Z Runiny do Ruskeho v pohode .. stara asfaltka. Turisticka neviem v akom je stave, dole to mozno pojde. Z Runiny do Smolnika podla mapy vedie nejaka stara cesta, ale zial nemali sme cas to preskumat. Po asfaltke ale v pohode .. no a zo Smolnika do Zvaly .. jedna cesta vedie na hreben popir lese cez luku .. velmi pekne, chvilu aj dost narocne po luke .. dojde sa na staru zvaznicu co ide po hrebeni. My sme sa pustili dole .. a to bolo dooost drsna turistika ... dosli sme potom na asfaltku do Zvaly a odtial sa sinula pkne z druhej strany po luke zvaznica. Ale keby bola tuna priechodna cesta http://mapy.hiking.sk/?x=22.269008159631&y=49.1162004147 .. tak by to bola parada
edit: je odbocka asfaltova zo starej asfaltky smerujuca do Ruskeho .. po nej by sa (kedysi) .. teoreticky dalo dostat na dalsiu zvaznicu-az staru asfaltku na Ruskym. Ale dnes tam lezia povalane brezy (zrejme po zime) .. a je to peklooooo
Pista sa ale pytal na cestu z Runiny na Zboj.
Prejdene to nemam ale podla turistickej mapyhttp://mapy.hiking.sk/ to vyzera ze by to mohlo byt "zjazdne" z Runiny cez kotu 972 a po hrebeni na kotu 997 a potom dole na Zboj.
Omg .. sorryyy .. ja som cital Zvala .. z Runiny hore na Velky Bukovec neviem ci existuje nejaka cesta. Z Durkovca ide hrebenovy chodnik, vyzeral pomerne vychodeny, takze po hrebeni je sanca, ze to pojde. Zo strany Medovej baby nejaka ta zvaznica je, ale netusim v akom stave. Osobne si ale myslim, ze prechod z Runiny do Zboja bude pekny masaker (mozno nieco ako modra z Ruskeho Potoku do Topolovky) . Luho ale ma dobry navrh .. to by som skusil
Vidis .. ja som na teba uplne zabudol .. tak plati .. chystam sa tam zas, ked zacne farebna jesen, ale musi byt teplo
Zo satelitnymi mapami je problem, neviem ake stare su, ale pocitam, ze nejaky ten rok, a to co som tam videl, tie zavalene cesty, to sa stalo tento rok v marci(februari?), ked boli tie brutalne snehove orgie. Presli sme peknych par km takych, kde nebyt tych povalanych stromov, tak paradne cesty .. takto to bolo miestami zufale. Inak letecke mapy super
Samozrejme ze to robim tak ako Ty ak sa chystam niekam do neznameho terenu, toto bol len taky prvotny pohlad pre nedostatok casu. Na Mapach shokartu ale aj VKU su niektore cesty ktore v skutocnosti ani nie su a naopak chybaju tam aj dost stare lesne asfaltky nehovoriac o obycajnych lesnych cestach.
Ako sam urcite vies zjazdnost cesty ani z leteckych snimkov nezistis, nehovoriac o pripadnych kalamitach... ... .. a pod.
Vela tuna po okolí sa dá jazdit-niekedy to chce dobru orientáciu v lesoch a na odbočkach-alebo dobrého sprievodcu čo to má prejazdene a trošku to tu pozná-aj z výkladom čo je čo ako sa to volá-nazýva atd.
nejake foto z večernej opekačky a potom svetlušky domov,zakotvili sme na Halasovej chatke nad Dlžanskym-Ja Jonsak a Marcel...fajne bolo
vsetko najlepsie vela cokolady k dnesnym meninam...dnes je maria ..jednu tam mate ak sa nemylim...oné co dnes?nikto nikam na bike?? horuco sice nebude ale aspon ze neprsi okolo deviatej padam z domu..mozno aj skor ..podla pocasia ..este sa uvidíííí kade tade potom uz len mobilos 0902820458.ziadne plasenie nic take nieco lahke len tak popozerat prirodu popocuvat mp3 a tak
dnes som nebol skoro nikde len tu ..za plotom jak se hotori bol som pozriet tu asfaltku co robia..aj dnes vozia..ale az mi na vracanie prislo ked som to videl asfalt uplne suchy skoro vsade sa trha popraskane vrstva nenormalne tenka zacali od spodu potom to nechali tak a zacali z vrchu jeden pas.na viacerych miestach presvita stara cesta na inych jamy vypadany novy..bordel odpad hore sa islo proti vetru ale ok az po radvan sem tam slnko dalej uz vkuse oblacno v certiznom dokonca mrholenie..cetsou spat som v ML odtrhol lanko na zadnu prehadzovacku kakze cestou domov 12/52(myslel som ze mam 53 ale nie tak som to upravil spat) az v hankovciach som srobovakom doladil na 13 predsa len kopec do dediny ale s vetrom cize ok.nepridal sa nikto cakal som o 10 na namesti ci neprijdu balturs ale nic isiel som hore bluebikerovci piskam kricim kamene hadzem na balkon nikto nic takze sam.este sa dalo aj v kratasoch aj ked kazdy uz v kozenkach vetrovkach.bolo ok len mam taky pocit ze toto asi uz je babie leto
opravovat sa mi nechce nepoznate dakto nejaku skratku ako ctrl alt delete daco take zeby sa to samo opravilo?
ale tahalo na velmi do polska keby som mal s kym tak som uz tam.
hej posite sem nejake stihacky chcem ist na bike ale silna hmla tak musim cakat
smer ciel neurcene....ma byt pekne 2-3dni
ok diki hmla prec je 9.30 bodka zachvilu sada na bike len necha este prehriat sedadlo slnkom a potom bikééé kto chce tak 0902820458.
dnes snina..po vcerajsej vymene som si vsimol ze retaz je jasna tak som isiel navstivit ondra bacu ci nema na predaj dajaku jonsak mi ju aj vymenil takze vdaka ide ok len na 13 zubov koliesko nesmiem tlacit bo preskakuje toto je najviac pouzivane takze sa nevyhnem aj vymene osemkola ci kolko ich tam neznem nepocitam..ja lem metam do kedy še da no ale tych much kolko je sestkrat som do nich vletel v HE som na namesti z nicoho nic schtal defekt to uz nieje normalne takze ondro baca obejedna maxxis detonator plaste aj s reflexnym pasikom!a ked som ho opravoval tak som si vsimol na prednom kolese ze uz vlakna vidno vseko uz konci srasne daco.v hazine kostol vo dvore a policia tam zaparkovana krasny den dnes skoda ze defekt uz ma presla nalada na dalsie bicyklovanie aspon pojdem do lesa sa prejst so svojim psom BUBU tak sa vola.kliestou uz niet tak uz par dni behame kade tade ale len take kratke 2-5km staci.
dnes som nebol skoro nikde len tu ..za plotom jak se hotori bol som pozriet tu asfaltku co robia..aj dnes vozia..ale az mi na vracanie prislo ked som to videl asfalt uplne suchy skoro vsade sa trha popraskane vrstva nenormalne tenka zacali od spodu potom to nechali tak a zacali z vrchu jeden pas.na viacerych miestach presvita stara cesta na inych jamy vypadany novy..bordel odpad
Dnes som tam bol. Davaju na to este druhu vrstvu tak 5 cm, cize myslim ze to bude OK
este ze tak lebo by to bola hanba taky asfalt slnko sa prediera pomedzi slabu vrstvu mrakov tak o 9.30 padam z domu smer niekam na VT alebo MI to je jedno ..len tak bo nuda
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: je odbocka asfaltova zo starej asfaltky smerujuca do Ruskeho .. po nej by sa (kedysi) .. teoreticky dalo dostat na dalsiu zvaznicu-az staru asfaltku na Ruskym. Ale dnes tam lezia povalane brezy (zrejme po zime) .. a je to peklooooo
Prejdene to nemam ale podla turistickej mapyhttp://mapy.hiking.sk/ to vyzera ze by to mohlo byt "zjazdne" z Runiny cez kotu 972 a po hrebeni na kotu 997 a potom dole na Zboj.
Ja preferujem jednoznacne mapove poklady od NLC + k tomu letecke/satelitne mapy. Len zriedkavo sa stane, ze to nevyjde na prvy krat.
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html?lon=22.45232&lat=49.06773&zoom=14&layer=NLC_SK
lto: ak tam este pojdete, nezabudni ma zobrat
Zo satelitnymi mapami je problem, neviem ake stare su, ale pocitam, ze nejaky ten rok, a to co som tam videl, tie zavalene cesty, to sa stalo tento rok v marci(februari?), ked boli tie brutalne snehove orgie. Presli sme peknych par km takych, kde nebyt tych povalanych stromov, tak paradne cesty .. takto to bolo miestami zufale. Inak letecke mapy super
Ja preferujem jednoznacne mapove poklady od NLC + k tomu letecke/satelitne mapy. Len zriedkavo sa stane, ze to nevyjde na prvy krat.
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html?lon=22.45232&lat=49.06773&zoom=14&layer=NLC_SK
lto: ak tam este pojdete, nezabudni ma zobrat
Samozrejme ze to robim tak ako Ty ak sa chystam niekam do neznameho terenu, toto bol len taky prvotny pohlad pre nedostatok casu. Na Mapach shokartu ale aj VKU su niektore cesty ktore v skutocnosti ani nie su a naopak chybaju tam aj dost stare lesne asfaltky nehovoriac o obycajnych lesnych cestach.
Ako sam urcite vies zjazdnost cesty ani z leteckych snimkov nezistis, nehovoriac o pripadnych kalamitach...
cesty v podstate sedia podla polovnickej mapy, alebo tusim tato http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html?lon=22.45232&lat=49.06773&zoom=14&layer=NLC_SK .. akurat zjazdnost je neznama
edit:
znak obce Runina
Ulic
Kolbasov
Prislop
Rusky Potok
Nova Sedlica
Zboj
nejake foto z večernej opekačky a potom svetlušky domov,zakotvili sme na Halasovej chatke nad Dlžanskym-Ja Jonsak a Marcel...fajne bolo
opravovat sa mi nechce nepoznate dakto nejaku skratku ako ctrl alt delete daco take zeby sa to samo opravilo?
ale tahalo na velmi do polska
smer ciel neurcene....ma byt pekne 2-3dni
ok diki hmla prec je 9.30 bodka zachvilu sada na bike len necha este prehriat sedadlo slnkom
Dnes som tam bol. Davaju na to este druhu vrstvu tak 5 cm, cize myslim ze to bude OK