rampage.............
sa cudujem, ze maju chlapci odvahu si to davat na seriovych vyrobkoch.
ich odvaha ma zrejme hranice uplne inde ako materialy, z ktorych su komponenty uhnietene......
z akych rafov si to zhadzoval???
ked budes nahadzovat nove plaste, tiez ich postrihas a potom na rafe zošiješ?
dakedy treba postupovat metodou velmi malych krokov aby sa dielo podarilo
to je na dlhe vysvetlovanie...chyba bola v tom, ze ked som ich este nahadzoval, tak som mal co robit aby sa mi do nich zmestila dusa...uz to bolo na pokraji normy, ked nie za hranicami (predavac vravel, ze by to este malo zniest)...no a teraz, ked som ich chcel vyzut tak vobec nesli vyskocit z rafiku, mohol som robit co chcem, s roznym na to urceny naradim som ani za Boha nevedel ani kusom plasta vyzut z rafiku....asi po polhodine nervov a porezanych palcov som vzal pilku a bolo..tie plaste som mal aj tak iba na tuto sezonu, na jazdenie po ceste, na dalsiu sezonu by som chcel uz cestny bicykel a MTB bike bude mat obute to co ma mat..cize klasice 2" plaste....a to by som takto urcite nereagoval, ale to som bol uz fakt nasraty, ked mi to naradie nielenze doje*avalo rafik, z plasta sa mrvilo, takze rozhodol som sa tak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nonic strasne mi to laguje kaslem uz nato
sa cudujem, ze maju chlapci odvahu si to davat na seriovych vyrobkoch.
ich odvaha ma zrejme hranice uplne inde ako materialy, z ktorych su komponenty uhnietene......
z akych rafov si to zhadzoval???
ked budes nahadzovat nove plaste, tiez ich postrihas a potom na rafe zošiješ?
dakedy treba postupovat metodou velmi malych krokov aby sa dielo podarilo
fuuuu , taketo A je to! riesenie som este nevidel
Asi to bol osud 31 maja maju ist vsetky maje dole
Ale den pred tym mi pod stromom spal v kočiku syn.