Lokalizácia
Formulár sa odosiela
zdravim toto forum, som tu novacik a potreboval by som sa na vas obratit s jednou radou - vcera som si po 7 rokoch menil retaz a ze idem to prebehnut ako fachci a skoro pri kazdej obratke mi to nejak preskakuje...uz dopredu davam vediet, ze to urcite nebude ani prehadzovackou a uz vobec nie tym ze by bola zle nastavena, robim to uz roky...takze ja to vidim asi na viackolecko. ale este pred tym ako pojdem do servisu si tu kazetu dat vymenit, potreboval by som pocut vasu skusenost, proste ci je pravdepodobne, ze to je tym viackoleckom, nech zbytocne nevyhadzujem evry za nieco v com mozno ani neni problem, dik
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 12:29:58
00
ifko

Nie len retaz by som menil, ale aj pilu, kazetu a mozno aj kladky na prehadzke. Zavisi od poctu km, nie od veku. Ale kedze ma 7 rokov a jazdil si, tak...by som tto vsetko menil.
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 12:42:03
00
momentalne si to nemozem dovolit vymenit vsetko...asi vymenim len tu kazetu a uvidim, kua ale ani s tym som neratal...a mozem potom pocitat s tym, ze nova kazeta nebude spolupracovat s prevodnikom alebo s prehadzovackou a neostane mi fakt nic ine ako to vymenit cele, nie?
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 12:52:17
00
ifko

Pocuj, ved si to tu kusok postuduj, lebo poinvestujes zle. Napis co to mas za bike, pripadne daj foto, pripadne nejaky typ pily a podobne.
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 13:02:04
00
ok, takze doteraz som sa s tym serinkal a uz nemam nervy takze rozhodol som sa, ze vymenim kazetu a vymenim aj prehadzovacku lebo celkovo je nejaka rozkyvana a do sikma (dufam, ze nie je mierne ohnuta patka), prevodnik zatial neham. bike mam Trek alpha 4900, acera prehadzovacka, takze to iste asi aj kupim...ale otazka: keby som chcel alivio, mala by spolupracovat s packou acera, ze?
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 14:56:49
00
alivio je nic moc skus aspon deore...
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 15:27:22
00
7 rokou reťaz? Samozrejme že kazeta bude vyhlodana. Vymeň ju, bude po probléme. A kludne tam daj aceru, na 7 kolečko stačí.
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 15:31:46
00
Alivio prehadzovačka je v pohode, ja som jednu jazdil 12 rokov a vymenil som ju len preto, lebo som prešiel zo 7 na 8 kolo. V posledných rokoch trošku pomalšie radila, pružina už mala pomalší chod, ale čo sa týka spoľahlivosti, tak som bol úplne spokojný :y: .
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 15:49:38
00
chlapi ta acera (a aj alivio) je 8-kolo...takze idem objednat Acera prehadzovacka, kazeta Sram PG 830...na koloshope.sk je ta prehadzovacka za 12eur!!! ale zas postovne ze 10 eur...neviete nejaky lepsi eshop?
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 16:05:01
00
ifko urcite vymen aj pilu na prevodniku (deore stoji tusim okolo 10€), lebo za taku dlhu dobu bude urcite tiez riadne zodrana a je velmi neprijemne ked ti to pri zabere preskoci... :doh:
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 16:05:40
00
napis si do profilu, ze odkial si a v sekcii bikove obchody napis do temy pridam sa k objednavke...mozno sa niekto prida s niecim a posotvne budes mat lacnejsie
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 16:08:02
00
tak uz som to objednal, ale mam este otazku: mamm doma stahovak na kazetu a ked som ho kupoval, ze vraj na shimanacke a sramovske kazety bez problemov...este som ho nepouzival a teraz kukam, ze nejako mi do tej kazety nejak nepasuje, pocet zubov sedi aj priemer, ale tie zuby v kazete su akoby mierne oble a zuby na kazete hranate, keby som do toho trosku kladivom udrel tak tam mozno aj zapadne. to ma sediet tak ledva na tesno alebo mam blby stahovak?
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 18:38:28
00
keyboard_arrow_up