čaf xrunner zajdi do servisu - predajne bicyklov v Snine tak vám to vysvetlím osobne. Servis je od autobusovej zastávky vždy popri Ciroche asi 500 m. Alebo sa ozvi na moje tel. č. 0908333268 ak budete mať čas.
Caf,
budem tam , aj tak potrebujem kupit nejake mazanie a zajtra uz doma nebude asi cas. Vy sa popripade nechystate nikam s Bacom Ondrejom? Keby ste teda nahodou prijali pocestneho a cheli mu ukazat hory a kopce
Tak v nedľu ideme rano na Valaškovce na Omšu a potom cez Vihorlat na Šíravu a cez Vinné domov môžete sa pridať. Rano sa pôjde okolo ôsmej keby sa niečo zmenilo dam zajtra večer na net. Už sme istý 4 čím viac tým lepšie
Tak zajtra pred Kaktus servisom v Snine stretavka o pol ôsmej a o ôsmej z Hámrov keby niečo som na dráte 0908333268 a už sme šiesti a Jožýko Bel sa pridá na Vaľaškovcoch. Bude super
mne sa nechcelo tak skoro vstavat tak som si na vihorlat vysiel o par hodin neskor a dobre bolo stretol som dvoch chalanov z kamienky ktory mi ulahcili trapenie ktore by urcite nastalo pod vrcholom bludenim takze super den aj ked som vystaveny ale spokojny nabuduce sa mozno pridam k vam
Dávam do pozornosti pojazd Okolo Domaše, má to byť pokračovanie v tradícii cyklo podujatia Okolo Domaše alias 8 Tibeťanov, no tento krát to bude neoficiálne stretnutie bikerov a voľná jazda kopírujúca brehy Domaše... v sobotu 17.7.2010, štart by mal byť o 10:00 hod. v stredisku Dobrá pred "Bulharom" (reštaurácia Sofia) a malo by sa ísť smerom Poľany, Eva, Krym atď. ...keby sa niečo zmenilo, dám vedieť..príďte nech nás je viac, všetci ste pozvaní
neska zas paradna jazda mtb.do koskovec nas potiahli cestaci dalej uz po lesoch po zihlave po pas a po blate az do adidoviec.z adidoviec tempo okolo 40 km/h az po humenne.
siel by niekto v stredu medzilaborce wolosate ?je to po ceste.do ML vlakom z HE potom cez palotu a cez bieszczady do wolosateho pod tarnicu.naspat by som uz siel na vlak do stakcina cez ruske sedlo.nemam cislo na bodku.on spominal zeby siel.ale jeho cislo je hluche.
V nedeľu sme dali čo bolo plánované. Každému sa páčilo, bolo super len dosť horko ešte že sme boli väčšinou v lese. Zloženie Orim Pe, Majo, JoeDoe, X runner, Marcel ja a Na Vaľaškovcoch sa pridal Jožko Bel. Nejaké foto aby sa nepovedalo.
mne sa nechcelo tak skoro vstavat tak som si na vihorlat vysiel o par hodin neskor a dobre bolo stretol som dvoch chalanov z kamienky ktory mi ulahcili trapenie ktore by urcite nastalo pod vrcholom bludenim takze super den aj ked som vystaveny ale spokojny nabuduce sa mozno pridam k vam
Na Vihorlate sme boli okolo 13: 15 - 13:45 potom sme zjazdovali cez Poľanu na Šíravu mohol si sa ozvať možno by sme sa hore stretli.
to ja som bol az nejaku pol hodku po vas hore a pocital som s tym ze ste davno prec nabuduce. ak tak toto je moje cislo 0904943696 staci prezvonit alebo napisat sms
zasielam pekny pozdrav z afriky konecne som spoznal duria paportnu isiel som im oproti..jazdi prilis rychlo na mna takze sa mu budem musiet vyhybat,dufam ze uspesne okolo domase :mozno pojdem pozriet.zavisi to od pocasia
inak kludne si jazdim po Polsku a bol som aj kuki okraj Madare este stastie ze mam vodu zadarmo lebo by som sa nedoplatil pol hodiny sa sprchovat zasiel som aj do Papina na kofolu,majitel nebol pritomny ja ze co si ma tak obzeraju ..az potom mi to doslo tie VLNY na hlave od prilby majte sa tu pekne idem naspat do afriky lovit slony
off
zlte tricko,cervene plaste,modre rafik..to si bol ty?
zt0350 alebo niekto zajtra cez certizne sup do Polska a spat na slovac cez maniow-balnica,hm???zase nikto co??
ja cakam!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Caf,
budem tam
Tak zajtra
vdaka za krasny vylet vcera! A este raz, dajte vediet, keby ste chceli prist pojazdit aj Slovensky kras:)
Na Vihorlate sme boli okolo 13: 15 - 13:45 potom sme zjazdovali cez Poľanu na Šíravu mohol si sa ozvať možno by sme sa hore stretli.
http://outdoorhumenne.webgarden.cz/fotogaleria-2/po-lukach-do-ilovnice-9-7-2010.html
inak kludne si jazdim po Polsku a bol som aj kuki okraj Madare
off
To si uz nepamatam, ale nieje to vela. Ono stale niekto niekde chodi, sleduj outdoor forum a ozvi sa ..aj dnes tam uz milanO nieco pisal .
zt0350 alebo niekto zajtra cez certizne sup do Polska a spat na slovac cez maniow-balnica,hm???zase nikto co??
ja cakam!
inak momentalne som dopil pol liter kofoly a este asi dam dalsie tri deci usek z.hamre sedlo tri table morske oko r.hamre ma riadne vysusil