Lokalizácia
Formulár sa odosiela
mnavak,mne ide len o to,ze ked sa pojde do dochodku v 68 a v 67 dostanes infarkt,tvoje deti to zdedia.
Zobraziť komentár 20.11.2010 - 12:29:50
00
vtedy ano. ale ked pojdes v 69 a zistis ze DSS ti zarobila -15% z toho co si tam vlozil a pri prvej vyplate dostanes infrakt... deti dostanu prd.
Zobraziť komentár 20.11.2010 - 18:55:03
00
ale ved ja som tam nic nevlozil,tak ci tak tie peniaze bud odvedies do soc.poistovne alebo dss-ke.rozdiel pre mna je len v tom ako som uz pisal.
Zobraziť komentár 20.11.2010 - 23:36:05
00
Neviem od koho Vasaryova berie matros, ale musi byt fakt kvalitny. Kedze som uz videl diskusiu v Hribovej Lampe (http://plus.joj.sk/plus-tv-archiv/lampa/28-10-2010.html), tak uz ma jej detsky naivna predstava o ruzovej buducnosti s heslom "vsetko sa da ked sa chce" ani velmi neprekvapuje, len rozculuje. Dalsi clovek co slubuje viac, nez si co i len dokaze predstavit. Sklamany som o to viac, ze je to kandidatka, o ktorej som povodne uvazoval...

Dnesna Tema dna na TA3 - stoji za pozretie:
http://www.ta3.com/sk/relacie/5_tema-dna/10506_boj-o-hlavne-mesto
Zobraziť komentár 23.11.2010 - 20:56:43
00
Ja som o nej rozhodne neuvažoval... Mám pocit že si z hlasovacích lístkov urobím trhací kalendár..
Zobraziť komentár 23.11.2010 - 21:00:43
00
Ja ano - z pricipu, ze je slusny clovek a aj ju podporuje pravica a teda ma sancu niektore veci presadit. Ale ta vizia o doprave a novych mostoch co prezentuje je tak nerealna, az sa mi nozik vo vrecku otvara. A to som dufal, ze prave ona podpori tu myslienku co aj najviac treba - rekonstrukciu Stareho mosta a napojenie Petrzalky elektrickou na mesto + preferenciu MHD pred individualnou dopravou.
Zobraziť komentár 23.11.2010 - 21:14:37
00
Pamätám si Tetu Vasaryovu ked kandidovala na prezidenta SR. Nic v zlom ale nehodi sa mi tato politička vobec na primatora BA. Skôr na hovorkyňu ked ju pocujem v TV.
Zobraziť komentár 23.11.2010 - 21:22:04
00
Ano, presne. Lenze mi nesedi ani prejavom - doslova mi je z jej prejavu zle. No co, Magduska odo mna hlas asi nedostane. :)
Zobraziť komentár 23.11.2010 - 21:56:36
00
Maguška nebola dobra ani ako herečka a ani ako politička to nehra dobre :-(
Zobraziť komentár 23.11.2010 - 22:06:57
00
ked spominate magdusku .. tak u mna sa diskvalifikovala ako spamerka ... dostal som od nej volebnu reklamu .. priamo na meno a adresu .. cize jej volebny stab zneuziva nejaku databazu ... tym padom ostava len budaj ... alebo nevolit ;-]
Zobraziť komentár 24.11.2010 - 06:57:44
00
no jo pani a je to tu zas, vecna dilema - idealista alebo pragmatik...

opat zopakujem, politika nie je o idealoch ale o pragmatizme, idealy si budem riesit u seba doma

Magdusku si neberiem za manzelku, nemusi byt idealna... otazka stoji inak... bud Magda alebo Milan (s podporou Fika)... :!:
Zobraziť komentár 24.11.2010 - 10:02:12
00
Lenze prave Magduska je ten idealista :| a ako pises, politika nie je o idealizme. Pragmatici su v tomto pripade Budaj a Ftacnik. Magda nepodporuje prepojenie Petrzalky s mestom elektrickou, lebo rekonstrukcia Stareho mosta su vraj vyhodene peniaze a docasne riesenie (mozno aj ano). Ale Magda zije v predstave, ze obyvatelia Petrzalky budu hromadne cestovat tazkou zeleznicou po dobudovani TENTu - podla nej asi vsetci nastupia na jednej zastavke v Petrzalke a vsetci vystupia na Trnavskom myte. :shake: No a kedze rekonstruovanie Stareho mosta su vyhodene peniaze, tak namiesto toho chce Magda radsej postavit "novy krasny promenadny most, aky nam bude zavidiet cela Europa". S peknym mostom pre pesich a cyklistov by som rad suhlasil, lenze ako spravne podotkli pani protikandidati, nemame z EU dost penazi ani na vystavbu tunela pod Dunajom pre TENT, nie este na stavbu noveho mosta. A co je podstatne - TENT urcite nevyriesi dopravu v meste, aj ked tomu Magda chce verit. Toto nie je dobre rozohrate na ziadnu stranu. Som zvedavy, ci vo mne zvitazi nakoniec idealista abo pragmatik...
Zobraziť komentár 24.11.2010 - 10:44:58
00
U mňa asi vyhrá "Budajka" :) keď už ste ma presvedčili aby som si ten trhací kalendár predsa len nespravil...
Zobraziť komentár 24.11.2010 - 10:57:20
00
Magda je CP a tým u mňa končí každý...
a je súčasťou tých grázlov čo toto mesto za 20 rokov rozdrbali možno ešte viac ako komunisti...
Zobraziť komentár 24.11.2010 - 12:46:42
00
ked spominate magdusku .. tak u mna sa diskvalifikovala ako spamerka ... dostal som od nej volebnu reklamu .. priamo na meno a adresu .. cize jej volebny stab zneuziva nejaku databazu ... tym padom ostava len budaj ... alebo nevolit ;-]

k nám minulý týždeň volal jej záznamník! vraj aby sme vedeli že ho má a každá naša potreba bude vypočutá..
Zobraziť komentár 24.11.2010 - 13:50:34
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up