tak mnou najdene:
LeaderFox Runner 09
CTM Speedster 09
Merida Road Race 901-18 09
Author A 3300 09
GT GTR Series4 2009
je este ich este dost, ktore sa zmestia do tejto hranice, no vsetky sem nejdem pisat. tak sa chcem spytat, ze aky mate na ne nazor, nejake tie rady, pripadne aj ine moznosti. dakujem.
A toto je skutocne "rekreacne" ponatie...
A toto je skutocne "rekreacne" ponatie...
Áno,presne tak -si to vystihol,každý kto sa tomu nevenuje profesionálne ale jazdí tolko kolko može a hlavne pre svoje potešenie -je rekreačný cyklista-tu naozaj nezáleží kolko km ročne najazdíš,no vidím že každý to berie individuálne,pre niekoho kto natočí 10-15 000 km ročne,je tá 1000-cka možno smiešna.
ak by som rocne natocil 1000 km, urcite by som sa nenazyval akymkolvek cyklistom, mozno fanusikom... a na 100% by som si netrufal nikomu davat rady, v poslednom case mam dojem ze najviac tu prave davaju rady borci z kategorie 0-1000 km rocne
tych 1000 kilakov rocne sa da v pohode odjazdit na comkolvek bez toho aby clovek realne zistil co je dobre a co nie..
myslim ze stacilo k tejto teme
ozaj, od koľko km môžme dávať rady?
garantujes zle,rekreacny turista(neriesime tu tvoje osobne problemi,kazdy ma dost svojich)
http://eshop.rabatin.sk/bicykle-a-ramy/trek/cestne/panske/bicykel-2-1-t-10-vel-54-cierna/c11000000622p672601.html
napr.
a ty prečo potom jazdíš tú Meridu, keď na bazáre sú také super biky?