Fajne serpentiny BODKA , mat take za rohom tak som na nich kazdy den. Vytiahnut rychlo hore a dole este rychlejsie klopit zakruty .
Dam aj ja nejake fotky. Minule som bol s humencanmi na peknej ture Stakcin-Ruske Sedlo- Kruhliak - Jaslo - Cisna -Balnica - Osadne - ... Trasa bola nadherna, prenadherna len trosku skoda ze sme zvolili dost svizne tempo takze nebolo tolko moznosti spomalit a vychutnat okolitu sceneriu tak ako by som si prial. Po Ruske sedlo pohoda na kolesach, potom tlacak az na Kruhliak a cez Jaslo zjazd az do Cisny. Zjazdik z Jasla bol uplna klasa, tak isto Balnica. Bolo super.
Attachment:
DSCF9690.JPG
Teraz som dal dalsiu turku Snina- Nova Sedlica - Stuzicky Prales, Kremenec a po hrebeni az do Sedla pod Durkovcom, z neho zjazd do Runiny, potom cez kopec do Ruskeho a Snina. Isiel som solo tak som mal aj casu postat a pokochat sa pohladom na tu krasu okolo. Bolo trosku mokro, na Kremenci ma chytil dazd ale neskor vietor odfukol mraky a ukazalo sa pekne slnko. V takych vyskach sa meni pocasie dost rychlo, 1200 m.n.m - skoro ako Strbse Pleso . Este si to cez leto urcite prejdem, ale uz zo strany Ruskeho Sedla.
joe.doe krásna cesta po hrebeni na tých fotkách bodka tak momentálne nemôžem, ale od utorka budúceho týždňa by som už mal mať viac času na bicyklovanie Nedeľu sa Balturs chystajú do PL, tak by som sa rád pridal keď budem doma
bodka: ty si makac teda
joe.doe: tak to si si pekne dal .. tlacit hore na Kremenec .. no ale krasna fotka, nadherne je to na jesen, ale pozeram, ze aj v tomto case .. komare tam ako vyzeraju ? Pocitam, ze hore na hrebeni prakticky nie su .. co Stuzicky ?
Snincane dze zas dagdze na maratone? blue ta nedelu..balturs co ja vem,asi né a ak tak iba kóli tebe.. pisu ze PL ..siroky pojem..ked sa pojdu zase cluptat po brodoch tak nehrozi .a aj neskoro vyrazaju..a odpovedat na nekonecne mnozstvo ich otazok sa mi uz nekkce aj ked minule som sa natom prijemne zabaval ja chcem bicyglovat uzit si cestu prirodu a tak .dnes idem do secoviec cau. uz by to chcelo aj hungary skusit
aby doma nuda nebola tak nieco navyse zavolal som jozkabell na maly okruh cez rokytov-svetlice(robia novu strechu na kostole-medenu!)-papin-udavske.tu sme sa rozisli.slnko uz nepieklo bolo ok.
dnes tak rekreacne Strazske-HE-SV-rybniky-pri umartom a potom som to zalomil smer zemplinske hamre celkom fajn prevezenie aj ked na kopci k umartemu som mal jazyk az pri pedaloch bolo aj trocha vody a blata v lese ale na co blatniky take ja neuznavam
bodka dik za dobry napad na zajtra skaknem aj ja na tu kofolku k marianovi
jak tak kukam do tej svojej automapy...ma pravdu mam tu sivou ciarou znacenu cestu taky velky obluk ani nie kilo od PL hranice...zeby tu nebola cesticka na hranicu?ved po hranici sa tiahne nejaky chodnik...od kremenca az het vravel ze dokonca asfalt aj ked rozbity..mam ju vykrizikovanu cervenym cize zakaz pre motorove vozidla.
sa neviem rozhodnut ci ist niekam zajtra na bike tie horucavy
uz jazdia vlaky do PL trebalo by vyskusat neprida sa niekto trebars zajtra??z ML napriklad do Zagorzu a stade to uz jedno kam napr.pozriet jazero Solinskie[color=#000000] [/color]
no zajtra nebudem v papine. ani nedelu, ani pondelok. len rano a potom zas vecer. ale pokojne prid. vzdy, ked pride nejaky cyklista a som doma, tak na kofolku je pozvany automaticky gratis:)
Ja dnes lazo-plazo tempom kolecko SV - Kamenica - Jovsa - Sirava - Morske oko - Tri tabbly - Hamre a SV. Prvykrat som dal cestu z Kamienky do Jovsy a musim povedat ze som z nej celkom uneseny. Ten kopec budem davat castejsie, nieco take som uz dlho hladal.
lto: k tomu kremencu - po komaroch ani chyru ani slychu , ale comu sa cudujem uplne najviac je ze na tej trase som nechytil ani jedneho kliesta .
Dnes večer sme boli trochu pojazdiť v lese a trochu sa zblatiť. Super večer už nieje tak horúco a nežeru ťa muchy a ovady. Hamra, Biele kamene a cez Dzeľec do Sniny na kofču a naspäť domov super bolo.
ok chlapci rozhodol som sa hlasno hmla stupa ukazuje sa slnko tak slapem ML stade vlacikom do Zagorzu PL potom bike smer Uherce mineralne-Ustrzyki dolne-Czarna goma-Polana-Terka-Cisna-Palota prijdte mi oproti do Cisny Snincane
natankovane 5litrače by mali stacit sa majte tu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dam aj ja nejake fotky. Minule som bol s humencanmi na peknej ture Stakcin-Ruske Sedlo- Kruhliak - Jaslo - Cisna -Balnica - Osadne - ... Trasa bola nadherna, prenadherna len trosku skoda ze sme zvolili dost svizne tempo takze nebolo tolko moznosti spomalit a vychutnat okolitu sceneriu tak ako by som si prial. Po Ruske sedlo pohoda na kolesach, potom tlacak az na Kruhliak a cez Jaslo zjazd az do Cisny. Zjazdik z Jasla bol uplna klasa, tak isto Balnica. Bolo super.
Teraz som dal dalsiu turku Snina- Nova Sedlica - Stuzicky Prales, Kremenec a po hrebeni az do Sedla pod Durkovcom, z neho zjazd do Runiny, potom cez kopec do Ruskeho a Snina. Isiel som solo tak som mal aj casu postat a pokochat sa pohladom na tu krasu okolo. Bolo trosku mokro, na Kremenci ma chytil dazd ale neskor vietor odfukol mraky a ukazalo sa pekne slnko. V takych vyskach sa meni pocasie dost rychlo, 1200 m.n.m - skoro ako Strbse Pleso
bodka tak momentálne nemôžem, ale od utorka budúceho týždňa by som už mal mať viac času na bicyklovanie
joe.doe: tak to si si pekne dal .. tlacit hore na Kremenec
bodka dik za dobry napad na zajtra skaknem aj ja na tu kofolku k marianovi
sa neviem rozhodnut ci ist niekam zajtra na bike
uz jazdia vlaky do PL
lto: k tomu kremencu - po komaroch ani chyru ani slychu
natankovane