prispieť Jožkovi nejakou čiastkou na nové komponenty, prípadne bicykel.
Preto prosím tých, ktorí majú možnosti a empatiu, aby prispeli-hoci aj symbolickou čiastkou na nasledujúce
číslo účtu:
kód banky:
Len pre informáciu, je to môj nepoužívaný účet, z ktorého budem denne do tohoto vlákna podávať informáciu o stave konta. Je to len o dôvere, sama prispejem medzi prvými.
Prosím chronických diskutizérov, nech sa tu nerealizujú, len v prípade že chcú pomôcť.
Vyzbierané peniaze odovzdáme Jožkovi Oremovi na niektorom cyklomaratónskom podujatí / napríklad Oravský maratón/ a bude to mať aj určitú formu.
Ďakujem v mene Jožka a prosím, zatiaľ mu to nevyzvoňte, nech má prekvapko.
Alena
STAV KONTA K DNEŠNÉMU DŇU JE 1925-eur. PRISPELO 80 ĽUDÍ
NAKOĽKO STAV KONTA JE PLNE POSTAČUJÚCI NA ÚĆEL ZA KTORÝM BOL VYTVORENÝ,
ZASTAVUJEM ZBIERKU . O SPôSOBE A ČASE ODOVZDANIA BUDETE INFORMOVANÍ NA TÝCHTO STRÁNKACH.
ZOZNAM DOŠLÝCH PLATIEB
Alena Bohúňová/zdravoťačka/--- Robo Valašík ---Marta Udicová---Robo Baculík/Angel/ Marek Zivcic---PO---Roman Bareny /RB PRO/--- Peter Jasenovec---Fučekovská família---Ivan Bukovčan---
Anton Slezáček --- Patrik Kopcek---Neznámy darca 10,-eur---MIM INO---Poliak Mišo---Peter Maca Ing.---Rado Ondas---Neznámy darca 50,-eur----Marek Wild----Peťo Pech/Pesto/---Lukáš Malega/Danix/---Martin Januš---Ing Ján Sedlák---Neznámy darca 200.-eur---Jozef Rogos---Jozef Satanek/Kubiak/---Kaštánkovci Marika a Pali---Vlado Hlucha---Vlado Florek/Tatuse/---J.Veselovský---Vlado Cagala---Neznámy darca 5.-eur---Neznány darca 10.-eur---Palo Lacko / Lakko/---Stano Vanek---Renátka Belzarová---MTB Kolečko---RNDr.Milan Schurger---MirkoVrabel---Zilinskí bikeri---Peter Krakovsky---Fero Gamcik---Miro Zelenka-Chupacabra bike team---
Ing Jozef Nemčok --- Ivan Pastorek--- Neznámy darca 10,-eur---Neznámy darca 15,-eur---
Matuš Celec --- Neznámy darca-100,-eur---Neznámy darca 15,-eur---
Jožko Svaček/Drotar / --- Tomáš Mikoviny---Story----Rišo Lehocký---rodinka Pilných---
Jantárová Cesta - -- Vlado Bednárik---Juraj Benedik---Ing.Peter Nemec---Marek Liška---
Ján Ďuriš-Geoplan -- - Milan Gacik , Mgx---Miloš Karell---Ing Tomaš Gaal---Tomáš Hauser---
Ľubo Žubor/Gebula / --- Majo Pisoja /Konky family/---Žaneta Bachledova---Ján Sepesi---
Boris Bednar --- Ing.Slavo Strečanský---Nehrebecky Martin---Dušan Rajtik--- --- Heno Autner---Janko Ďuriš---Ing.Jan Prcin/janošik/---
Cyklomania.sk---Maťa Stoláriková/Saldi/---Palo Janoška---
CPK,Ľubo Dupkala/Tery/---Ľubica Bubniaková---Dzetkulic Martin---Lívia Hanesová---Ing.Jana Madaraszová---
posledný komentár: 12. 4. 2019 o 21:04
Ak uz mal novu vidlu nahodenu na svojom Kleinovi na Kosickom maratone, tak je to Rock-shox.
Ešte ju nezaplatil, tak som mu povedal, nech ju vráti.
Musel som mu to nejako zdvôvodniť, tak som mu povedal, že nech vydrží do budúceho týždňa, že nech nevráža do biku už ani cent.
Že viem o riešení preňho.
Hovorili sme telefonicky,tak neviem ako sa tváril.
Hádam nebude nič tušiť....
super, riesenie sa naslo...
len ziadnu paniku, lebo najhorsia smrt je z vydesenia
dúfam že sa ju podarí vrátiť teda
Dúfam, že už dnes večer sem dáme komplet information ohľadne bicyku. Nechceli sme písať, kým nie je ruka v rukáve.
Jozef mal RS SID, ta bola nedavno zhodena z bajku, lebo bola nejaka ....nanič.
Mal aj druhú, resp. mu ju niekto dal už dávnejsie. Videl som ju u neho na dvore.
Ak si aj nieco kupil sam teraz....nie je problem, lebo mame bicykel v cene 2500 EUR za 1250 EUR a teda dostatocnu financnu rezervu. Mozeme mu pripadne tie peniazky za vidlu dat v hotovosti. nech nezatazuje rozpocet.
Dalej:
Klein-a pouziva na maratony, doma na denne jazdenie ma taku sunku z hypermarketu, ktora je z roku 1992, ma to 20 kilo, nefunkcnu prehadzovacku, je to krive a ledva to ide. Ked dostane novy bike osobne dohliadnem na to, aby to hodil do potoka (pardon do zberu
1250 bike
cca 200 - 300 na nahradne diely (duse, plaste, retaz, mazanie, flasu, .....) proste to, co bude k novemu bajku potrebne.
dalsie financie podla uvazenia ....avsak zjavne neberie lieky na tlak....spominal problemy v clanku a Alenka chce dozriet a financovat tie lieky. Viem, ze lieky na tlak su okolo 10-20 EUR /mesiac.
Inac od predajcu, kory nam dal 50% z ceny dostane aj komplet oblecko - dres, gate, tretry.
Takze klud, tesim sa na sobotu.
Ak mozete, drzte palce aby zasielky sli plynule a do soboty bol bajk tu
inak dúfam že to oblečko bude tak nejak normálnejšieho vzhladu a nie chodiaci reklamný bilboard
Nie,to je tá stará.Pozeral som ju bola to nejaká mne neznáma značka a že,vraj ju kúpil ráno pred maratónom
Na tejto adrese si môžte pozrieť Jožkov zázrak ktorý má na turistické účely.
Inac nadherna krajina, musel to byt skvely vyjazd!
Neviem, dostavame to zadarmo...neriesim
Bicykel je SPESLIK, HT, nadherny design. Je to bicykel do ktoreho sa Jozef zalubil a tym naznacil, ze toto je jeho sen. OK, priklonili sme sa teda jeho snom. Cenikova cena 2500, nasa 1300.
Vybava ...to zatial neviem presne ale je to SRAM a je to okolo X9 a vyssie.
A teraz:
je to karbon. Jozef sa vyjadril za karbon a aj dovozca pislubil pomoc pri pripadnom poskodeni. Mame aj kontakt na frimu, ktora uspesne opravila desiatky prerazenych karbonov a funguju
Este aby ste si nemysleli, ze sa niekto vypytoval. Nadalej nic netusi a toto vyzvedanie vzniklo pri rozhovore v partii aky by si kto zelal bicykel, keby si teraz mohol vybrat.
Inac nadherna krajina, musel to byt skvely vyjazd!
Každý 5-ty ročník sa ide z RV do KE a keď vyjde počasie je to paráda,nie ako minulý rok
Vyberali sme z niekoľkých značiek, od niekoľkých predajcov, boli to hodiny rozoberania, telefonátov, rokovaní, špiónovania.
Verím, že konečný výber bude pre Jožka to najlepšie z výberu, ktorý sme mali k dispozícii.
Berte prosím do úvahy to, že Jozef bude mať na bicykel celoživotný servis, včetne opravy karbónu grátis v jeho domovskej predajni. Inak by sme do karbónu nešli. Takto je splnené jeho prianie o hmotnosti aj značke.
Verím, že sa Vám bude bicykel páčiť a každý z Vás by ho bral všetkými desiatimi.
Tak Angel, daj link.