preco neloctitujes? Kazdy vyrobca predpisuje na Al skrutky do prevodnikov Loctite a na ocel. skrutky vazelinu.
Mozes si za to sam.
Lebo loctite nemám. A vazelínku som dal preto, lebo sa mi nechce pri výmene prevodníka opäť píliť skrutku. Po dnešnej 100-vke dostali skrutky zabrať a držia.
Neviem, no už mi to nepripomínaj lebo som kvôli tomu mocne uvolnil časom nahromadený psychický ventil a ak najbližšie dni stretnem čo i len drobného lopkára rozkopem mu riť.
Zmizla. Zbieral som po nej zo zeme tesnenia z okien, plastovú nádobu s čudesným otvorom a fľak oleja je na chodníku do fčuleky. hehe
P.s. Deň pred tým ako zmizla sa počerný spoluobčan v obchode pýtal, citujem. "Šéfko nevíte koho je to Favorit?"
Tak aj na mna dosli ... nedoplatok v zdravotnej poistovni - necakane vydavky mam najradsej ...
Kua ... ved som sa ani netesil, ze uz mam odlozene na polovicu noveho biku ... kua kua ... dopizze
nemáte niekto na predaj z Bratislavy a okolia nejaké lacné ale fakt lacné lyžiarske okuliare? Potrebujem ich len na týždeň tak nech do toho otec nedáva veľa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mozes si za to sam.
Lebo loctite nemám. A vazelínku som dal preto, lebo sa mi nechce pri výmene prevodníka opäť píliť skrutku. Po dnešnej 100-vke dostali skrutky zabrať a držia.
A včera sa qua potvrdilo,že sa kradne fakt všetko.
P.s. Deň pred tým ako zmizla sa počerný spoluobčan v obchode pýtal, citujem. "Šéfko nevíte koho je to Favorit?"
Kua ... ved som sa ani netesil, ze uz mam odlozene na polovicu noveho biku ... kua kua ... dopizze
http://kolo.cz/clanek/haibike-sleek-rx-xx/kategorie/bazar-horska-kola-xc