ahojte bol som v sobotu jazdit a ostal sm nemilo prekvapey ked s zistil ze pri konci mam prerezanu hadicku.. snad sa mi to podari spravit ze skratim hadicu .. ale potreboval by som to potom odvzdusnit a tu je problem 1: nikdy som to nerobil
2.nemam odvzdusnvaci kit..ani olej.. nemohol by mi s tym nekto helnut .. mam avid CODE 5 diki..
nie ja si rad robim servis sam . aj ked som dost nastvany ked mi neco nevyde ale ucim sa .. a navody su na ivelo.cz takze .. by som to mal zvladnut .. dik za link .. a vsetkym za ucast na teme .
Matt zvykol púšťať aspoň poštovné (free-of-charge),či už to nerobí?
Charitu urcite nerobi
3.2 Cenník poštovného a balného je nasledovný:
3€ SP / 6€ UPS - pri objednávke tovaru v celkovej hodnote do 130€ vrátane
0€ SP / 4€ UPS - pri objednávke tovaru v celkovej hodnote od 130,01€ do 300€ vrátane
0€ SP / 0€ UPS - pri objednávke tovaru v celkovej hodnote od 300,01€
Ano hadicky mozes do odvzdusnovacieho otvoru vlepit sekundakom kedze nemas redukcie Aaach jo
DJexpres : mas v tom poriadny koks. Shimano pouzivava odvzdusnovacie skrutky na ktore nasadis aj hadicku z akvaria. Preto na Shimano stacia dve striekacky a kusok hadicky, ale Formuly a Avid maju skrutkovacie redukcie ktore nicim nenahradis. Otazna je aj kupa sady, ked servis spojeny s vymenou nebude stat tolko co sada.
Riešil som podobny problem. Sadu som si vyrobil doma a spravil som to aj tak uplne bez problemov. A k tej redukcii ide tam klasicky srub ktory sa najde v kazdej normalnej dielni ten staci prevrtat stacionárnou vrtačkou . striekacky lekáren a hadičky niekde zozenies. tesnenia vyrezes.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Alligator univerzální plnící sada
Hayes HFX9, Sole, MAG
Avid 2x
Formula ORO 2x
Magura
Formula B4
Hope
Shimano....
Kapišto
@kimi - Nájdi si konkrétne video na odvzdušnenie tvojej brzdy (niektoré majú svoje finty,ako písal drotar)
3.2 Cenník poštovného a balného je nasledovný:
3€ SP / 6€ UPS - pri objednávke tovaru v celkovej hodnote do 130€ vrátane
0€ SP / 4€ UPS - pri objednávke tovaru v celkovej hodnote od 130,01€ do 300€ vrátane
0€ SP / 0€ UPS - pri objednávke tovaru v celkovej hodnote od 300,01€
EDIT : Preložím ti to, taká dobrá duša som... Zasielame do celého sveta, okrem Talianska, Brazílie, Južnej Afriky, a Indie...
A čo potom?
DJexpres : mas v tom poriadny koks. Shimano pouzivava odvzdusnovacie skrutky na ktore nasadis aj hadicku z akvaria. Preto na Shimano stacia dve striekacky a kusok hadicky, ale Formuly a Avid maju skrutkovacie redukcie ktore nicim nenahradis. Otazna je aj kupa sady, ked servis spojeny s vymenou nebude stat tolko co sada.
Riešil som podobny problem. Sadu som si vyrobil doma a spravil som to aj tak uplne bez problemov. A k tej redukcii ide tam klasicky srub ktory sa najde v kazdej normalnej dielni ten staci prevrtat stacionárnou vrtačkou . striekacky lekáren a hadičky niekde zozenies. tesnenia vyrezes.