dnes R.kajna cez HE navsteva babky,ale nebola doma .pocasie ok tak som tahal na stropkov.kamos tiez nebol doma tak spat domov.tu ma uz cakal nastartovany traktor ze do lesa na drevo po hodinke prace sa na nas valila burka tak sme utekali domov nastastie nas obisla,zopar kvapiek.. zajtra rano rezem a okolo 10.00 budem uz volny na bike kto chce kam nech pise.jazdim pomaly nemam sa kam plasit
zdravim bikerov zo sniny a okolia .. chcel by som sa opytat, ci sa da z kempu pri sninskych rybnikoch dostat po turistickej trase na sninsky kamen, ci morske oko, ale na bicykloch .. ?? .. su tie turisticke trasy zjazdne aj pre bajky ??? dik
dnes MI potreboval som nieco nakupit zajtra o 9.00 sa idem hlasit HE potom nieco potrebujem vybavit v SV potom mozem hocikam dnes vecer prijde kupca predavam PC nema vyznam ho doma drzat a monology vypisovat
zdravim bikerov zo sniny a okolia .. chcel by som sa opytat, ci sa da z kempu pri sninskych rybnikoch dostat po turistickej trase na sninsky kamen, ci morske oko, ale na bicykloch .. ?? .. su tie turisticke trasy zjazdne aj pre bajky ??? dik
Da sa aj od Umartoho doľava cez strihovské sedlo, alebo cez Zemplínske Hámre cez Podstavku a Tri Table , alebo cez Umarteho na Rovienky a Janičkovú skalku a Tri Table
uf sorrz ja som teba dajak nevidel a dost som sa patrel ci dakoho nestrenem ale ta ja jak keby klapky na ococh mal. teda na hamorskej som asi troch cyklistov minal viac som nevidel. alebo si autom isiel? no neznam. zajtra sa snad stretneme konecne
Bodka ešte neuvažuješ nad horským bikom? Keď vidím tie fotky z nedele tak sa čudujem že si sa na takú trasu dal
Ja sa so Sparcusom chystam v piatok do Vyšnej Písanej okr. Svidník...Klub slovenských turistov z Bardejova organizuje Cyklo víkend (13.-15.8.) ktorého hlavným zámerom je spoznávanie kraja pod Duklou na bicykloch. Keby ste mali čas a chuť tak sa pridajte..ibaže neviem aká je ešte kapacita ubytovne, keby ste mali fakt záujem tak viem zistiť. Cena za jednu noc je 2,50 €
V nedelu som vybehol za hranice vsednych dni na Javornik, hore som stretol dvoch bikerov a dajakeho turistu cez vrchol vedie zlto znacena turisticka trasa z Ruskeho Mocara smerom na Cornoholovu. hore som isiel neznacenou cestou dole po znacke okolo chaty. Hore mnozstvo cucoriedok, ruky aj jazyk boli fialove...
tak resume z dnesneho dna: cez hamru, barnovu riku, tri table, oko, remetske hamre atd. v MI oddych najedol sa o potom poobede nazad do sniny po hnusnom asfalte vydalo 102km za 4:34 ale asfalt uz nechcem ani vidiet. dajake klasicke foto z
a vy jak chlopi? kelo dreva bulo? vy ste si tiez isto dali riadne do tela.
duov8, ten asfaltovany kopec ponad majetky je moja smrt . casto som ho kedysi daval a vela potu vypotil na nom, vytiahnes az celkom hore tou priamou cestou? ,,, ja dnes po tyzdni konecne tiez na bicykli, SV - Kolbasov a vobec som sa nesanoval
Ahojte Ideme z Presova na 10 dni na Siravu a chclei by sme pojazdit v okoli morskeho oka teren vie mi niekto nieco zaujimave poradit najma ci sa da ist na biku az na Sninsky kamen a nemyslim modru ktora vedie z morskeho oka na Sninsky? Vopred vam dakujem. Co som tam bol posledne velmi sa mi to tam pacilo to Slanske sa mozu skryt nehovoriac co to musi byt za skvely zjazd zo Sninskeho kamena po modrej az na Morske oko
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo ak by ste niekde sli tak by som sa rad pridal k vam
Da sa aj od Umartoho doľava cez strihovské sedlo, alebo cez Zemplínske Hámre cez Podstavku a Tri Table , alebo cez Umarteho na Rovienky a Janičkovú skalku a Tri Table
Zajtra večer okolo 18:00 by som chcel niečo vystrojiť hm čo vy nato ide aj Marcel
uf sorrz ja som teba dajak nevidel a dost som sa patrel ci dakoho nestrenem ale ta ja jak keby klapky na ococh mal. teda na hamorskej som asi troch cyklistov minal viac som nevidel. alebo si autom isiel? no neznam. zajtra sa snad stretneme konecne
Ja sa so Sparcusom chystam v piatok do Vyšnej Písanej okr. Svidník...Klub slovenských turistov z Bardejova organizuje Cyklo víkend (13.-15.8.) ktorého hlavným zámerom je spoznávanie kraja pod Duklou na bicykloch. Keby ste mali čas a chuť tak sa pridajte..ibaže neviem aká je ešte kapacita ubytovne, keby ste mali fakt záujem tak viem zistiť. Cena za jednu noc je 2,50 €
a vy jak chlopi? kelo dreva bulo? vy ste si tiez isto dali riadne do tela.