tak a stastne som dorazil dom hlava ma sice slusne boli ale stalo to za to od hamry do sedla tri table som skoro dusu vypustil ale nasledny zjazd a adrenalin to maximalne vykompenzoval
Bodka, ja som už myslel že si dakde v Maďarsku zablúdil a nevieš kadiaľ sa vrátiť domov ..zajtra keď sa budeš blížiť k ML tak môžeš prezvoniť, keď budem mať voľno tak by som ťa išiel odprevadiť aspoň do Čertižneho
Jonky ..super miesto na spolocnu opekacku, len aby sa tam nikto neopil bo ztamade by som nechcel spadnut
Ak by mal niekto zaujem, tak dnes o 9:30 pri fontane v Humennom. Ideme niekde do lesa po chladku, asi Vihorlat a pod. Trochu neskoro, ale az teraz sme sa dohodli
Bodka, asi ja to bol , ale pozeral som na tu svoju cestnú klasiku, ze kde si videl modré ráfky...a sú modré , len plášte mám čierne, červený je rám
ja už dnes po tréningu, o pol jedenástej už som bol doma a to už vonku bolo ako v saune , ale uz pijem tretie , k tomu výborný tabačik vo fajočke a je mi
ved hej plaste cierne ale bokom nesu liznute cervenym lemom?no nic nevadi da sa jazdit aj na takom dnes rano som schytal defekt este doma takze sobrance padli uz sa mi do tej horucavy nekkcelo po oprave hodim kuk na internet robo pozyva na Vihorlat..tak reku idem trochu ich tam povodim nech chlapci nezabludia a dalej sa mi uz nechce pisat mali ste sa pridat hore ok dole horucava tazi sa vo velkom
alebo kuknite na outdoor Humenne tam urcite spravia clanok ako vzdy so vsetkych svojich vyjazdov
bike zatial drzi.este sa nerozsypal a mali sme aj zensku co sa na slovensku casto nevidi,v polsku stretavam ich stretavam casto.co kam zajtra este sam neviem...v sobotu domasa ale treba mi vozit drevo tak zajtra asi nikam ostanem doma makat a sobotu sa pojdem zablatit
vyzva vyzva vseobecna vyzva tak zajtra som volny mozem ist na bike tak sa nehanbite a podte so mnou niekto do Polska ..mozeme ist vlakom vystupit hocikde chcete ci uz v N lupkowe a stade kade tade ci uz Solinske jazero ci Wetlina ..mne jedno.pojde sa uplne pomaly casu do vecera dost niet sa kam plasit..aleboWetlina-Brzegi gorne.. a vybehnut kuknut tie hole kopce z ktorych je nadherny vyhlad..a vsetci poliaci sa tam hufne trepu neviem ako sa volaju.dalsia moznost do Zagorzu a stade cez Lesko bud na Hoczew alebo Uherce Mineralne dole na Myczkow-Terka-Cisna a domov cez Palotu alebo cez Ruske sedlo.ina moznost:certizne-jasliska PL-Komancza-Wola Michowa-vybehnut na Balnicu a cez osadne domov.Dalsia z mojich oblubenych tras..Sczawne-Nowotaniec-Rymanow..zbehnut dole na jasliska stade ktorymkolvek smerom podla vaseho vyberu..bud na V.Komarnik ci certizne alebo Komancza-palota..uz fakt neviem ako to tu mam napisat aby niekto konecne isiel aj so mnou na bike verejne tu prehlasujem ze pockam na kazdeho nikoho nenecham ved pofotime..pokecame oddychneme najeme sa poohovarame zeny politikov atd http://cp.atlas.sk/vlakbus/spojenie/ tam napis Humenne Zagorz ti vyhodi vlaky..ale napis piatok..kedze jazdia iba piatok+vikend..
vlak mate o 6.22 z HE..cakam do 21.30 a este kuknem rano do 6.20 max. idem urcite do PL je tam krasne
ja cakam.. alebo az na konec..Wolosate
sak ne konec leta ta vybajuj pojdeme nabuduci vikend...len trosku nieco o sebe napis aspon odkial si..
tak som prevetral guglika a ked si to ty tak doma nazadku nesedis
ta nemozem spac co uz moze buc u tym norsku sak to take uzke a dluhe ze še tam mesci max.jedna asfaltka z juhu na sever...vecej ne pri koncu hamuj naj nespadnes do mora..bo neznam neznam ci tam maju dake zabrany
paportna-duri77 ta kde si pis volaj naj znam ci idzes ci ne!
semafor na zaver zbalene bike pripraveny 5.5litra vody by malo stacit
cakam do 6.25
serus bodka ja som dosol z vihorlatu o 21:30 tak uz som net nezapinal.
ale hlavne toto:do polska s tobu pujdzem kedykolvek bo to je moja sercovka!lenze ja uz koncim dovolenku a neska mam nocnu takze ty se budzes musec prisposobic mne jak budzem mac volno bo ty asi mas vecej volna.tote verchy co si pisal ze su hole a sumne to su bieszczady a mam ich prejdzene peso uplne sicke taze kedz pujdzes so mnu budzes to mac aj s vykladom podrobnym.stredu sme mali isc no ty si nemuch bo si se bul hlasic.co uz skusime nabuduce popatrim jak robim a podla toho.cau a stastnu cestu.
bodka aj ja znam chodizic pomaly u stredu me isli zato tak rychlo bo me museli buc u humennym do 14:00 inaksi aj ja znam isc pomaly a isc na pivo abo rovno dagdzi zastavic daco zakusic poprebirac zeny ludzi aj politikov a tak.
Bodka už šliape po Poľských cestách..ráno sa ozval, tak som ho aspoň prišiel pozrieť na stanicu..vo vlaku asi 5 ľudí vrátane pána rušňovodiča Ondrej bača na pojazd okolo Domaše sa v sobotu zo Sniny chystáte?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://outdoorhumenne.webgarden.cz/clanky-z-akcii-2/sokolia-skala-13-7-2010-2.html
Jonky ..super miesto na spolocnu opekacku, len aby sa tam nikto neopil bo ztamade by som nechcel spadnut
Ak by mal niekto zaujem, tak dnes o 9:30 pri fontane v Humennom. Ideme niekde do lesa po chladku, asi Vihorlat a pod. Trochu neskoro, ale az teraz sme sa dohodli
ja už dnes po tréningu, o pol jedenástej už som bol doma a to už vonku bolo ako v saune
alebo kuknite na outdoor Humenne tam urcite spravia clanok ako vzdy so vsetkych svojich vyjazdov
http://cp.atlas.sk/vlakbus/spojenie/ tam napis Humenne Zagorz ti vyhodi vlaky..ale napis piatok..kedze jazdia iba piatok+vikend..
vlak mate o 6.22 z HE..cakam do 21.30 a este kuknem rano do 6.20 max. idem urcite do PL je tam krasne
ja cakam..
tak som prevetral guglika a ked si to ty tak doma nazadku nesedis
paportna-duri77 ta kde si pis volaj naj znam ci idzes ci ne!
semafor na zaver
cakam do 6.25
ale hlavne toto:do polska s tobu pujdzem kedykolvek bo to je moja sercovka!lenze ja uz koncim dovolenku a neska mam nocnu takze ty se budzes musec prisposobic mne jak budzem mac volno bo ty asi mas vecej volna.tote verchy co si pisal ze su hole a sumne to su bieszczady a mam ich prejdzene peso uplne sicke taze kedz pujdzes so mnu budzes to mac aj s vykladom podrobnym.stredu sme mali isc no ty si nemuch bo si se bul hlasic.co uz skusime nabuduce popatrim jak robim a podla toho.cau a stastnu cestu.
Ondrej bača na pojazd okolo Domaše sa v sobotu zo Sniny chystáte?
máš pravdu