Lokalizácia
Formulár sa odosiela
A o com je ten zivot?
Ak sa venujes cyklistike aj rekreacne a je to Tvoj konicek tak preco si nekupit nieco spickove na spickovej rade a neurobit si tym radost?
Zenske kupuju a rozhadzuju kopec € na uplne p...y a niekomu to vadi?Mne urcite nie.Ak na to mas kup si co chces.Peniaze, ktore sme si zarobili si do hrobu nevezmeme.
Kazdy konicek nieco stoji.Skuste sa porozpravat s nejakym rybarom kolko € ho vijde jedno leto.To bol len priklad.
Zobraziť komentár 18.03.2011 - 09:19:48
00
Ak si pozorne pricitate moje prispevky, tak tam objavite vyrazy oznacujuce pochybnosti. Ani raz som nikoho neobvinil.
A ak vam unikla pointa, tak sa tykala mnozstva kradnutych bicyklov na trhu, ktore jedni predavaju a druhi vedome alebo nevedome kupuju.
Pre tych nevedomych, nie je treba vzdy verit historkam, tipu : "preto tak lacno, lebo mi ochorela teta a potrebujem peniaze na jej liecenie", alebo inac zabalene bludy. Budte prezieravejsi.
Zobraziť komentár 18.03.2011 - 09:28:02
00
tonito :y: jj, za svoje záľuby netreba počítať koľko zaplatíme, robia nám radosť, peniaze do hrobu si nevezmene a všetci skončíme aj tak rovnako ;)

to borze: nerozumiem, čo tu riešiš :shake: ,Shilanyas dal za bicykel kolko dal, nemusel to povedať :lol: , je to jeho šikovnosť, že tak lacno kúpil a ci od nejakeho profi ci amatera, za tu cenu by som bral aj od Pottera :P hlavná vec, že je spokojný a urobil výborný kauf :y:

Shilanyas...vela kilometrov bez nehod ;) :y:
Zobraziť komentár 18.03.2011 - 10:48:14
00
A o com je ten zivot?
Ak sa venujes cyklistike aj rekreacne a je to Tvoj konicek tak preco si nekupit nieco spickove na spickovej rade a neurobit si tym radost?
Zenske kupuju a rozhadzuju kopec € na uplne p...y a niekomu to vadi?Mne urcite nie.Ak na to mas kup si co chces.Peniaze, ktore sme si zarobili si do hrobu nevezmeme.
Kazdy konicek nieco stoji.Skuste sa porozpravat s nejakym rybarom kolko € ho vijde jedno leto.To bol len priklad.

Hej asi tak. :D
Zobraziť komentár 18.03.2011 - 11:30:28
00
no neviem chlapi

takto vlastne verejne podporujete mozne kupovanie kradnutych bikov ....a o tom pise borze
2breer: nie my nie sme zli, naozaj ....
Zobraziť komentár 18.03.2011 - 12:36:18
00
janošik nikto nikoho nepodporuje si to zle pochopil apropo je rozdiel ukradnut bike vs kupiť kradnutý bike, kupiť kradnutý bike vedomo vs kpiť kradnutý bike nevedomo.Zaujimave u rámov alebo celých bikov sa pozerá vela ludi na to či je to čorka alebo nie a keď kupujete komponenty tak je to jedno? Nie- je to to isté len s tým rozdielom,že to nie je tak viditelne.Je na svedomí každého či si čorku kupi alebo nie.Ja nemám papiere k viacerým bikom čo mám doma a nie je ani jeden kradnutý na 100% to viem.Keby som chcel čorky tak mám aj tie ale to je presne o tom svedomí čo píšem.
Zobraziť komentár 18.03.2011 - 13:08:06
00
V principe plati jedno - predajca ma vediet zdokladovat povod bajku aj komponentov a ten, kto rozmysla do buducna a nechce riskovat, si ten povod aj zdokladovat necha. Ja by som si teda na bajku, o ktoreho povode nemam informacie, netrufol ist na ziadny pretek na SK a uz vobec by som si netrufol s takym bajkom prekrocit hranice...
Zobraziť komentár 18.03.2011 - 13:59:39
00
papiere ti nič neriešia.. neni problém ich vyrobiť..
rovnako ako kúpiš kradnuté auto komplet s papiermi.. vyplnenú servisnú knižku s pravidelnými pečiatkami za 20€

ja tiež jediné od čoho mám ešte skovaný papier je rám, a keď velmi pohladám aj od vidlice bude niekde..
Zobraziť komentár 18.03.2011 - 14:33:01
00
Riesia, ked Ti ich doda clovek, ktoreho poznas. Od ineho by som jazdenku aj tak nekupil. Ale to je samozrejme len moje vnimanie kupy pouzivanych veci a netvrdim, ze prave toto moje vnimanie je to jedine spravne. Kazdy sa musi rozhodnut sam a sam aj musi niest pripadne neskorsie nasledky takehoto rozhodnutia - that's all.
Zobraziť komentár 18.03.2011 - 14:56:54
00
práve od človeka ktorého poznám papiere nepotrebujem :) teda ak to neni také to "poznám" že viem akurát ako sa volá..
Zobraziť komentár 18.03.2011 - 15:00:32
00
Nepotrebujes, ale patrilo by sa. ;) A uz koniec OT, toto je galeria.
Zobraziť komentár 18.03.2011 - 15:08:56
00
Tolko drístov kvôli nejakým lopatám,veď hrádza to je doslova lopatáreň. :lol:
Na ebayi sa dajú pri troche šťastia vydražiť velmi pekné stroje za smiešne ceny...
Zobraziť komentár 18.03.2011 - 15:14:41
00
ale ked vykradli kamion barlowordu tak tych Bianchi skoncilo na slovensku 10 ks ,dovozca na SK by vedel rozpravat :)

ak sa nezlepsi financna situacia tento biznis bude prekvitat dalej :(

a to nehovorim ako v roku 97 zmyzol cely kamion horskych bikov merida :)
a tie sa predavaly po 5000 sk lepsie po 6000sk :lol: dokopy asi 300 ks
a preto sa v michalovciach a okoli nepredala merida straaasne dlho ...a biky chodia dodones po meste a nikto nikomu nic neprisil ...a ani nikomu policajti bike nezabavyli :lol:
Zobraziť komentár 18.03.2011 - 18:37:35
00
No asi to bolo všetko poistené predpokladám keď to bolo z vonku samozrejme.A je úplne jedno kolko sa tu zarába iné by to nebolo.
Zobraziť komentár 18.03.2011 - 18:42:27
00
a to nehovorim ako v roku 97 zmyzol cely kamion horskych bikov merida :)
a tie sa predavaly po 5000 sk lepsie po 6000sk :lol: dokopy asi 300 ks
a preto sa v michalovciach a okoli nepredala merida straaasne dlho ...a biky chodia dodones po meste a nikto nikomu nic neprisil ...a ani nikomu policajti bike nezabavyli :lol:

takze bikerske peklo je v michalovciach :lol:
Zobraziť komentár 18.03.2011 - 19:12:50
00
keyboard_arrow_up