neni to dobry napad, urves pri prvej prilezitosti, 243 je len na fixovanie zavitov
a hlavne to tuhne bez pritomnosti vzduchu, takze ti to odtial iba vytecie
Veď som sa snažil lepiť ešte pred opýtaním. hehe
Už bol vykonaný pokus č.2 Chemoprén extrém. Sa to tahá nechcene po sklách jak žuvačka a aj na lokte som si už našiel lepidielko. Nem dobre. hehe
pri čítaní fóra v poslednej dobe stále častejšie nadobúdam dojem, že gramaticky správne má byť: "vydla a vydlica..."
Na bike-fore sa raz zhodlo, ze vidlica je normalne citliva vidlica, fungujuca, a vydlica je taka, co je dost tvrda, necitliva
tmax: ty si kruty a necitlivy k chudakom hmyzom ... a tyras zvierata .
edit: na sotoline moze drzat len plast, ktory dokaze svojimiu stuplami preniknut cez kamienky a drzat ako tak na pevnom podklade (nieco ako blatko). Druha moznost je mierne podhusteny a hodne siroky plast. Z mojich a kamosovych skusenosti na sotoline ako tak drzal len stary Albert (zas ale tak vela roznych plastov sme neskusali). Dalsia moznost je potom jazdit driftom .. ovsem kazda sotolina je zial ina .. lisi sa mnozstvom a velkostou sutrakov ... viac menej najrychlejsi byva ten, kto dokaze ist driftom cez zakrutu.
Dlhe Diely, Hlavacikova 11, oni su ale trošku vyššie, telefonom keby som fotil už by to nebolo ono ... jaaj normalne rozmyslam co by spravili keby som tam nabehol s dekou a pridruzil sa ku nim. Normalne by som to asi spravil, len taraz mam sakra chrbat spaleny, supem sa a veru dobre to nevyzera.
no nechcel som to vzdat v polke maratonu tak som ho dosiel, problem bol ten, ze mi z hora na XT prasa padlo v celku dost blata, kedze to tam nie je kryte (vsimol som si az ked uz to robilo zle zvuky) a teda rotor a oblozenie bolo neustale zasobovane stekajucim brusnym svinstvom ehm, teda blatkom ;o)
pred zavodom tam bolo cca 40% oblozenia, a takto sa zodrala len jedna dosticka, druha je este ok, nejaky mm tam este je
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a hlavne to tuhne bez pritomnosti vzduchu, takze ti to odtial iba vytecie
Už bol vykonaný pokus č.2 Chemoprén extrém. Sa to tahá nechcene po sklách jak žuvačka a aj na lokte som si už našiel lepidielko. Nem dobre. hehe
alebo toto:
Na bike-fore sa raz zhodlo, ze vidlica je normalne citliva vidlica, fungujuca, a vydlica je taka, co je dost tvrda, necitliva
tmax: ty si kruty a necitlivy k chudakom hmyzom ... a tyras zvierata
edit: na sotoline moze drzat len plast, ktory dokaze svojimiu stuplami preniknut cez kamienky a drzat ako tak na pevnom podklade (nieco ako blatko). Druha moznost je mierne podhusteny a hodne siroky plast. Z mojich a kamosovych skusenosti na sotoline ako tak drzal len stary Albert (zas ale tak vela roznych plastov sme neskusali). Dalsia moznost je potom jazdit driftom .. ovsem kazda sotolina je zial ina .. lisi sa mnozstvom a velkostou sutrakov ... viac menej najrychlejsi byva ten, kto dokaze ist driftom cez zakrutu.
foto:
pred zavodom tam bolo cca 40% oblozenia, a takto sa zodrala len jedna dosticka, druha je este ok, nejaky mm tam este je