uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Chcem takouto formou podakovat mattovy za zasielku ktoru som dnes obdrzal Zapletene kolesa Aksium 08,Plaste Conntinental atd.Skvela komunikacia super pristup k zakaznikom,skore vybavenie objednavok plus "bonusy"
to mas pravdu, spravil som u nich prvu objednavku a vlastne celkovo prvu objednavku na internete a som spokojny. rychlost a tie ceny.. odteraz kupujem veci iba na internete.
ake bonusy? myslim ze ja som schytal tiez pekny bonus
este zlepsit vyber oblecenia a kupujem aj to. potrebujem bundicku od CRAFTU a neviem kde objednat.
veru, takmer iba e-shop, chcel by som si kupit novu prilbu, okuliare, rukavice a taketo veci nerad vyberam cez e-shop, co i len hodina, dve denne otvoreneho kamenneho obchodu by sa zisla.. nevravim ze mi majitel este neotvoril ale niekedy tam nebyva a nechcem ho takto otravovat.
Ja ho otravujem permanentne a sem tam sa trafíme aj do spoločne vyhovujúceho termínu
napr. dnes a spokojnosť dúfam na obidvoch stranách - aj keď asi najväčšia u tretej strany - synátora matt ešte raz dík
v stredu sme posli objednavku za asi 138 eura a v ojednavke bolo zahrnute postovne 3eura.Sa tomu cudujem ked nad 130 eura by malo byt postovne zdarma Kde sa stala chyba ???
Tieto slovenské internetové obchody kazí slovenská pošta. Zatiaľ čo som mal objednávku z Kupkola za 2 dni doma tu to už trvá 4 dni po tom čo došiel email "tovar expandovaný". Kedy sa už tá slovenská pošta zlepší
v stredu sme posli objednavku za asi 138 eura a v ojednavke bolo zahrnute postovne 3eura.Sa tomu cudujem ked nad 130 eura by malo byt postovne zdarma Kde sa stala chyba ???
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este keby sa dalo prihlasit
ake bonusy? myslim ze ja som schytal tiez pekny bonus
este zlepsit vyber oblecenia a kupujem aj to. potrebujem bundicku od CRAFTU a neviem kde objednat.
ad telefon...bohuzial zatial najvacsia slabina, ale ozaj niekedy nestiham ani k telefonu pribehnut :/
napr. dnes a spokojnosť dúfam na obidvoch stranách - aj keď asi najväčšia u tretej strany - synátora
matt ešte raz dík
Tak možno napíšu aj iný s fóra, koľko to im trvalo.... Ale Kupkolo tu má samostatnú tému a je to tam spomínané.
Pozri post457606.html#p457606
a post pod tým. Poštovné bude zdarma.