uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
tento obchod nepoznam, ale citam tu dobre komentare ... akurat sa mi tam nepodarilo dostat, stale ma to presmeruje na nejaku rusku alebo zavirenu stranku ...
Podla mňa je iný, minimálne v prístupe k zákazníkovi.
Keď objednám a má na sklade tak o pol hodinu mám mail že si tovar môžem prevziať. Mám to 20km, cca 2 hod. a obchod je uzavretý!
robil som jedinu objednavku a asi aj stacilo : z 3 veci boli 2 zle - riaditka poslali iny typ (okrem toho drahsie cca o 20 €), hlavove zlozenie doslo bez lozisk... Sice je fajn, ze to potom zreklamovali, ale preco by som mal chodit na postu a platit z vlastnych penaze balik naspat do firmy ? Cakal som, ze za ich lajdackost dostanem aspon nejaku drobnost v cene postovneho za vratenie balika, ale nic sa nekonalo...
marp, keby si sa opýtal podla mňa ti výjdu v ústrety tak ako mne Ešte zlepšiť kontrolu odoslaného tovaru a porovnať s objednávkovým formulárom a nemám žiadny problém. Ja som zatiaľ s týmto obchodom spokojný.
Alebo keby si marp zbehol do Partizanskeho tam by si vložil do krabice to čo chce kupiť a poslal na svoju adresu tak je dosť pravdepodobne, že by mal objednavku v poriadku. Ale kedže bol lenivý tak sa nemože čudovať, že to predajca neurobil za neho.
Inak sorry, ale na com si ma dat e-shop zalezat, ak nie na elementarnej kontrole objednavky a obsahu zasielky ? Argumenty typu - mame toho vela, nestihame, blabla su od veci.
Asi nejaky skriatok zauradoval, pretoze objednaval som X krat a vzdy doslo vsetko v poriadku. Co si najviac cenim je komunikacia. Ked napisu ze odoslane tak je odoslane. Ak nieco nemaju napisu. Za ceny ake ponukaju sa oplati mat trosku trpezlivosti a pockat. Takze za mna
Tiez by som si rad cenil komunikaciu, ale 2 tyzdne bez odpovede na mail a nemoznost dovolat sa na tel. cislo na stranke mi zrovna ako oceneniahodna komunikacia nepripada. Chapem ze technicke problemy sa vyskytnut mozu, ale neviem ako suvisia so zdvihanim telefonu.
Co sa tyka castych hackov stranky, nejde urcite o zameranie sa na "suncycle.sk", ide o pracu robotov ktorim je srdecne jedno co na stranke je a stranka bude hackovana pri kazdom najazde robota dovtedy, pokial sa Mattovi nepodari najst dieru/y ktoru pre modifikaciu pouzivaju.
Bohuzial, nechat stranku v takomto stave 2 dni, tiez moc nesvedci o doveryhodnosti a profesionalnom pristupe prevadzkovatela.
inak ja som tusim dva krat musel objednavku zrusit a objednat od konkurencie, lebo mi neboli schopny dodat to co som si objednal.
chyba tam aktualny stav na sklade. to by moc pomohlo pri objednavani.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
funguje tento obchod alebo co to ma znamenat ?
Keď objednám a má na sklade tak o pol hodinu mám mail že si tovar môžem prevziať. Mám to 20km, cca 2 hod. a obchod je uzavretý!
Inak sorry, ale na com si ma dat e-shop zalezat, ak nie na elementarnej kontrole objednavky a obsahu zasielky ? Argumenty typu - mame toho vela, nestihame, blabla su od veci.
Co sa tyka castych hackov stranky, nejde urcite o zameranie sa na "suncycle.sk", ide o pracu robotov ktorim je srdecne jedno co na stranke je a stranka bude hackovana pri kazdom najazde robota dovtedy, pokial sa Mattovi nepodari najst dieru/y ktoru pre modifikaciu pouzivaju.
Bohuzial, nechat stranku v takomto stave 2 dni, tiez moc nesvedci o doveryhodnosti a profesionalnom pristupe prevadzkovatela.
inak ja som tusim dva krat musel objednavku zrusit a objednat od konkurencie, lebo mi neboli schopny dodat to co som si objednal.
chyba tam aktualny stav na sklade. to by moc pomohlo pri objednavani.