Holého rámu? hehe Šak šecko je vymyslené len moji dodávatelia nemajú ani makké f tak to dopadlo tak, že čakám od omotávky až po kolesá. hehe Akurát plášte mám prichystané a duše tiež nie sú. hehe
Indícia: Na omotávke budú žabky.
Hmm sa hovori, ze do tretice vsetko dobre, ale s tvojim tretim Kleinom je to skor opacne najprv peripetie s kupou a teraz cakacka asi by som ti mal najst dalsi na ebay, nejaky detsku trojkolku nech sa nenudis
Ja sa este vratim k tym Martam SL - nemate problem, ze tie kotuce prilis zeru oblozenie v porovnani c kotucmi s plnym priebeznym profilom?
A toto je snad na zazalovanie prevadzkovatela toho e-shopu - ten cocot uvadza na klasicku XC/AM vidlicu pouzitie DH/AM/FR. Bodaj by ho niekto tak zazaloval, ze by sa uz nespamätal. A potom ze mladi naivni hosi kupuju hluposti a riskuju zdravie...
Tak to je uz ake zle. By som chcel vidiet ako bude vyrobca riesit sudny spor ked sa na tom nejake decko zabije kvoli tomu, ze vidla nezvladne 3 metrovy drop... Tak RST uz odteraz neverim ani mäkké f. Sem sa hodi jeden krasny citat:
Viděl jsem koně blejt, hada chcát, žábu pěstí do skály bušit, ale tohle fakt ne!
Jezus:ale sak ked mas DH veci , neznamena, ze mozes ist DH jazdit. Najprv to trba vediet. A kto to vie, ten vie aj co pouzit ... ale ja som tusim raz videl na MTB bicykli napisane, ze nie je urcene do terenu
Lubo, ak chces podnikat v obchode, nemozes sa spoliehat na to, ze ludia pouzivaju rozum. Keby si s tymto predpokladom zacal podnikat v US, tak do pol roka mas na krku tolko zalob ze si to hodis. Si zober, ze by si do navodu k pracke na retaz co distribuujes na dany trh ako dovozca neuviedol, ze sa v nej nemozu umyvat akvarijne rybicky. Vies na kolko vycisli zalobca citovu ujmu sposobenu uhynom maleho Nema, milacika celej rodiny?
Jezus: zalezi na pravnikoch, mimoto mas v manuale toto
Do not ride your bicycle if the fork shows any signs of bending, cracking, leaking, or if it is missing
any of the original supplied components. Any fall from your bicycle can result in serious injury or
even death.
Vie mi niekto povedať aké napetie, množstvo prúdu je medzi el. predradníkom a lineárnou žiarivkou? kolko V? keď predradník aj žiarivka sú 18 wattové. Vďaka za odpoveď
To aku hadanku si tu zavesil nieco malo o elekrike viem ale toto Skus si to po sebe precitat a napis este raz co vlastne chces, pretoze na toto este vzorec nevymysleli
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.S. Furt sa čaká na komponenty.
Indícia: Na omotávke budú žabky.
A toto je snad na zazalovanie prevadzkovatela toho e-shopu - ten cocot uvadza na klasicku XC/AM vidlicu pouzitie DH/AM/FR.
http://www.piranha.sk/vyrobci/vidlica-odpr-26-rst-titan-air-cierna-28-6-a-head-80202185/
Viděl jsem koně blejt, hada chcát, žábu pěstí do skály bušit, ale tohle fakt ne!
Nepomýlil si sa? Nechcel si si zaručať - ja už chcééém aby Elenka na mne sedeláááá?
Jáj, prepáč, zabudol som, že si mladoženáč.. Tak čakaj!
Jezus,tie rybičky
Do not ride your bicycle if the fork shows any signs of bending, cracking, leaking, or if it is missing
any of the original supplied components. Any fall from your bicycle can result in serious injury or
even death.