Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
shmu tak skoro fungovať nebude ako vôbec čo sa týka údajov ako aladin.
merania samozrejme robia lebo nikto iný nemá stanice,ale tieto výstupy už budú len spoplatnené
a budú na súkromných weboch.Pri tejto kvalite ho môžu radšej rovno zrušiť.To je stránka na úrovni Mauritánie.
no počasie na Partizánskom sralo teraz slušne aj mňa.. som špekuloval ktoré mesto by tomu mohlo cca zodpovedať ale presne kvôli pohoriam som to vyriešil nakoniec tak že som si kukol všetko a spoliehal sa nato že predsa nad Partizánskym nemôže byť ultra lokálny dažďový mrak
pocasie.sme.sk vyzerá pekne, ale dnešná predpoveď im moc nevyšla. Pre TN hlásia zamračené a dážď, ale je tu slnečno.
Kto býva na západe/strede SK a chýba mu radar zo SHMÚ, môže skúsiť http://radar.bourky.cz/
To,že sa sme a ďalší sa o niečo snažia nemá nič spoločné s realitou a tie ich grafy by som vôbec nebral vážne.Totižto ak by tá ich obdoba aladina mala byť skutočná tak zadarmo by to určite nezverejňovali.Je to len taký blud zložený z vela iných webov.Som zvedavý či sa to vráti naspäť.
na sme a iných súkromných weboch nič nemáš zadarmo.. stačí sa stať najnavštevovanejším počasím (t.j. prebrať úlohu bývalého shmu) a investície ktoré zaplatia za "aladina" sa im vrátia na reklame..
......kedže idú spoplatňovať aj svoje novinové weby......
Nuz tak toto "Slovač" tazko pochopi a otazkou ostane ako dlho budu tieto weby fungovat. Shmu v terajsej podobe nema ziadny vyznam pre vecsinu regionov. Takze pre mna tiez umrel
pre mna tiez ked su blbi tak su blbi
ani radar ani druzica... to sa im ozaj podarilo .....idem na zahranicne stranky
to im krasne padne sledovanost.....a mozu to rovno zmazat
Žiadny zahraničný web o počasí ti nepomože pretože to sú výsledky len z družice a nie pozemného radaru.
radar je pre nás najdôležitejší od toho sa odviíja aj samotný aladin a hlavne možnosť búrky,výška oblačnosti a lokalita kde sa daný jav môže prejaviť.Jeden radar je tuším na javorníku a druhý niekde na východe.Oni to samozrejme všetko spracovávajú len na web to nedávajú takže pre nás o ničom.
Nie je to o peniazoch,ale skôr o naháňaní kšeftu niekomu spriaznenému.
no co uz, prezriem viac meteoserverov a aktualne si vyberiem ten kde neprsi, a uz aj obuvam tretry
edit: triki ale namerane udaje poskytuju aj zahranicnym meteo sluzbam (a opacne), tazko by sa im predpovedalo iba z "miestnych" udajov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.youtube.com/watch?v=otPROKmqHpc
a koniec spamu
merania samozrejme robia lebo nikto iný nemá stanice,ale tieto výstupy už budú len spoplatnené
a budú na súkromných weboch.Pri tejto kvalite ho môžu radšej rovno zrušiť.To je stránka na úrovni Mauritánie.
R.I.P. model ALADIN
http://www.hory.sk/src/meteor/meteor_3_5.htm
Kto býva na západe/strede SK a chýba mu radar zo SHMÚ, môže skúsiť http://radar.bourky.cz/
Nuz tak toto "Slovač" tazko pochopi a otazkou ostane ako dlho budu tieto weby fungovat. Shmu v terajsej podobe nema ziadny vyznam pre vecsinu regionov. Takze pre mna tiez umrel
ani radar ani druzica...
to im krasne padne sledovanost.....a mozu to rovno zmazat
radar je pre nás najdôležitejší od toho sa odviíja aj samotný aladin a hlavne možnosť búrky,výška oblačnosti a lokalita kde sa daný jav môže prejaviť.Jeden radar je tuším na javorníku a druhý niekde na východe.Oni to samozrejme všetko spracovávajú len na web to nedávajú takže pre nás o ničom.
Nie je to o peniazoch,ale skôr o naháňaní kšeftu niekomu spriaznenému.
edit: triki ale namerane udaje poskytuju aj zahranicnym meteo sluzbam (a opacne), tazko by sa im predpovedalo iba z "miestnych" udajov