifrovať červeným označený text? Píšeš ako tatár z Honkongu krížený sliepočkou liliputkou. hehe
Chicken shit Tatar
nevie niekto ci sa tohto roku vyrabaju Avid Code aj v ciernom prevedeni? Zatial som natrafil len na Galvanicku striebornu a bielu...
ak sa ti zdaju make... daj paku do rovna (kritka nadrzky do vodorovnej polohy)aby sa ti olej nevylial.. odsrobuj srobiky na kritke, pod nou je gumove tesnennie... to opatrne vyber.. potom..parkrat postlacaj paku.... zacne sa skracovat chod paky... ked ti bude vyhovovat ,o5 daj gumove tesnenie a kritku ,zasrobuj a je to