Jáj asi fakt začínam neznášať setové kolesá. Rozsypané špice v sáčikoch a na! Urob z toho nový Deemax predný aj zadný. Mal ten Filip radsej zostať ešte dakde v prdeli. hehe Ale predné už začína vyzerať ako koliesko.
Dnes som pri cisteni kazety (SRAM PG950) zistil, ze jednotlive uzubene kolieska sa daju rukou potocit asi 2-3 mm. Je to normalne kedze ta kazeta je znitovana ?
Nie je to normálne a podľa obrázka si nejako stratil alebo sa ti uvolnili dve z troch skrutiek /alebo kvázi nitov/ držiacich väčšinu koliečok a podložiek pohromade. hehe
podľa mňa je to ok... mám aj 950ku aj 970ku a obe sú konštrukčne rovnaké. celú kazetu drží pokope tá jedna tenká imbusová skrutka a plastové medzikrúžky s výstupkami. ak je tá skrutka povolená, tak za pastorky voči sebe naozaj hýbu o tie 2-3mm. ako radí turbi, očistiť, dotiahnuť a hotovo...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT: Tu uvadzaju 1690 gramov bez tlmica pre 19", takze mozno aj tesne pod 2kg. Ale skor treba ratat s o nieco vyssou hmotnostou nez tou udavanou.
http://www.light-bikes.de/forum/showthread.php?t=9202
http://portal.haibike.de/download/artikeldatenbank/testberichte/Haibike/bike_11_2010_sleekrxpro_screen.pdf
ja som kupoval moje u Matta a predná má cca. 150cm,zadná cca.240cm
ak by ste mi niekto vedel pomôcť,budem vďačný
post470182.html#p470182
a nemám kamión,len potrebujem točiť triple baro
Nech mu to v dobrom zdraví jazdí do ďalšej stovky!
bol som ju zobrat a odfotit (vid foto)
takze toto rovno mozem zaradit do demolacii
turbi: vdaka, ani mne sa to nezdalo, kazeta mala iba 500 km
Neskor sa to povolilo skoro cele, dotiahnem to len musim najst 1 imbus Konstrukcne to mohli vymysliet aj o nieco lepsie
Normalne z nej nechapem