minule TV predtym VT daleko sa neodvazim lebo vcera iba HE lebo poobede drevo vozit no a dnes som uz nevel kam to otocit ale trafil som HE partiu cestakov akurat kdesi na rusnaky tahali ci kam ale ja hluchy ta mi bars necul nastastie sa nasiel jeden bicyglšta co siel so mnou na siravu pozriet. kam zajtra este neviem uvidi sa...
drevo porezane ja osprchovany ale este mokry vonku pekne kto chce kam na bike nech pise som volny mozem hocikam pol hodinu som tu potom mobilos 0902820458 vyrazam smer HE dalej sa uvidi
to lto: sice som to chcel inak lebo zdialky to bol iba jeden obrovsky mrak prachu ktory sa okolo neho tocil ale pokail som vytiahol mobil za jazdy a sfotil tak uz som bol prinom docela blizko
Bodka pekná aktivita
No ja tolko času nemám ako iní...ja sa musim uskromnit bikovačkamy bud povečeroch,alebo cez výkend...alebo sa venovat rodine-atd....
dnesne bludenie som nevedel kam...ako vzdy tak reku snina staci...potom ze pozriem jalovu a domov ked som tam bol tak co by som uz nevybehol na strinu kuk hodit v stakcine som nakupil cokolady banany vody 3litre...ta co s tym domov pojdem idem to niekam zbastit..vravim si kolonicke sedlo tam stol.. ale akurat tam parik na bikoch...ona hladala vhodne kriky tak mastim dalej.. najem sa pozeram pocasie ako tak tak pustamm dole a tocim spat cez klenovu v snine som este zabehol ondra bacu navstivit ako mu idu obchody a tak.. domov proti vetrisku nuda teda nebola ta co vam povim nechcelo še mi ale domu mi mušel prisc
Bodka ...Ondro a Jonsak nás pozývali aby sme prišli na víkend pojazdiť, posledné dni nad tým rozmýšľame, ale keď skoro každý víkend sme niekde preč tak neviem ako to poriešiť ..keby sa to predsa podarilo tak sa ozveme či na nás budete mať čas, prípadne poradiť nejaké pekné trasy ok?
sadam na bike idem na postu koskovce potom HE stade este neviem kam ma to potiahne kto chce nech sa pridáááá len tak pomaly kade tade 0902820458
a dame aj semafor nech neje nuda
napadlo ma pozriet cestu co sa zviezla pri minovciach tak som siel vrchom cez radvan havaj..v chotci som dostal dalsi skvely napad ze kuknem cestu cez vislavu a otocim to cez svidnik dole na stropkov..sranda ma presla ked po tej starej rozbitej ceste zacali vozit hnoj aj potratili smradu vsade...samy kopec tu.
no prešiel si toho dosť zato, ja som myslel že sa mi sníva keď si dačo po siedmej volal či nejdem na bike ..inak, ten asfalt taký hrubý ale potrhany jak papier ..nafotil si tiež neurekom, aspoň je čo pozerať, ja som dnes antibiotika vyfasoval
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bieszczady.pl/Festiwal_i_konkurs_piw_domowych_po_raz_pierwszy_na_Podkarpaciu?newsID=5657
No ja tolko času nemám ako iní...ja sa musim uskromnit bikovačkamy bud povečeroch,alebo cez výkend...alebo sa venovat rodine-atd....
a dame aj semafor nech neje nuda